Pc'den anlayanlar lütfen içeri..

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Pc'den anlayanlar lütfen içeri..

Mesaj gönderen winwar3 »

BEyLer,Bayanlar. benim sorunum:İkv yi açınca giriş diyorum o kullanıcı adı ve şifreyi 1 dk bekliorum sonra tmm deyip gene 1 dk bekliorum açılıo okadarı tmm da oyuna giriorum oyun kasıo duruo donuo görevler boşuna gidio ama pc'mde NoD 32 antivirüs programı var ondanmı kasıyor daha 2 gün önce format atıldı.Bilgisayarımın hızı iyi ama internet hızı düşük acaba nedendir?Bilgisayarımın özellikerlini yazıoyorum.!

İşlemci:İntel(R= Core(TM) Duo CPU T9300 @ 2.50GHz 2.50GHz
BELLEK(RAM): 3070 MB
Sistem türü: 32 bit işletim sistemi

Bakın yukarda deiğim gibi sadece internette yavaşlık var.! Lütfen bir çare bulunsun.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

Kod: Tümünü seç

İKV DESTEK FORMU

http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Re: Pc'den anlayanlar lütfen içeri..

Mesaj gönderen winwar3 »

LüTFen Konuyu Güncel tutalım.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN

İKV DESTEK FORMU

Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fetih »

winwar3 yazdı:BEyLer,Bayanlar. benim sorunum:İkv yi açınca giriş diyorum o kullanıcı adı ve şifreyi 1 dk bekliorum sonra tmm deyip gene 1 dk bekliorum açılıo okadarı tmm da oyuna giriorum oyun kasıo duruo donuo görevler boşuna gidio ama pc'mde NoD 32 antivirüs programı var ondanmı kasıyor daha 2 gün önce format atıldı.Bilgisayarımın hızı iyi ama internet hızı düşük acaba nedendir?Bilgisayarımın özellikerlini yazıoyorum.!

Bakın yukarda deiğim gibi sadece internette yavaşlık var.! Lütfen bir çare bulunsun.!
Söylediğiniz gibi internet hızınız düşükse bundan kaynaklanıyor olabilir.

Savas yazdı:Merhaba;

www.istanbuloyun.com ' a girip ''İndir'' sekmesinden Bilgisayar Sınayıcıyı İndirip çalıştırınız Sonucu yine bu konu altından bildiriniz yardımcı olmaya çalışalım.

İyi Eğlenceler.

Sonucu zaten söylemiş;
winwar3 yazdı:BEyLer,Bayanlar. benim sorunum:İkv yi açınca giriş diyorum o kullanıcı adı ve şifreyi 1 dk bekliorum sonra tmm deyip gene 1 dk bekliorum açılıo okadarı tmm da oyuna giriorum oyun kasıo duruo donuo görevler boşuna gidio...
Kullanıcı avatarı
yarar
Yasemin'in Gözcüsü
Yasemin'in Gözcüsü
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: S E A

Mesaj gönderen yarar »

Merhabalar
Arkadasım mynet hesabın sanırım mynet bu tip sorunlar sıkca yasanıyor ve frefox kullanmanda bunu en aza indire bilir flash player ve modemin freeware dosysını güncelleme sonra bu sorun min seviye düşüyor olay pc ile değil modem ve internet sistemi ile ilgili hata.
Resim®
SİNCE 2007...
Kullanıcı avatarı
HERACLEON
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen HERACLEON »

Bu Donmalar Bende de Var. Özellikle Kaspersky 2010 'u Yükledikten Sonra Arttı.

Sanırım Virüs Programlarından Kaynaklanıyor.
Kullanıcı avatarı
fetih
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen fetih »

Savas yazdı:Benim kastettiğim sonuç sınayıcıyı çalıştırdıktan sonra Bilgisayar İKV için uygun mu değil mi onun sonucu
İyi Eğlenceler...

Eğer ki uygun olmasaydı bunların gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.;
winwar3 yazdı:BEyLer,Bayanlar. benim sorunum:İkv yi açınca giriş diyorum o kullanıcı adı ve şifreyi 1 dk bekliorum sonra tmm deyip gene 1 dk bekliorum açılıo okadarı tmm da oyuna giriorum oyun kasıo duruo donuo görevler boşuna gidio ama pc'mde NoD 32 antivirüs programı var ondanmı kasıyor daha 2 gün önce format atıldı.Bilgisayarımın hızı iyi ama internet hızı düşük acaba nedendir?Bilgisayarımın özellikerlini yazıoyorum.!
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen winwar3 »

Sınayıcıyı denedim uyumlu
EfLatuN

İKV DESTEK FORMU

Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kackin »

Haline şükret kardesim.Benim oyun hiç acılmıyor.İnsanoğlu böyle iste hızlı olur neden çok hızlı değil,normaldir hızlı olsun der.Ben de diyorumki şimdi oyyunda girsin ama 1 dk girsin diyorum.Haksızmıyım.

Bu arada senin pc Acermi.Benim ekran kartıda intel .Ekran kartını nası günceleyeceğim.
Son..
Kullanıcı avatarı
kackin
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Beyaz Köşk

Mesaj gönderen kackin »

Güncelll
Son..
Kullanıcı avatarı
winwar3
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen winwar3 »

!
yarar yazdı:Merhabalar
Arkadasım mynet hesabın sanırım mynet bu tip sorunlar sıkca yasanıyor ve frefox kullanmanda bunu en aza indire bilir flash player ve modemin freeware dosysını güncelleme sonra bu sorun min seviye düşüyor olay pc ile değil modem ve internet sistemi ile ilgili hata.

pc'm Dell lütfen devam edin anlatmaya.!Biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız?
EfLatuN

İKV DESTEK FORMU

“Genel Etkileşim” sayfasına dön