oncelıkle benı seven sevmeyen herkeze selamlarımı iletıyorum 7aylık bır aranın ardından yoğun ıstek uzerıne tekrar ikvdeyım oncelıkle yarım kalan ıslerımızı halldetmeye geldık ıkvye gaddarı tasfıye etmıstık tekrar gelmıs bu antenıde handanda dağitmıstık tekrar gelmıs ee son noktayıda bız koyalım babı alıdende kovalım hedefte bunlar var itemler basıt dizeriz her turlu zaman gosterdı bana asıldostları ıtem ıcın dostolanlarla her turlu bağlantıyı kesmısımdır hıcbırıne yanımda yer yok kolpalara kolpa dolmus oyun bıraz temızleyelım sevgı ve saygılarımla
Godfatherr Ergenekonx
Godfatherr Ergenekonx
Godfatherr Ergenekonx
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
Re: Godfatherr Ergenekonx
pişt:=) lan nerelerdesın fırlama özlettın kendını face okadar dıyordum gel dıye geldın sonunda eskısı gıbı devammılan operasyonlara yavrum benım ya:=) sevıyorum senı her daım yanındayım knk saygılarımla
Ağirabi
Ağirabi
- Cccxsaykoxccc
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Lodos
İlk Olarak H.g Diyorum özgün abim
Gaddar ı Ben 1 aylık temizlemiştim bu gene türedi
Soyunu kurutmak lazım oyunda görüşmek üzere
Millet Bizim İsmimizi İyi kazısın...
Türk"üm Varmı İtiraz?
Xotobanfaresi
Xotobanfaresi
Eyw pasam soyunuda bırakta bız kurutalım:=) oyunu cozuyoruz yavas yavas baya unutmusuzla:=)Cccxsaykoxccc yazdı:İlk Olarak H.g Diyorum özgün abimGaddar ı Ben 1 aylık temizlemiştim bu gene türedi
Soyunu kurutmak lazım oyunda görüşmek üzere
MiLLet KüLhan ßeyi Olmu$ , Etrafı ßo$ ßıraktık ÇakaLLar Dolmu$, ßizim Yürüdüqümüz Gayri Meçhul YoLmu$ , aLem DedikLeri Şey Meğersem Buymu$. Harbiden HaLimiz DumAn OLmuş.
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
- Damz
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
Adamım Gelmiş. Hoşgelmiş Sefalar GetirmişGodfather yazdı:oncelıkle benı seven sevmeyen herkeze selamlarımı iletıyorum 7aylık bır aranın ardından yoğun ıstek uzerıne tekrar ikvdeyım oncelıkle yarım kalan ıslerımızı halldetmeye geldık ıkvye gaddarı tasfıye etmıstık tekrar gelmıs bu antenıde handanda dağitmıstık tekrar gelmıs ee son noktayıda bız koyalım babı alıdende kovalım hedefte bunlar var itemler basıt dizeriz her turlu zaman gosterdı bana asıldostları ıtem ıcın dostolanlarla her turlu bağlantıyı kesmısımdır hıcbırıne yanımda yer yok kolpalara kolpa dolmus oyun bıraz temızleyelım sevgı ve saygılarımla
Godfatherr Ergenekonx
Damz İkrardan Gelir.
- jfdfx
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Klan: Arzın Çocukları
gaddara abin geldi diyorum cevap yazamıyor neden acaba ztn sanada faceden demiştim....
Neyse hg
Eskilerxözkannn wizardxcool
Neyse hg
Bazen ...
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
Nefes almak değildir , yaşamak...
Onunla gülüp, Onunla ağlamaktır...
Sarı -Kırmızı olmaktır , her an Onu solurcasına...
AncyraxÖZKaNI AncyraxÖZKaNII
Wizardxcool AncyraxDjateşII(HigHBorN)
EYW USTA:=) H.BDamz yazdı:Adamım Gelmiş. Hoşgelmiş Sefalar GetirmişGodfather yazdı:oncelıkle benı seven sevmeyen herkeze selamlarımı iletıyorum 7aylık bır aranın ardından yoğun ıstek uzerıne tekrar ikvdeyım oncelıkle yarım kalan ıslerımızı halldetmeye geldık ıkvye gaddarı tasfıye etmıstık tekrar gelmıs bu antenıde handanda dağitmıstık tekrar gelmıs ee son noktayıda bız koyalım babı alıdende kovalım hedefte bunlar var itemler basıt dizeriz her turlu zaman gosterdı bana asıldostları ıtem ıcın dostolanlarla her turlu bağlantıyı kesmısımdır hıcbırıne yanımda yer yok kolpalara kolpa dolmus oyun bıraz temızleyelım sevgı ve saygılarımla
Godfatherr Ergenekonx
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
HEHE DUSMANI OLAN HERKEZDEN OZURDILIYORMUS NEDEN ACABA:=)) BIRAKTA FARKIMIZ OLSUN EVELALLAHjfdfx yazdı:gaddara abin geldi diyorum cevap yazamıyor neden acaba ztn sanada faceden demiştim....
Neyse hg
Baba Yorgun...
Baba Yorgun...
-
- İskele Babası
- Klan: Lodos
hoşgeldin kanak aramıza tekrar
Xakrepkral
Xakrepkral