C* ๑۩۞۩๑ ۞|™•●..::: VATANX :::..●•™|۞ ๑۩۞۩๑ C*

Meran sunucusuna ait Loncaların iletişim, bilgilendirme ve paylaşım alanı
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: VaTaNx

Re: C* ๑۩۞۩๑ ۞|™•●..::: VATANX :::..●•™|۞ ๑۩۞۩๑ C*

Mesaj gönderen ERAxFIRAT »

K4RABORSA yazdı:Loncanıza katılmak istiyorumda yaş sınırım 18 :mrgreen:

Arkadaşlar Diğer Kurucu Üyelerimizinde belirttiği gibi 20 Yaş Sınırını Korumaya Çalışıyoruz bu yüzden 20 yaş altı alım yapmama kararı aldık İlginize teşekkür ediyorum.
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.
.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

balistik68 yazdı:S.aLeykum . Benim Adım Ramazan : SOyadım : Karacan . Aksaray / Ağaçören' De Kalıyorum . Yaşım 18 " Eger Lonca aLımları Varsa " Loncaya Girmek İstiyorum .. "" IıIxBaLiSTiKxIıI

Ramazan Abicim Seninle bu Konuda Görüşmüktük ama lonca kurucu üyeleri yaş sınırını korumaya yönelik katı kurallı çalışma yapıyorlar. İnşallah bulunduğundan daha iyi konumlara gelirsin ilgine teşekkür ediyorum kardeşim.
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.
.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

IIBaTuHaNII yazdı:Öncelikle ben M. Batuhan Ankara dan oynuyorum loncanızın alım yaptıgını öğrendim ve gerçekten uzunzamandır aradıgım niteliğe sahip bir lonca oldugunu gördüm beraber olmamız arzlara güven lodoslara korku saçacaktır. Oyunda ki adım Adventuree Kabul ederseniz loncanıza ve aranıza katılmak istiyorum.Herkese Saygılar İyi oyunlar...

BAtuhan mrb abicim biz seninle telefon üzerinden görüştük vede sana durumu açıkladım. 20 yaş altı alım yapmama kararı aldık. İlgilendiğin için çok teşekkür ediyorum yardımcı olabileceğimiz bi konu olursa elimizden geleni yaparız sizler için.
IIBaTuHaNII
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen IIBaTuHaNII »

ERAxFIRAT yazdı:
IIBaTuHaNII yazdı:Öncelikle ben M. Batuhan Ankara dan oynuyorum loncanızın alım yaptıgını öğrendim ve gerçekten uzunzamandır aradıgım niteliğe sahip bir lonca oldugunu gördüm beraber olmamız arzlara güven lodoslara korku saçacaktır. Oyunda ki adım Adventuree Kabul ederseniz loncanıza ve aranıza katılmak istiyorum.Herkese saygılar İyi oyunlar...

BAtuhan mrb abicim biz seninle telefon üzerinden görüştük vede sana durumu açıkladım. 20 yaş altı alım yapmama kararı aldık. İlgilendiğin için çok teşekkür ediyorum yardımcı olabileceğimiz bi konu olursa elimizden geleni yaparız sizler için.

Tmm fırat abicim tesekkur ederim herşey için gerçekten Adam gibi bir lonca 3 seneye kurallar da değişiklik olursa yine şansımı denicegim belki de farklı yerlerde farklı zamanlarda gerçek hayatta karsilasabiliriz kim bilir :) kolay gelsin bol şanslar abilerim ... :D
vatanxewrim
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen vatanxewrim »

Tşkler fırat loncaya yeni katılan arkadaşlara hayırlı olması dileğiyle VATANXEWRİM
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

IIBaTuHaNII yazdı:
ERAxFIRAT yazdı:
IIBaTuHaNII yazdı:Öncelikle ben M. Batuhan Ankara dan oynuyorum loncanızın alım yaptıgını öğrendim ve gerçekten uzunzamandır aradıgım niteliğe sahip bir lonca oldugunu gördüm beraber olmamız arzlara güven lodoslara korku saçacaktır. Oyunda ki adım Adventuree Kabul ederseniz loncanıza ve aranıza katılmak istiyorum.Herkese saygılar İyi oyunlar...

Tmm fırat abicim tesekkur ederim herşey için gerçekten Adam gibi bir lonca 3 seneye kurallar da değişiklik olursa yine şansımı denicegim belki de farklı yerlerde farklı zamanlarda gerçek hayatta karsilasabiliriz kim bilir :) kolay gelsin bol şanslar abilerim ... :D
Saol abim BEn Hep Yanındayım Ulaşamazzsan bile burdan Msj Atarsın... K.i.B
ERAxFIRAT
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

vatanxewrim yazdı:Tşkler fırat loncaya yeni katılan arkadaşlara hayırlı olması dileğiyle VATANXEWRİM

=)) Tşk.ler Aslıcım her ne kadar ne için oldugunu bilmesemde..İyi nİyetlerinle bizi Onurlandırdın =))
K4RABORSA
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen K4RABORSA »

ADIM ZEYNAL ABİDİN HARMANCI (ADRES YENİ MAH 1455 SOKAK NO 5 DURUKENT KOOP B BLOK NO 2 ADIYAMAN MERKEZ
LONCANIZA KARILMAK İSTİYORUM yaş: 18
Kullanıcı avatarı
Musallat
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Musallat »

Öncelikle Hoş Bulduk Yeni Loncadaşlarıma Başarılar Diliyorum Umarım Büyük Bir BeraberliK İçinde Oluruz

Murathan
Resim
vatanxewrim
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen vatanxewrim »

yeni forum sayfamız için tşk ettim çok güzel olmuş eline sağlık :P

“Lonca İletişim” sayfasına dön