hata
Re: hata
acerx yazdı:off ben dışarda gezmem sosyal aktivite yapmam ne yapabileceğimi söylersen sevinirim
bak o zaman şöyle yap bazı kızlar bilgili erkeklerden hoşlanır kapat pc yi okulundaki kütüphaneden bir kitap al bilmediklerinin altını çiz pc yi aç o kelimenin anlamını öğren yarın arkadaşlarınla konuşurken o kelimeyi araya sıkıştır o ne lan diceklerdir,sen açıklayacan tabi bunları hoşlandığın veya etkilemek istediğin bir kız geçerken veya ordayken yap bak gör o zaman sosyal aktiviteleri bir bakmışsın bir gün şu sesleri duyarsın oww yeaaaah sonra beni hatırlamıyacağın aşikar bana bunu öğreten kişiye sağ ol dicen hayatını kurtarıyom lan daha ne istiyon
Haha adamsınPENTRAGON yazdı:acerx yazdı:off ben dışarda gezmem sosyal aktivite yapmam ne yapabileceğimi söylersen sevinirim
bak o zaman şöyle yap bazı kızlar bilgili erkeklerden hoşlanır kapat pc yi okulundaki kütüphaneden bir kitap al bilmediklerinin altını çiz pc yi aç o kelimenin anlamını öğren yarın arkadaşlarınla konuşurken o kelimeyi araya sıkıştır o ne lan diceklerdir,sen açıklayacan tabi bunları hoşlandığın veya etkilemek istediğin bir kız geçerken veya ordayken yap bak gör o zaman sosyal aktiviteleri bir bakmışsın bir gün şu sesleri duyarsın oww yeaaaah sonra beni hatırlamıyacağın aşikar bana bunu öğreten kişiye sağ ol dicen #@!? hayatını kurtarıyom lan daha ne istiyon
CEHENNEMSOĞUĞU - Karikatürkomedya - MENDERES
senin kafana edeyim o zaman yada demek istediklerimi kavrayamıyorsun bir hayal etmeyi bile denememişin belli hadi çözümü söyleyim kopya çekerek sobee dosyasındaki istanbul exe i silip oyuna giriyormuşunacerx yazdı:anlamıyonmu ya ne yapabileceğim iönerirsen seviniriym ben karı kız peşinde değilim
he birde bunu yaptığında olmadıysa c klasöründeki oyunu silip default klasörüne kuruyormuşun öyleymiş
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi

- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: Zaman
Arkadaşlar dalga geçmeyi bırakıp yardımcı olursanız daha yapcısı olursunuz , oyunu program ekle kaldır seçeneğinden kaldırmayı dene eğer olmazsa C klasöründen " Sobee " dosyasını silmeyi deneyebilirsin .
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.
Ottomanxölümsüz anısına
efsaneottoman yazdı:Arkadaşlar dalga geçmeyi bırakıp yardımcı olursanız daha yapcısı olursunuz , oyunu program ekle kaldır seçeneğinden kaldırmayı dene eğer olmazsa C klasöründen " Sobee " dosyasını silmeyi deneyebilirsin .
İyi Forumlar.
nereye kadar oyun biraz dışarı çıkıp hava alsın çocuk fesat birşey söyledik sanki