Bedava artırıcı
Bedava artırıcı
merhaba öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım. Sayın ikv yönetimi maden sarraf lokman artırıcıyı akçe ile satıyorsunuz sonra bu artı özellikleri bedavaya dağıtıyorsunuz şimdi oyuna girin bakın önceden parasıyla artırıcı almış adam maden cekebilecekmi sizce bu hakszlık değilmi? Tamam bedava yapmanız güzel ama parasıyla alanları mağdur etmeyecek artırıcıarı bedava yapın mesela yağma mesela silah artırıcı gibi bu haksızlığa ve mağduriyete son vermeniz dileğiyle hepinize iyi bayramlar...
Re: Bedava artırıcı
Bayram hediyesi kotu bi şey mi senin mantıgın suintikamx yazdı:merhaba öncelikle herkesin kurban bayramını kutlarım. Sayın ikv yönetimi maden sarraf lokman artırıcıyı akçe ile satıyorsunuz sonra bu artı özellikleri bedavaya dağıtıyorsunuz şimdi oyuna girin bakın önceden parasıyla artırıcı almış adam maden cekebilecekmi sizce bu hakszlık değilmi? Tamam bedava yapmanız güzel ama parasıyla alanları mağdur etmeyecek artırıcıarı bedava yapın mesela yağma mesela silah artırıcı gibi bu haksızlığa ve mağduriyete son vermeniz dileğiyle hepinize iyi bayramlar...
İnsanlar çalışarak para kazanıor sonra cocuklara para veriorlar bu haksızlık mı
Kimlerle uğraşıyoruz ya
umutdeniz
Neden böyle düşündüğünüzü anlamadım bende 1 aylık sarraf arttırıcı almıştım bayramın ilk günüde arttırıcımın bitmesine henüz 15 gün vardı baktım bayrama özel bedava arttırıcı vardı bende madenci şans arttırıcı aldım
2 tanede iridyum çektim 
- Deathless
- Sahaf Yardımcısı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Kardeşim Allah insanlara düşünme kabiliyeti vermiş..Akıllı bir insan akıl eder ki kurban bayramında yöneticilerimiz boş geçmez ona göre planını yapar..