ELveda MerAN.

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
blackwolfxx47
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

ELveda MerAN.

Mesaj gönderen blackwolfxx47 »

Arkadaşlar ben korkuszzxbüyücü ben ve ortağım oyunu bırakmaya karar verdiq.İmperio Adlı karakterimie yatırım yapmıştıq ve o karakter Suçsuz yere banlandı . Hiç üzülmedim banlansız:) Oyunu bırakmama aracı oldu. neyse herkes hakkını helal etsin A.e.o
Sevmek İbadetim Sevemem Cenabetim
Kullanıcı avatarı
ByWaRNiNG
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı

Re: ELveda MerAN.

Mesaj gönderen ByWaRNiNG »

HOŞÇAKAL BABACAN BNMDE WARNİNG ÇARIMI BANLADILAR SEBEPSİZ AYRICA DEPO ÇARIMIDA BANLADILAR DEPO ÇARIMDA HİÇ KONUŞMUYORDUM BENDE ÇARIMIN PEŞİNDEYM BİZ O KDR UĞRAŞALIM ADAM GELSİN HAKSIZ YERE Bİ TIKLA BLOKE ETSİN YAZIKLAR OLSUN GECE YATMAYIP OYUN OYNUYORUZ SİZİN YAPTIĞINIZA BAKIN İNSANLARI ÇOCUKLARI EĞLENDİRELİM DİYE UĞRAŞIOSNUZ AMA ÜZÜOSNUZ KIRIOSUNUZ ONLARI OYUNDAN UZAKLAŞTIRIORSUNUZ EN UFAK HATAYA 999 GÜN BAN VERİLİRSE OYUNCU SAYINIZ DÜŞER..!

SAYGILAR
WOLFPACK Kurucularından $$ ;)

Gün gelecek çaldığım çarlar için bana küfredeceksiniz :D :D

Resim
Kullanıcı avatarı
fundafuni
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen fundafuni »

elveda meran demişsin bence o elveda beni seven sayılı kişiler olmalıydı suçsuz ban meranda sevilmediğine bi işaret bi gitte meran senden kurtulsun
Karşında gördüğün yorgun yürek tamemen senin eserin..!
Madem sevmiyordun mdm sonunda bn yokum diyip ayrılıcaktın ndn çıktın?beni ağlatmak çok mu hoşuna gdiyordu?
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: #direngezi

Mesaj gönderen Canceazi »

blackwolfxx47 yazdı:Arkadaşlar ben korkuszzxbüyücü ben ve ortağım oyunu bırakmaya karar verdiq.İmperio Adlı karakterimie yatırım yapmıştıq ve o karakter Suçsuz yere banlandı . Hiç üzülmedim banlansız:) Oyunu bırakmama aracı oldu. neyse herkes hakkını helal etsin A.e.o
aeo kardeşim
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön