[GM]ToRNaViDa arz kalesini bastı :)
Re: [GM]ToRNaViDa arz kalesini bastı :)
İstese kesebilri handanı tek vuruşlada kesebilir kendi elinde olan bir şey adı üstünde game master istese 100 bin kurabilir istesede sen ben gibi 3-4 binlik vuruşlar yapabilir.
- DENIZLIHOROZU
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
ReGiSTeR yazdı:İstese kesebilri handanı tek vuruşlada kesebilir kendi elinde olan bir şey adı üstünde game master istese 100 bin kurabilir istesede sen ben gibi 3-4 binlik vuruşlar yapabilir.
TEK vuruşla kesebilir demek

Ryu Kamasutra ve Takuma'nın İntikamı Sinemalarda
CIZIK yazdı:Yılların acısı içinde bir uhde olarak kalmış sanırım
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Daha 2 hafta önce lodoslar ile kadim hidrayı kesmeye uğraşan adam bugün GM mi oldu.
Vay be desene lodosların bu kadar çok hidra kesmesinin sebebi oymuş
Cızık hocam da demiş yılların vermiş olduğu husumet ilk günden kendini arz kalesine atmasıyla sonuçlanmış.
Oyuncudan GM yaparsanız böyle daha çok olay görürürüz :mrgreen:
Vay be desene lodosların bu kadar çok hidra kesmesinin sebebi oymuş
Cızık hocam da demiş yılların vermiş olduğu husumet ilk günden kendini arz kalesine atmasıyla sonuçlanmış.
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
gm lodos bile handanı kesemıosa ben bişi demiyorum 
Yakacef - Emergencyroom - Patronus

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5

Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
- xXxKaRaDaYIxXx
- Salgın Koruyucusu
İKV Oyun evrenindeki Game Masterler hakkında net bilginiz olmadan bu kanıya bile varmanız yanlıştır..ReGiSTeR yazdı:İstese kesebilri handanı tek vuruşlada kesebilir kendi elinde olan bir şey adı üstünde game master istese 100 bin kurabilir istesede sen ben gibi 3-4 binlik vuruşlar yapabilir.
Efsaneler Asla Ölmez ... Sadece İmaj Değiştirir...

nabuforum yazdı:Daha 2 hafta önce lodoslar ile kadim hidrayı kesmeye uğraşan adam bugün GM mi oldu.
Vay be desene lodosların bu kadar çok hidra kesmesinin sebebi oymuş![]()
haribiden soruncada GM olmanın koşulu nedir diye kimse cevap vermiyor. insanın aklına başka başka şeyler geliyor. Gm nasıl olunur nasıl atanır ? bu konuyu yönetim bir netliğe kavuşturmazsa herkesin aklında bazı şüpheler oluşur.
- xDAVUT
- FareAdam Düşmanı
Game Master Demek Oyun Uzmanı Demektir.Ve Game MAster Olabilmek İçin Öncelikle Programlama Dili (C+-C++-c#) Bilmelisin.Ayrıca Game Master Olmak Koşulu Daha Önceden Sobee De Çalışmış Olmak.bu Kanıyla Yola Çıkmak Üzere Gidelim Dedikkurbaga yazdı:nabuforum yazdı:Daha 2 hafta önce lodoslar ile kadim hidrayı kesmeye uğraşan adam bugün GM mi oldu.
Vay be desene lodosların bu kadar çok hidra kesmesinin sebebi oymuş![]()
haribiden soruncada GM olmanın koşulu nedir diye kimse cevap vermiyor. insanın aklına başka başka şeyler geliyor. Gm nasıl olunur nasıl atanır ? bu konuyu yönetim bir netliğe kavuşturmazsa herkesin aklında bazı şüpheler oluşur.
xXxToRNaViDaxXx Beta Dönemi bittiği Ay İçerisinde İstanbul Kıyamet Vakti'nde Yönetici Olmuştu.Belli Sebebler dolayısı İle Oyuncu Yönetici Arası İyi Olmadığı İçin Oyuncu İtirazı İle Yöneticilikten Atıldı Veya İstifa Etti.Daha Sonra (2 yıl ) Sobee'ye Tekrar Geçme Kararı Verdi.Sobee nin Etkilediği Compex Türkiye Genel Bilişim Teknoloji Ve Oyun Tanıtma fuarında Görevlendirildi.Daha Sonra forum.istanbuloyun.com Adresinde Forum Yöneticisi Oldu.Ve en Son Hali İle Sobee Nin Geliştirmiş Olduğu Çabalar Sonrası Bütün Eski Forum Yöneticileri Game Master Olarak Nitelendirildi
BENİM KANAATİM BU İÇİNDE YANLIŞLARIM OLABİLİR.AMA EMEĞE SAYGI DERİM BEN:)
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
- nabuforum
- FareAdam Düşmanı
Babacan emeğe saygı diyoruz fakat bunun içinde başka birşey var. Dediğin gibi her eski yönetici oyuncu denetmeni GAME MASTER oluyorsa Bykoray da başka isimle görev almıştır. Adamın geçmişini biliyoruz.18 yaş aranırken yöneticilikte bu adam yönetici oldu. Oyunda daha neler neler var. Artık yazmayada bıktık zaten. Yönetime yakın olanlar pastadan kendi lehine pay alıyor illaki. Biz ise basit şekilde oyun oynamaya devam. Profesyonellikten uzak akraba ilişkisi gibi oyuna devam yöneticiler /alkışxDAVUT yazdı:Game Master Demek Oyun Uzmanı Demektir.Ve Game MAster Olabilmek İçin Öncelikle Programlama Dili (C+-C++-c#) Bilmelisin.Ayrıca Game Master Olmak Koşulu Daha Önceden Sobee De Çalışmış Olmak.bu Kanıyla Yola Çıkmak Üzere Gidelim Dedik
xXxToRNaViDaxXx Beta Dönemi bittiği Ay İçerisinde İstanbul Kıyamet Vakti'nde Yönetici Olmuştu.Belli Sebebler dolayısı İle Oyuncu Yönetici Arası İyi Olmadığı İçin Oyuncu İtirazı İle Yöneticilikten Atıldı Veya İstifa Etti.Daha Sonra (2 yıl ) Sobee'ye Tekrar Geçme Kararı Verdi.Sobee nin Etkilediği Compex Türkiye Genel Bilişim Teknoloji Ve Oyun Tanıtma fuarında Görevlendirildi.Daha Sonra forum.istanbuloyun.com Adresinde Forum Yöneticisi Oldu.Ve en Son Hali İle Sobee Nin Geliştirmiş Olduğu Çabalar Sonrası Bütün Eski Forum Yöneticileri Game Master Olarak Nitelendirildi
BENİM KANAATİM BU İÇİNDE YANLIŞLARIM OLABİLİR.AMA EMEĞE SAYGI DERİM BEN:)
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
- BINDORTYUZELLIUC
- İskele Babası
CIZIK yazdı:Yılların acısı içinde bir uhde olarak kalmış sanırım
Bir sürü için çoban köpeginin kurtla arkadaş olmasından daha büyük bir bela tasavvur edilemez.
Başka söze gerek yok ama 1-2 söz söyleme hakkım olduğuna inanıyorum.
Hani çocukken bize alınan yeni oyuncalarla günlerce kırıp bozuncaya kadar yıpratıncaya kadar oynardıkya o günleri hatırlayın
sanırım yeterince tatmin olmuştur
Acaba oyunda bile hırslarına yenik düşüp eline fırsat gecen (edit - edit - edit ) ruhlu insanlar reel hayatta insan oğluna neler yapar kim bilir