Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!
Sonuda beklenen Sistem geldi, bu kadar geç kaldığına göre sağlam bir şekilde geleceğini tahin ediyorduk
:lol:
- LEPRECHAUN
- Dış Şehir Gezgini
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
yakında ikv dükkan ürünleri arasında yer alacaktır merak etmeyin arkadaşlar öyle sey olmaz tabiki oyuncular mağdur edilmez.

LEPRECHAUN
KaPTaNYaGiZ yazdı:KaPTaNYaGiZ yazdı:Bir sorum olucak Lonca Pasaportu sadece İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu e-pini ilemi mümkün olucak yoksa dükkandan alınabilicekmi.Lonca Lisansı e-pin ile olursa güzel olur ama Lonca Pasaportu dükkanda satılmalı diye düşünüyorum.
Lonca lisansı nedir?
İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz
veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
HaRuF yazdı:Tüm İKV camiasına hayırlı ugurlu olsun güzel olmuş , tbrk
Bu konu hakkında kısa bi sorum olacak;
Lonca diyelim arz gidip lodos olamıyacakmı xD? yada klansız dolasamıyacakmı?
Lonca kurduğumda bir klan/taraf seçmeli miyim?
Lonca kurucunun tarafı ne ise aynı tarafa sahip olur. Örneğin kurucusu Arz'ın çocukları klanında olan bir lonca Arz'ın Çocukları Loncası olurken, hiçbir klanda olmayan bir oyuncunun kurduğu Lonca da tarafsız olur.
Aynı loncadaki tüm oyuncuların tarafları da aynı olmak zorundadır. Bu nedenle loncada olan bir oyuncu loncadan ayrılmadan oyunda taraf değiştiremez.
- kuccukhusam1
- Labirent Rehberi
- Sunucu: Kuklacı
- Lonca: byHMF
Ayın 1 inden sonra internet üzerinden aldığımız çemberli taş veya avea vb, gibi yerlerdeki Kutularda Lonca Hakkı Mevcut olacakmıSosyolog yazdı:KaPTaNYaGiZ yazdı:KaPTaNYaGiZ yazdı:Bir sorum olucak Lonca Pasaportu sadece İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu e-pini ilemi mümkün olucak yoksa dükkandan alınabilicekmi.Lonca Lisansı e-pin ile olursa güzel olur ama Lonca Pasaportu dükkanda satılmalı diye düşünüyorum.
Lonca lisansı nedir?
İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz
veya
Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
- xHeroxTurkx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
Sosyolog yazdı:KaPTaNYaGiZ yazdı:KaPTaNYaGiZ yazdı:Bir sorum olucak Lonca Pasaportu sadece İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu e-pini ilemi mümkün olucak yoksa dükkandan alınabilicekmi.Lonca Lisansı e-pin ile olursa güzel olur ama Lonca Pasaportu dükkanda satılmalı diye düşünüyorum.
Lonca lisansı nedir?
veya
BENİM AKLIMA TAKILAN HERHANGİ BİRYERDEN ALDIĞIMIZ CEMBERLİTAŞ KUTUYU YÜKLEYİNCEDE LONCA KURMA HAKKIMIZ OLUCAK DEĞİLMİ? İLLA FUARDAKİ KUTULARDAN ALMAMIZ GEREKLİ DEĞİL BEN AVEA YADA TTNET MAĞAZALARINDAN KUTU ALABİLİRİM ANCAK FUARA GELEMEYECEM. CEVAP BEKLİYORUM.
_MaDHaTTeR_
-
- Legendary Developer
- Sunucu: Anka
- Lonca: Beyaz Büyücüler
Teşekkürler SaygınSAYGINBEY yazdı:Oyun tamamen yeniden şekillenecek. Emeği geçenlerin eline sağlık. İkvonline ailesi olarak 4 yıldır olduğu gibi arkanızdayız.
Sevgilerimizle.
- xHeroxTurkx
- İskele Babası
- Sunucu: Teşkilat
GÜZEL BİR EKLENTİ OLMASINI UMUYORUM ANCAK LONCA SİSTEMİ YANINDA BAŞKA ŞEYLERDE OLMASINI İSTİYORUM. MESELE ARAYÜZ DEĞİŞİKLİĞİ, YADA BAZI YETENEKLERİN BİRAZ DAHA EFEKTLERİNDE DÜZENLEMELER VS.
_MaDHaTTeR_
- XxxChesTeRxxX
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Sunucu: Eminönü
- Lonca: ...
İşi Yine Paraya Çevirdiniz. Tüm İKV Oyuncularına Hayırlı Olsun.