Bedava artırıcı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
intikamx
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos

Bedava artırıcı

Mesaj gönderen intikamx »

merhaba öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım. Sayın ikv yönetimi maden sarraf lokman artırıcıyı akçe ile satıyorsunuz sonra bu artı özellikleri bedavaya dağıtıyorsunuz şimdi oyuna girin bakın önceden parasıyla artırıcı almış adam maden cekebilecekmi sizce bu hakszlık değilmi? Tamam bedava yapmanız güzel ama parasıyla alanları mağdur etmeyecek artırıcıarı bedava yapın mesela yağma mesela silah artırıcı gibi bu haksızlığa ve mağduriyete son vermeniz dileğiyle hepinize iyi bayramlar...
Kullanıcı avatarı
umutdeniz
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Kuklacı

Re: Bedava artırıcı

Mesaj gönderen umutdeniz »

intikamx yazdı:merhaba öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım. Sayın ikv yönetimi maden sarraf lokman artırıcıyı akçe ile satıyorsunuz sonra bu artı özellikleri bedavaya dağıtıyorsunuz şimdi oyuna girin bakın önceden parasıyla artırıcı almış adam maden cekebilecekmi sizce bu hakszlık değilmi? Tamam bedava yapmanız güzel ama parasıyla alanları mağdur etmeyecek artırıcıarı bedava yapın mesela yağma mesela silah artırıcı gibi bu haksızlığa ve mağduriyete son vermeniz dileğiyle hepinize iyi bayramlar...
Bayram hediyesi kotu bi şey mi senin mantıgın su
İnsanlar çalışarak para kazanıor sonra cocuklara para veriorlar bu haksızlık mı
Kimlerle uğraşıyoruz ya
umutdeniz
sideswipe
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

Mesaj gönderen sideswipe »

Neden böyle düşündüğünüzü anlamadım bende 1 aylık sarraf arttırıcı almıştım bayramın ilk günüde arttırıcımın bitmesine henüz 15 gün vardı baktım bayrama özel bedava arttırıcı vardı bende madenci şans arttırıcı aldım :) 2 tanede iridyum çektim :D
Kullanıcı avatarı
Deathless
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen Deathless »

Kardeşim Allah insanlara düşünme kabiliyeti vermiş..Akıllı bir insan akıl eder ki kurban bayramında yöneticilerimiz boş geçmez ona göre planını yapar..
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön