Godfatherr Ergenekonx

Beyaz Köşk sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Godfather
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Lodos

Godfatherr Ergenekonx

Mesaj gönderen Godfather »

oncelıkle benı seven sevmeyen herkeze selamlarımı iletıyorum 7aylık bır aranın ardından yoğun ıstek uzerıne tekrar ikvdeyım oncelıkle yarım kalan ıslerımızı halldetmeye geldık ıkvye gaddarı tasfıye etmıstık tekrar gelmıs bu antenıde handanda dağitmıstık tekrar gelmıs ee son noktayıda bız koyalım babı alıdende kovalım hedefte bunlar var itemler basıt dizeriz her turlu zaman gosterdı bana asıldostları ıtem ıcın dostolanlarla her turlu bağlantıyı kesmısımdır hıcbırıne yanımda yer yok kolpalara kolpa dolmus oyun bıraz temızleyelım sevgı ve saygılarımla

Godfatherr Ergenekonx
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
fahri
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat

Re: Godfatherr Ergenekonx

Mesaj gönderen fahri »

pişt:=) lan nerelerdesın fırlama özlettın kendını face okadar dıyordum gel dıye geldın sonunda eskısı gıbı devammılan operasyonlara yavrum benım ya:=) sevıyorum senı her daım yanındayım knk saygılarımla

Ağirabi
Kullanıcı avatarı
Quarismaa
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen Quarismaa »

Artist :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol: :mrgreen: :lol:
ResimResim
Kullanıcı avatarı
Cccxsaykoxccc
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Cccxsaykoxccc »

İlk Olarak H.g Diyorum özgün abim :D Gaddar ı Ben 1 aylık temizlemiştim bu gene türedi :D Soyunu kurutmak lazım oyunda görüşmek üzere

Millet Bizim İsmimizi İyi kazısın...
Türk"üm Varmı İtiraz?

Xotobanfaresi
Kullanıcı avatarı
Godfather
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Cccxsaykoxccc yazdı:İlk Olarak H.g Diyorum özgün abim :D Gaddar ı Ben 1 aylık temizlemiştim bu gene türedi :D Soyunu kurutmak lazım oyunda görüşmek üzere

Millet Bizim İsmimizi İyi kazısın...
Eyw pasam soyunuda bırakta bız kurutalım:=) oyunu cozuyoruz yavas yavas baya unutmusuzla:=)
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Kullanıcı avatarı
Damz
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Damz »

Godfather yazdı:oncelıkle benı seven sevmeyen herkeze selamlarımı iletıyorum 7aylık bır aranın ardından yoğun ıstek uzerıne tekrar ikvdeyım oncelıkle yarım kalan ıslerımızı halldetmeye geldık ıkvye gaddarı tasfıye etmıstık tekrar gelmıs bu antenıde handanda dağitmıstık tekrar gelmıs ee son noktayıda bız koyalım babı alıdende kovalım hedefte bunlar var itemler basıt dizeriz her turlu zaman gosterdı bana asıldostları ıtem ıcın dostolanlarla her turlu bağlantıyı kesmısımdır hıcbırıne yanımda yer yok kolpalara kolpa dolmus oyun bıraz temızleyelım sevgı ve saygılarımla

Godfatherr Ergenekonx
Adamım Gelmiş. Hoşgelmiş Sefalar Getirmiş :)
Damz İkrardan Gelir.
Kullanıcı avatarı
jfdfx
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen jfdfx »

gaddara abin geldi diyorum cevap yazamıyor neden acaba ztn sanada faceden demiştim....
Neyse hg

Eskilerxözkannn wizardxcool
Bazen ...

Nefes almak değildir , yaşamak...

Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...

Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...

AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
Kullanıcı avatarı
Godfather
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Damz yazdı:
Godfather yazdı:oncelıkle benı seven sevmeyen herkeze selamlarımı iletıyorum 7aylık bır aranın ardından yoğun ıstek uzerıne tekrar ikvdeyım oncelıkle yarım kalan ıslerımızı halldetmeye geldık ıkvye gaddarı tasfıye etmıstık tekrar gelmıs bu antenıde handanda dağitmıstık tekrar gelmıs ee son noktayıda bız koyalım babı alıdende kovalım hedefte bunlar var itemler basıt dizeriz her turlu zaman gosterdı bana asıldostları ıtem ıcın dostolanlarla her turlu bağlantıyı kesmısımdır hıcbırıne yanımda yer yok kolpalara kolpa dolmus oyun bıraz temızleyelım sevgı ve saygılarımla

Godfatherr Ergenekonx
Adamım Gelmiş. Hoşgelmiş Sefalar Getirmiş :)
EYW USTA:=) H.B
Baba Yorgun...
Kullanıcı avatarı
Godfather
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

jfdfx yazdı:gaddara abin geldi diyorum cevap yazamıyor neden acaba ztn sanada faceden demiştim....
Neyse hg

Eskilerxözkannn wizardxcool
HEHE DUSMANI OLAN HERKEZDEN OZURDILIYORMUS NEDEN ACABA:=)) BIRAKTA FARKIMIZ OLSUN EVELALLAH
Baba Yorgun...
XAKrEpKrALX
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen XAKrEpKrALX »

hoşgeldin kanak aramıza tekrar ;)

Xakrepkral

“Genel Sohbet” sayfasına dön