Selamlar ;
Aylar Öncesinden Destek'e Mail Atmıştım ve sorunumu güzel bir dille dile getirmiştim.Oyunu sil kur felan dediler.Yaptım Düzelmedi.
Ben Üyeliğimdeki Savaşçıma Giriyorum.Elinde Kullandığı Silah Benden Önce Gidiyor. Diğer Karakterlerimde Böyle Bir Sorun Yok.
Eski Pc Özelliklerim Bunlardı ;
512 Mb Nvdia Ekran Kartı
2 Gb Ram.
İnternet Hızı 16 Mbs (Gelen Hız 12 Mbs)
ve Ben Bunun için Gidip Yeni Pc Aldım. i7 İşlemci 2 Gb Ekran Kartı 6 Gb Ram Olan. Ve Bu Sorun Hala Devam Ediyor. Ve daha öncede konu açmıştım herkes desteklemişti hatanın var olduğunu. Buradan Ulaşabilirsiniz
Ve Mail'e Tekrar Cevap Attığınızda Notlarımız Arasında Dediniz Düzelticez Dediniz Hala Birşey Yok.Ne Zaman Düzelticeksiniz ?
aslında o pc den değil benim pc im sadece bir iş pc si yani yazı yazma msn e-posta felan ama ikv var ikv de öyle sorun çıkmıyor depar yapınca 1 2 sn oluyor ama sonra dzüzeliyor bizim burda fazla internet kullanan olmadığı için bir sorun yok eyer internet yavaş veya internet uçan internet (Wi-Fi)ise yada kablolu ama kullanan çok veya hızı az , 1den çok kişi kullanıyor felan sorunlar bunlarıdr ben 8Mp/h kullanıyorum 2 pc ama sorun yok.
Valla bu sorun ben dahil olmak üzere pek çok arkadaşımda mevcut. Alıştık artık desem yeridir. Sanki o İKV'nin bir özelliğiymiş gibi gelmeye başladı. :? Artık çözüm bulunmalı.
Bitmez görünen mücadelede bir adım daha ilerlemek için... Tılmesa