[GM]ToRNaViDa arz kalesini bastı :)

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ReGiSTeR
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Karaköy

Re: [GM]ToRNaViDa arz kalesini bastı :)

Mesaj gönderen ReGiSTeR »

İstese kesebilri handanı tek vuruşlada kesebilir kendi elinde olan bir şey adı üstünde game master istese 100 bin kurabilir istesede sen ben gibi 3-4 binlik vuruşlar yapabilir.
Kullanıcı avatarı
DENIZLIHOROZU
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen DENIZLIHOROZU »

ReGiSTeR yazdı:İstese kesebilri handanı tek vuruşlada kesebilir kendi elinde olan bir şey adı üstünde game master istese 100 bin kurabilir istesede sen ben gibi 3-4 binlik vuruşlar yapabilir.

TEK vuruşla kesebilir demek :) teknoloji o kadar geliştimi yahu :))
Resim Resim

Ryu Kamasutra ve Takuma'nın İntikamı Sinemalarda
hock
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hock »

CIZIK yazdı:Yılların acısı içinde bir uhde olarak kalmış sanırım :)
:):) Haklısın Volkan abi öle olsa Gerek,;);)
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

Daha 2 hafta önce lodoslar ile kadim hidrayı kesmeye uğraşan adam bugün GM mi oldu.
Vay be desene lodosların bu kadar çok hidra kesmesinin sebebi oymuş :D
Cızık hocam da demiş yılların vermiş olduğu husumet ilk günden kendini arz kalesine atmasıyla sonuçlanmış.
Oyuncudan GM yaparsanız böyle daha çok olay görürürüz :mrgreen:
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
Yakacef
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen Yakacef »

gm lodos bile handanı kesemıosa ben bişi demiyorum :D
Yakacef - Emergencyroom - Patronus
Resim
Herkes Sever Biz Ölürüz T A M 3 5
Kullanıcı avatarı
xXxKaRaDaYIxXx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen xXxKaRaDaYIxXx »

ReGiSTeR yazdı:İstese kesebilri handanı tek vuruşlada kesebilir kendi elinde olan bir şey adı üstünde game master istese 100 bin kurabilir istesede sen ben gibi 3-4 binlik vuruşlar yapabilir.
İKV Oyun evrenindeki Game Masterler hakkında net bilginiz olmadan bu kanıya bile varmanız yanlıştır..;)
Efsaneler Asla Ölmez ... Sadece İmaj Değiştirir...

Resim
kurbaga
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen kurbaga »

nabuforum yazdı:Daha 2 hafta önce lodoslar ile kadim hidrayı kesmeye uğraşan adam bugün GM mi oldu.
Cızık hocam da demiş yılların vermiş olduğu husumet ilk günden kendini arz kalesine atmasıyla sonuçlanmış.

haribiden soruncada GM olmanın koşulu nedir diye kimse cevap vermiyor. insanın aklına başka başka şeyler geliyor. Gm nasıl olunur nasıl atanır ? bu konuyu yönetim bir netliğe kavuşturmazsa herkesin aklında bazı şüpheler oluşur.
Kullanıcı avatarı
xDAVUT
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen xDAVUT »

kurbaga yazdı:
nabuforum yazdı:Daha 2 hafta önce lodoslar ile kadim hidrayı kesmeye uğraşan adam bugün GM mi oldu.

haribiden soruncada GM olmanın koşulu nedir diye kimse cevap vermiyor. insanın aklına başka başka şeyler geliyor. Gm nasıl olunur nasıl atanır ? bu konuyu yönetim bir netliğe kavuşturmazsa herkesin aklında bazı şüpheler oluşur.
Game Master Demek Oyun Uzmanı Demektir.Ve Game MAster Olabilmek İçin Öncelikle Programlama Dili (C+-C++-c#) Bilmelisin.Ayrıca Game Master Olmak Koşulu Daha Önceden Sobee De Çalışmış Olmak.bu Kanıyla Yola Çıkmak Üzere Gidelim Dedik :)
xXxToRNaViDaxXx Beta Dönemi bittiği Ay İçerisinde İstanbul Kıyamet Vakti'nde Yönetici Olmuştu.Belli Sebebler dolayısı İle Oyuncu Yönetici Arası İyi Olmadığı İçin Oyuncu İtirazı İle Yöneticilikten Atıldı Veya İstifa Etti.Daha Sonra (2 yıl ) Sobee'ye Tekrar Geçme Kararı Verdi.Sobee nin Etkilediği Compex Türkiye Genel Bilişim Teknoloji Ve Oyun Tanıtma fuarında Görevlendirildi.Daha Sonra forum.istanbuloyun.com Adresinde Forum Yöneticisi Oldu.Ve en Son Hali İle Sobee Nin Geliştirmiş Olduğu Çabalar Sonrası Bütün Eski Forum Yöneticileri Game Master Olarak Nitelendirildi :)
BENİM KANAATİM BU İÇİNDE YANLIŞLARIM OLABİLİR.AMA EMEĞE SAYGI DERİM BEN:)
İslamın Emrettiği ve Allah'ın Yasakladığı Kesin Haram olan herşeyi yapan (Aklınıza Ne Gelirse),Hz Ebubekir-i Sıddık ve Hz. Ömer-ül Faruk'u Sevmeyen RAFİZİLERİN Kim olduğunu BİLİYOR MUSUNUZ ?
Kullanıcı avatarı
nabuforum
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen nabuforum »

xDAVUT yazdı:Game Master Demek Oyun Uzmanı Demektir.Ve Game MAster Olabilmek İçin Öncelikle Programlama Dili (C+-C++-c#) Bilmelisin.Ayrıca Game Master Olmak Koşulu Daha Önceden Sobee De Çalışmış Olmak.bu Kanıyla Yola Çıkmak Üzere Gidelim Dedik
xXxToRNaViDaxXx Beta Dönemi bittiği Ay İçerisinde İstanbul Kıyamet Vakti'nde Yönetici Olmuştu.Belli Sebebler dolayısı İle Oyuncu Yönetici Arası İyi Olmadığı İçin Oyuncu İtirazı İle Yöneticilikten Atıldı Veya İstifa Etti.Daha Sonra (2 yıl ) Sobee'ye Tekrar Geçme Kararı Verdi.Sobee nin Etkilediği Compex Türkiye Genel Bilişim Teknoloji Ve Oyun Tanıtma fuarında Görevlendirildi.Daha Sonra forum.istanbuloyun.com Adresinde Forum Yöneticisi Oldu.Ve en Son Hali İle Sobee Nin Geliştirmiş Olduğu Çabalar Sonrası Bütün Eski Forum Yöneticileri Game Master Olarak Nitelendirildi
BENİM KANAATİM BU İÇİNDE YANLIŞLARIM OLABİLİR.AMA EMEĞE SAYGI DERİM BEN:)
Babacan emeğe saygı diyoruz fakat bunun içinde başka birşey var. Dediğin gibi her eski yönetici oyuncu denetmeni GAME MASTER oluyorsa Bykoray da başka isimle görev almıştır. Adamın geçmişini biliyoruz.18 yaş aranırken yöneticilikte bu adam yönetici oldu. Oyunda daha neler neler var. Artık yazmayada bıktık zaten. Yönetime yakın olanlar pastadan kendi lehine pay alıyor illaki. Biz ise basit şekilde oyun oynamaya devam. Profesyonellikten uzak akraba ilişkisi gibi oyuna devam yöneticiler /alkış
Fikirler Cebir Ve Şiddetle, Top Ve Tüfekle Asla Öldürülemez.
Kullanıcı avatarı
BINDORTYUZELLIUC
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen BINDORTYUZELLIUC »

CIZIK yazdı:Yılların acısı içinde bir uhde olarak kalmış sanırım :)

Bir sürü için çoban köpeginin kurtla arkadaş olmasından daha büyük bir bela tasavvur edilemez.

Başka söze gerek yok ama 1-2 söz söyleme hakkım olduğuna inanıyorum.

Hani çocukken bize alınan yeni oyuncalarla günlerce kırıp bozuncaya kadar yıpratıncaya kadar oynardıkya o günleri hatırlayın :) bu ruh halinide manevi olarak tanımı bu olsa gerek.

sanırım yeterince tatmin olmuştur :)

Acaba oyunda bile hırslarına yenik düşüp eline fırsat gecen (edit - edit - edit ) ruhlu insanlar reel hayatta insan oğluna neler yapar kim bilir :)
Resim1453
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön