:mrgreen: :mrgreen: Süper olmuş bu :mrgreen:irae yazdı:Evin kapısı açılmasa evi değiştircek arkadaş :mrgreen:
Senelerdir Düzeltilemeyen Hata !
Re: Senelerdir Düzeltilemeyen Hata !
öncelikle böyle önemli bir soruna Değinip çözülmesi için uğraştığın için teşekkürler
Umarım IKV geliştiricileri "bu hatayı nasıl düzeltiriz" sorusuna "Nasıl Daha fazla akçe kazanırız" dan daha çok düşünürler.
sonuna Kadar Destekliyorum İkv'nin oynanabilirliği için bu hata çok önemli şayet bu hata çok can sıkıcı olabiliyor...
Bazı kişiler de asıl konudan uzaklaşarak yok hata için pc alınır mı yok o işlemci çok iyi gibi konuyu saçma yerlere taşıyorlar ayıptır.
Umarım IKV geliştiricileri "bu hatayı nasıl düzeltiriz" sorusuna "Nasıl Daha fazla akçe kazanırız" dan daha çok düşünürler.
sonuna Kadar Destekliyorum İkv'nin oynanabilirliği için bu hata çok önemli şayet bu hata çok can sıkıcı olabiliyor...
Bazı kişiler de asıl konudan uzaklaşarak yok hata için pc alınır mı yok o işlemci çok iyi gibi konuyu saçma yerlere taşıyorlar ayıptır.
- furkaneryilmaz81
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
İmzama bak
- ErNeSTo
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Meran
- Klan: Lodos
- Lonca: <Never Walk Alone>
Peki bu hataya ne demeli balyozun sapı zırhın içinden geçiyor
Eski Zıhrta:
Yeni Zırhta:
Eski Zıhrta:
Yeni Zırhta:
/ PHaeTon (^)/ xMeRCuRy
-"Ben Yanmazsam, Sen Yanmazsan, Biz Yanmazsak, Nasıl Çıkar Bu Karanlıklar Aydınlığa" Nazım Hikmet
•Devrim sonsuzluğun güneşidir nasıl olsa doğar.
MahirCA
Rescuer , halilumit , Forumkral Konuya Desteklerinizden Dolayı Teşekkürler Arkadaşlar.Evet furkaneryilmaz81 adlı arkadaşımız 'ın İmzasına koyduğu videoda dikkat etmiş iseniz ejder asa uçuyor resmen karakterin elinden. Ve Bu Hata Düzeltilene Kadar Elimden Geldiği Kadar Uğraşıcam Ben İnşallah Seneler Sonra Düzeltirler.Ben Artık Aldığım Akçe'nin , E-Pin'in,Kutunun Parasına Acıyorum.
- inciSOZLUK
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Eminönü
Senelerdir Düzeltilemeyen Hata !
edit:Senelerdir açılan konu
edit:Senelerdir açılan konu
THEMURO DADAŞORHAN byAPACHE
- grafikzeydan
- Cin Avcısı
- Sunucu: Eminönü
i7 8 GB ram 2 GB ekran kartı 500 Gb hardisk su soğutmalı anakart toplam : 1,800 e Aldım Sadece Kasayı Ama İkv ile dalga geçiyor kasaCanceazi yazdı:bende aynısından aldım 2 ay oluyor memnun musun ben çok memnunumAnaToLia yazdı: i7 İşlemci 2 Gb Ekran Kartı 6 Gb Ram Olan.hp

Merhaba Arkadaşlar,
Bahsetmiş olduğunuz durum önceden beridir bilinmekte ve notlarımız arasında yer almaktadır.
Oyunumuzun geliştirme planı önem sırasına göre yapılmakta olup, hata düzeltmeleri konularında öncelikli olarak oynanışı ciddi anlamda etkileyecek durumlar göz önünde bulundurulur.
Oyuna girişte ilk yükleme süresi sırasında zaman zaman oluşan ve oynanışı etkilemeyen bu durum için yakın bir zamanda düzenleme yapmak üzere zaman ayrılması düşünülmemektedir. Büyüyen ekibimizle birlikte ilerleyen zamanlarda büyük bir paket içerisinde böyle düzenlemeleri de görebileceğinizi de umuyoruz.
Sevgilerimizle
Bahsetmiş olduğunuz durum önceden beridir bilinmekte ve notlarımız arasında yer almaktadır.
Oyunumuzun geliştirme planı önem sırasına göre yapılmakta olup, hata düzeltmeleri konularında öncelikli olarak oynanışı ciddi anlamda etkileyecek durumlar göz önünde bulundurulur.
Oyuna girişte ilk yükleme süresi sırasında zaman zaman oluşan ve oynanışı etkilemeyen bu durum için yakın bir zamanda düzenleme yapmak üzere zaman ayrılması düşünülmemektedir. Büyüyen ekibimizle birlikte ilerleyen zamanlarda büyük bir paket içerisinde böyle düzenlemeleri de görebileceğinizi de umuyoruz.
Sevgilerimizle
Umuyoruz..Nerull yazdı:Merhaba Arkadaşlar,
Sevgilerimizle