Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Eski duyuruların arşivlendiği alan
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Sunucu: Kuklacı
Lonca: byHMF

Re: Büyük Sürprizi Açıklıyoruz!

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Sonuda beklenen Sistem geldi, bu kadar geç kaldığına göre sağlam bir şekilde geleceğini tahin ediyorduk :D :D :lol:
Kullanıcı avatarı
LEPRECHAUN
Dış Şehir Gezgini
Dış Şehir Gezgini
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Deva

Mesaj gönderen LEPRECHAUN »

yakında ikv dükkan ürünleri arasında yer alacaktır merak etmeyin arkadaşlar öyle sey olmaz tabiki oyuncular mağdur edilmez.
Resim

LEPRECHAUN
Kullanıcı avatarı
Sosyolog
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Sosyolog »

KaPTaNYaGiZ yazdı:
KaPTaNYaGiZ yazdı:Bir sorum olucak Lonca Pasaportu sadece İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu e-pini ilemi mümkün olucak yoksa dükkandan alınabilicekmi.Lonca Lisansı e-pin ile olursa güzel olur ama Lonca Pasaportu dükkanda satılmalı diye düşünüyorum.

Lonca lisansı nedir?
İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz
veya
2- Bir karakteriniz ile lonca kurarsınız.

Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti
Kullanıcı avatarı
HeartBeat
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Mesaj gönderen HeartBeat »

İşte en muhteşem eklenti :) Gerçekten çok şey olacak :)
нєαятвєαт
Kullanıcı avatarı
HaRuF
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen HaRuF »

HaRuF yazdı:Tüm İKV camiasına hayırlı ugurlu olsun güzel olmuş , tbrk

Bu konu hakkında kısa bi sorum olacak;

Lonca diyelim arz gidip lodos olamıyacakmı xD? yada klansız dolasamıyacakmı?

Lonca kurduğumda bir klan/taraf seçmeli miyim?
Lonca kurucunun tarafı ne ise aynı tarafa sahip olur. Örneğin kurucusu Arz'ın çocukları klanında olan bir lonca Arz'ın Çocukları Loncası olurken, hiçbir klanda olmayan bir oyuncunun kurduğu Lonca da tarafsız olur.
Aynı loncadaki tüm oyuncuların tarafları da aynı olmak zorundadır. Bu nedenle loncada olan bir oyuncu loncadan ayrılmadan oyunda taraf değiştiremez.
Kullanıcı avatarı
kuccukhusam1
Labirent Rehberi
Labirent Rehberi
Lonca: byHMF

Mesaj gönderen kuccukhusam1 »

Sosyolog yazdı:
KaPTaNYaGiZ yazdı:
KaPTaNYaGiZ yazdı:Bir sorum olucak Lonca Pasaportu sadece İstanbul Kıyamet Vakti Çemberlitaş Kutu e-pini ilemi mümkün olucak yoksa dükkandan alınabilicekmi.Lonca Lisansı e-pin ile olursa güzel olur ama Lonca Pasaportu dükkanda satılmalı diye düşünüyorum.

Lonca lisansı nedir?
İKV Çemberlitaş Kutu Plus paket pini yüklediğiniz üyeliğinize 1 adet Lonca Lisansı ürünü eklenir. Bu ürünü Dükkandan kullan dediğiniz zaman karşınıza 2 seçenek çıkar :
1- Bir karaktere süresiz sınırsız Loncalara girme çıkma hakkı veren Lonca Pasaportu yükleyebilirsiniz
veya

Bu işlemlerden birini yaptığınız zaman Lonca Lisansınız harcanır. Tekrar benzer bir işlem yapmak için başka bir Çemberlitaş Kutu plus pini daha yüklemelisiniz. Lonca Lisansı başka sekilde satılmamaktadır.
Ayın 1 inden sonra internet üzerinden aldığımız çemberli taş veya avea vb, gibi yerlerdeki Kutularda Lonca Hakkı Mevcut olacakmı
Kullanıcı avatarı
xHeroxTurkx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xHeroxTurkx »

Sosyolog yazdı:
KaPTaNYaGiZ yazdı:

Lonca lisansı nedir?
veya

BENİM AKLIMA TAKILAN HERHANGİ BİRYERDEN ALDIĞIMIZ CEMBERLİTAŞ KUTUYU YÜKLEYİNCEDE LONCA KURMA HAKKIMIZ OLUCAK DEĞİLMİ? İLLA FUARDAKİ KUTULARDAN ALMAMIZ GEREKLİ DEĞİL BEN AVEA YADA TTNET MAĞAZALARINDAN KUTU ALABİLİRİM ANCAK FUARA GELEMEYECEM. CEVAP BEKLİYORUM.
_MaDHaTTeR_
Nerull
Legendary Developer
Sunucu: Anka
Lonca: Beyaz Büyücüler

Mesaj gönderen Nerull »

SAYGINBEY yazdı:Oyun tamamen yeniden şekillenecek. Emeği geçenlerin eline sağlık. İkvonline ailesi olarak 4 yıldır olduğu gibi arkanızdayız.
Teşekkürler Saygın

Sevgilerimizle.
Kullanıcı avatarı
xHeroxTurkx
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Teşkilat

Mesaj gönderen xHeroxTurkx »

GÜZEL BİR EKLENTİ OLMASINI UMUYORUM ANCAK LONCA SİSTEMİ YANINDA BAŞKA ŞEYLERDE OLMASINI İSTİYORUM. MESELE ARAYÜZ DEĞİŞİKLİĞİ, YADA BAZI YETENEKLERİN BİRAZ DAHA EFEKTLERİNDE DÜZENLEMELER VS.

_MaDHaTTeR_
Kullanıcı avatarı
XxxChesTeRxxX
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Sunucu: Eminönü
Lonca: ...

Mesaj gönderen XxxChesTeRxxX »

İşi Yine Paraya Çevirdiniz. Tüm İKV Oyuncularına Hayırlı Olsun.

“Eski Duyurular” sayfasına dön