H.b Fırlama:=)) artık beklerız köşkümüzede senı:=)FuNdaa yazdı:Hoş Geldin Özgün=)
Godfatherr Ergenekonx
Re: Godfatherr Ergenekonx
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
Eyw bırader oyundakı olusum buyuk zaten bu Suıkasxlider Wahset Keremyusuf Derttuccarı bu ıbnelere karsı bır mucadele oldumu cak pmyı babı alıdeyım kolparı temızlemek buyuklere yakısırGuevara yazdı:Gaddaın ne mal olduğunu bende anladım geç te olsa bıras bu ezme gaddar ben den para v ıtem ıstemeye başladı bende verdım acıdım sonra her geçen gun daha fazla bışıler ısteyeme başladı bu işte bır ış olduğunu anladım ve öğrendımkı gaddar çarımı çalmaya çalışyor ve o gun den sonra gaddara nalet olsun dıyorum
HASAT ZAMANI GELDIMI BOĞAZINI İLK KESEN BEN OLACAĞIM GADDAR!!!!!
Ergenekonx sonuna kadar yanındayım hep destek tam destek
GADDAR SENI ADAM ETCEM!!! DAYAK YICEKSIN SUREKLI ANCA TERBIYE OLURSUN
SAYGILAR
Romalıxguevara
Gaddar babı alıyı yonetır gaddarı bız yonetırız
Kaybetmeyi göze aldığımız gün, kazandığımız gündür!..
Godfather Ergenekonx
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
oyunu yükliyim gelicem söz=)Godfather yazdı:H.b Fırlama:=)) artık beklerız köşkümüzede senı:=)FuNdaa yazdı:Hoş Geldin Özgün=)
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
:=))) bılıyorsun mekanı babi ali onceden handandıFuNdaa yazdı:oyunu yükliyim gelicem söz=)Godfather yazdı:H.b Fırlama:=)) artık beklerız köşkümüzede senı:=)FuNdaa yazdı:Hoş Geldin Özgün=)
Godfatherr Ergenekonx
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
yalnzı ben gelirsem arz olmamGodfather yazdı::=))) bılıyorsun mekanı babi ali onceden handandıFuNdaa yazdı:oyunu yükliyim gelicem söz=)Godfather yazdı:H.b Fırlama:=)) artık beklerız köşkümüzede senı:=)FuNdaa yazdı:Hoş Geldin Özgün=)
Godfatherr Ergenekonx
"Túrkler in başında bela olmasa Túrkler dúnyanın başına bela"
arz yokkı lodosuz 3yıldır:=)) arzlar arada ugara onlarıda keser yollarız kalelerıne:=)FuNdaa yazdı:yalnzı ben gelirsem arz olmamGodfather yazdı::=))) bılıyorsun mekanı babi ali onceden handandıFuNdaa yazdı:oyunu yükliyim gelicem söz=)Godfather yazdı:H.b Fırlama:=)) artık beklerız köşkümüzede senı:=)FuNdaa yazdı:Hoş Geldin Özgün=)
Godfatherr Ergenekonx
Godfatherr Ergenekonx
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
Gel yienim gel
gaddara mod yasak!!!
IIIıPEACEıIII / IIIIıPEACEıIIII / peace / Rotary
eyw yeğen:=) her zaman mod yasak yanımıza gelıp kendısı bızım sıznle ısım yok dedı buyukluk edıp babı alıde modda takılmarına ızın verdık Canerxbızansın ıstegıyle ama anlaşma fln yok...falan filan yeter baba yorgun alayına gider:=)Rotary yazdı:Gel yienim gelgaddara mod yasak!!!
Godfatherr Ergenekonx
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
vayyy başkan buyuk konusmalar bunlar yakısır:=) suan antalyadayım ıslerımı halldeyım gelıcem hep bırlıkte yonetıcez bu sefer=) Kral gelıyor...Godfather yazdı:Eyw bırader oyundakı olusum buyuk zaten bu Suıkasxlider Wahset Keremyusuf Derttuccarı bu ıbnelere karsı bır mucadele oldumu cak pmyı babı alıdeyım kolparı temızlemek buyuklere yakısırGuevara yazdı:Gaddaın ne mal olduğunu bende anladım geç te olsa bıras bu ezme gaddar ben den para v ıtem ıstemeye başladı bende verdım acıdım sonra her geçen gun daha fazla bışıler ısteyeme başladı bu işte bır ış olduğunu anladım ve öğrendımkı gaddar çarımı çalmaya çalışyor ve o gun den sonra gaddara nalet olsun dıyorum
SAYGILAR
Romalıxguevara
Godfather Ergenekonx
Ağirabi
eyw koca reis:=)) ne ısın var antalyalarda:=) sen gel hele ya ozledım senı zaten baba yorgun:=) artık tum ıslerle sen ılgılenırsın reis:=) eyw serdarfahri yazdı:vayyy başkan buyuk konusmalar bunlar yakısır:=) suan antalyadayım ıslerımı halldeyım gelıcem hep bırlıkte yonetıcez bu sefer=) Kral gelıyor...Godfather yazdı:Eyw bırader oyundakı olusum buyuk zaten bu Suıkasxlider Wahset Keremyusuf Derttuccarı bu ıbnelere karsı bır mucadele oldumu cak pmyı babı alıdeyım kolparı temızlemek buyuklere yakısırGuevara yazdı:Gaddaın ne mal olduğunu bende anladım geç te olsa bıras bu ezme gaddar ben den para v ıtem ıstemeye başladı bende verdım acıdım sonra her geçen gun daha fazla bışıler ısteyeme başladı bu işte bır ış olduğunu anladım ve öğrendımkı gaddar çarımı çalmaya çalışyor ve o gun den sonra gaddara nalet olsun dıyorum
SAYGILAR
Romalıxguevara
Godfather Ergenekonx
Ağirabi
Godfatherr Ergenekonx
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...