BEyLer,Bayanlar. benim sorunum:İkv yi açınca giriş diyorum o kullanıcı adı ve şifreyi 1 dk bekliorum sonra tmm deyip gene 1 dk bekliorum açılıo okadarı tmm da oyuna giriorum oyun kasıo duruo donuo görevler boşuna gidio ama pc'mde NoD 32 antivirüs programı var ondanmı kasıyor daha 2 gün önce format atıldı.Bilgisayarımın hızı iyi ama internet hızı düşük acaba nedendir?Bilgisayarımın özellikerlini yazıoyorum.!
İşlemci:İntel(R= Core(TM) Duo CPU T9300 @ 2.50GHz 2.50GHz
BELLEK(RAM): 3070 MB
Sistem türü: 32 bit işletim sistemi
Bakın yukarda deiğim gibi sadece internette yavaşlık var.! Lütfen bir çare bulunsun.!
Pc'den anlayanlar lütfen içeri..
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Arzın Çocukları
Pc'den anlayanlar lütfen içeri..
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
Kod: Tümünü seç
İKV DESTEK FORMU
http://www.istanbuloyun.com/support.aspx
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
Re: Pc'den anlayanlar lütfen içeri..
LüTFen Konuyu Güncel tutalım.!
Önemli olan; hayatta,"en çok şey'e sahip olmak" değil,"en az şey"e ihtiyaç duymaktır....
EfLatuN
EfLatuN
İKV DESTEK FORMU
Söylediğiniz gibi internet hızınız düşükse bundan kaynaklanıyor olabilir.winwar3 yazdı:BEyLer,Bayanlar. benim sorunum:İkv yi açınca giriş diyorum o kullanıcı adı ve şifreyi 1 dk bekliorum sonra tmm deyip gene 1 dk bekliorum açılıo okadarı tmm da oyuna giriorum oyun kasıo duruo donuo görevler boşuna gidio ama pc'mde NoD 32 antivirüs programı var ondanmı kasıyor daha 2 gün önce format atıldı.Bilgisayarımın hızı iyi ama internet hızı düşük acaba nedendir?Bilgisayarımın özellikerlini yazıoyorum.!
Bakın yukarda deiğim gibi sadece internette yavaşlık var.! Lütfen bir çare bulunsun.!
Savas yazdı:Merhaba;
www.istanbuloyun.com ' a girip ''İndir'' sekmesinden Bilgisayar Sınayıcıyı İndirip çalıştırınız Sonucu yine bu konu altından bildiriniz yardımcı olmaya çalışalım.
İyi Eğlenceler.
Sonucu zaten söylemiş;
winwar3 yazdı:BEyLer,Bayanlar. benim sorunum:İkv yi açınca giriş diyorum o kullanıcı adı ve şifreyi 1 dk bekliorum sonra tmm deyip gene 1 dk bekliorum açılıo okadarı tmm da oyuna giriorum oyun kasıo duruo donuo görevler boşuna gidio...
- yarar
- Yasemin'in Gözcüsü
- Sunucu: Anka
- Klan: Lodos
- Lonca: S E A
Merhabalar
Arkadasım mynet hesabın sanırım mynet bu tip sorunlar sıkca yasanıyor ve frefox kullanmanda bunu en aza indire bilir flash player ve modemin freeware dosysını güncelleme sonra bu sorun min seviye düşüyor olay pc ile değil modem ve internet sistemi ile ilgili hata.
Arkadasım mynet hesabın sanırım mynet bu tip sorunlar sıkca yasanıyor ve frefox kullanmanda bunu en aza indire bilir flash player ve modemin freeware dosysını güncelleme sonra bu sorun min seviye düşüyor olay pc ile değil modem ve internet sistemi ile ilgili hata.

SİNCE 2007...
- HERACLEON
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Sancak
Bu Donmalar Bende de Var. Özellikle Kaspersky 2010 'u Yükledikten Sonra Arttı.
Sanırım Virüs Programlarından Kaynaklanıyor.
Sanırım Virüs Programlarından Kaynaklanıyor.
Savas yazdı:Benim kastettiğim sonuç sınayıcıyı çalıştırdıktan sonra Bilgisayar İKV için uygun mu değil mi onun sonucu
İyi Eğlenceler...
Eğer ki uygun olmasaydı bunların gerçekleşeceğini pek sanmıyorum.;
winwar3 yazdı:BEyLer,Bayanlar. benim sorunum:İkv yi açınca giriş diyorum o kullanıcı adı ve şifreyi 1 dk bekliorum sonra tmm deyip gene 1 dk bekliorum açılıo okadarı tmm da oyuna giriorum oyun kasıo duruo donuo görevler boşuna gidio ama pc'mde NoD 32 antivirüs programı var ondanmı kasıyor daha 2 gün önce format atıldı.Bilgisayarımın hızı iyi ama internet hızı düşük acaba nedendir?Bilgisayarımın özellikerlini yazıoyorum.!
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
Sınayıcıyı denedim uyumlu
EfLatuN
EfLatuN
İKV DESTEK FORMU
- kackin
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Beyaz Köşk
Haline şükret kardesim.Benim oyun hiç acılmıyor.İnsanoğlu böyle iste hızlı olur neden çok hızlı değil,normaldir hızlı olsun der.Ben de diyorumki şimdi oyyunda girsin ama 1 dk girsin diyorum.Haksızmıyım.winwar3 yazdı:BEyLer,Bayanlar. benim sorunum:İkv yi açınca giriş diyorum o kullanıcı adı ve şifreyi 1 dk bekliorum sonra tmm deyip gene 1 dk bekliorum açılıo okadarı tmm da oyuna giriorum oyun kasıo duruo donuo görevler boşuna gidio ama pc'mde NoD 32 antivirüs programı var ondanmı kasıyor daha 2 gün önce format atıldı.Bilgisayarımın hızı iyi ama internet hızı düşük acaba nedendir?Bilgisayarımın özellikerlini yazıoyorum.!
Bu arada senin pc Acermi.Benim ekran kartıda intel .Ekran kartını nası günceleyeceğim.
Son..
- winwar3
- FareAdam Düşmanı
!
pc'm Dell lütfen devam edin anlatmaya.!Biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız?
yarar yazdı:Merhabalar
pc'm Dell lütfen devam edin anlatmaya.!Biraz daha ayrıntılı anlatırmısınız?
EfLatuN
EfLatuN
İKV DESTEK FORMU