ELveda MerAN.
- blackwolfxx47
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
ELveda MerAN.
Arkadaşlar ben korkuszzxbüyücü ben ve ortağım oyunu bırakmaya karar verdiq.İmperio Adlı karakterimie yatırım yapmıştıq ve o karakter Suçsuz yere banlandı . Hiç üzülmedim banlansız:) Oyunu bırakmama aracı oldu. neyse herkes hakkını helal etsin A.e.o
Sevmek İbadetim Sevemem Cenabetim
Re: ELveda MerAN.
HOŞÇAKAL BABACAN BNMDE WARNİNG ÇARIMI BANLADILAR SEBEPSİZ AYRICA DEPO ÇARIMIDA BANLADILAR DEPO ÇARIMDA HİÇ KONUŞMUYORDUM BENDE ÇARIMIN PEŞİNDEYM BİZ O KDR UĞRAŞALIM ADAM GELSİN HAKSIZ YERE Bİ TIKLA BLOKE ETSİN YAZIKLAR OLSUN GECE YATMAYIP OYUN OYNUYORUZ SİZİN YAPTIĞINIZA BAKIN İNSANLARI ÇOCUKLARI EĞLENDİRELİM DİYE UĞRAŞIOSNUZ AMA ÜZÜOSNUZ KIRIOSUNUZ ONLARI OYUNDAN UZAKLAŞTIRIORSUNUZ EN UFAK HATAYA 999 GÜN BAN VERİLİRSE OYUNCU SAYINIZ DÜŞER..!
SAYGILAR
SAYGILAR
WOLFPACK Kurucularından $$ 
Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz

elveda meran demişsin bence o elveda beni seven sayılı kişiler olmalıydı suçsuz ban meranda sevilmediğine bi işaret bi gitte meran senden kurtulsun
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
- Canceazi
- Kadim Hidra Avcısı

- Sunucu: Meran
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: #direngezi
aeo kardeşimblackwolfxx47 yazdı:Arkadaşlar ben korkuszzxbüyücü ben ve ortağım oyunu bırakmaya karar verdiq.İmperio Adlı karakterimie yatırım yapmıştıq ve o karakter Suçsuz yere banlandı . Hiç üzülmedim banlansız:) Oyunu bırakmama aracı oldu. neyse herkes hakkını helal etsin A.e.o

Colorado - Magicem - BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN