K4RABORSA yazdı:Loncanıza katılmak istiyorumda yaş sınırım 18 :mrgreen:
Arkadaşlar Diğer Kurucu Üyelerimizinde belirttiği gibi 20 Yaş Sınırını Korumaya Çalışıyoruz bu yüzden 20 yaş altı alım yapmama kararı aldık İlginize teşekkür ediyorum.
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··. .¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·
balistik68 yazdı:S.aLeykum . Benim Adım Ramazan : SOyadım : Karacan . Aksaray / Ağaçören' De Kalıyorum . Yaşım 18 " Eger Lonca aLımları Varsa " Loncaya Girmek İstiyorum .. "" IıIxBaLiSTiKxIıI
Ramazan Abicim Seninle bu Konuda Görüşmüktük ama lonca kurucu üyeleri yaş sınırını korumaya yönelik katı kurallı çalışma yapıyorlar. İnşallah bulunduğundan daha iyi konumlara gelirsin ilgine teşekkür ediyorum kardeşim.
`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı ERA ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··. .¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`··.( ıIıIıIı VATANx ıIıIıIı )`·.¸¸.·´´¯`··._.··.¸¸.·´´¯`·
IIBaTuHaNII yazdı:Öncelikle ben M. Batuhan Ankara dan oynuyorum loncanızın alım yaptıgını öğrendim ve gerçekten uzunzamandır aradıgım niteliğe sahip bir lonca oldugunu gördüm beraber olmamız arzlara güven lodoslara korku saçacaktır. Oyunda ki adım Adventuree Kabul ederseniz loncanıza ve aranıza katılmak istiyorum.Herkese Saygılar İyi oyunlar...
BAtuhan mrb abicim biz seninle telefon üzerinden görüştük vede sana durumu açıkladım. 20 yaş altı alım yapmama kararı aldık. İlgilendiğin için çok teşekkür ediyorum yardımcı olabileceğimiz bi konu olursa elimizden geleni yaparız sizler için.
IIBaTuHaNII yazdı:Öncelikle ben M. Batuhan Ankara dan oynuyorum loncanızın alım yaptıgını öğrendim ve gerçekten uzunzamandır aradıgım niteliğe sahip bir lonca oldugunu gördüm beraber olmamız arzlara güven lodoslara korku saçacaktır. Oyunda ki adım Adventuree Kabul ederseniz loncanıza ve aranıza katılmak istiyorum.Herkese saygılar İyi oyunlar...
BAtuhan mrb abicim biz seninle telefon üzerinden görüştük vede sana durumu açıkladım. 20 yaş altı alım yapmama kararı aldık. İlgilendiğin için çok teşekkür ediyorum yardımcı olabileceğimiz bi konu olursa elimizden geleni yaparız sizler için.
Tmm fırat abicim tesekkur ederim herşey için gerçekten Adam gibi bir lonca 3 seneye kurallar da değişiklik olursa yine şansımı denicegim belki de farklı yerlerde farklı zamanlarda gerçek hayatta karsilasabiliriz kim bilir kolay gelsin bol şanslar abilerim ...
IIBaTuHaNII yazdı:Öncelikle ben M. Batuhan Ankara dan oynuyorum loncanızın alım yaptıgını öğrendim ve gerçekten uzunzamandır aradıgım niteliğe sahip bir lonca oldugunu gördüm beraber olmamız arzlara güven lodoslara korku saçacaktır. Oyunda ki adım Adventuree Kabul ederseniz loncanıza ve aranıza katılmak istiyorum.Herkese saygılar İyi oyunlar...
Tmm fırat abicim tesekkur ederim herşey için gerçekten Adam gibi bir lonca 3 seneye kurallar da değişiklik olursa yine şansımı denicegim belki de farklı yerlerde farklı zamanlarda gerçek hayatta karsilasabiliriz kim bilir kolay gelsin bol şanslar abilerim ...
Saol abim BEn Hep Yanındayım Ulaşamazzsan bile burdan Msj Atarsın... K.i.B