İKV Yeni Klan Parası ve Şan Değerleri TABLOSU
-
BaLikekmek
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Re: İKV Yeni Klan Parası ve Şan Değerleri TABLOSU
Teşekkürler Kardeşim. Bu devirde emeğe saygı ve insanlık diye bişi yok alışkınız.Splash yazdı:Sen Ve senin Şu Lanet olasıca esprilerin...
adam buradaki rütbeleri kesip yapıştırsaydı o rütbelerin üzerindeki:KaRaBeLa yazısından kesitler bulunurdu.
EMEĞE SAYGI TEBRİKLER.
EsTeRGoNxRss yazdı:Senin Boyun kaç ki Bukadar BÜYÜK LANET ediyosun bre mel unSplash yazdı:Sen Ve senin Şu Lanet olasıca esprilerin...
adam buradaki rütbeleri kesip yapıştırsaydı o rütbelerin üzerindeki:KaRaBeLa yazısından kesitler bulunurdu.
EMEĞE SAYGI TEBRİKLER.
Sen hiç konuşma estergon kardeşim. Forumda şebeklik yapıp kendini bişi sanmada olur mu ? Milletin yalakasıda olma. Ne demek istediğimi iyi anlamışsındır umarım.
- EsTeRGoNxRss
- Antrepo Bekçisi

- Lonca: <Estergon Ailesi>
Anlamadım Çocuğum Bana in Ben Kimin Yalakalıgını Yapmışım ? Bu arada Beni Takip Edenler Varmış Ögrendim iyi oLdu ama Sen Kendin Beni ÖRNEK ALMA Ben Sana Göre +18 imRaidersOfChaos yazdı:Teşekkürler Kardeşim. Bu devirde emeğe saygı ve insanlık diye bişi yok alışkınız.Splash yazdı:Sen Ve senin Şu Lanet olasıca esprilerin...
EMEĞE SAYGI TEBRİKLER.
EsTeRGoNxRss yazdı:Senin Boyun kaç ki Bukadar BÜYÜK LANET ediyosun bre mel unSplash yazdı:Sen Ve senin Şu Lanet olasıca esprilerin...
EMEĞE SAYGI TEBRİKLER.
Sen hiç konuşma estergon kardeşim. Forumda şebeklik yapıp kendini bişi sanmada olur mu ? Milletin yalakasıda olma. Ne demek istediğimi iyi anlamışsındır umarım.
Göster
< Estergon Ailesi >
Resim DetaylıGöster

Karekter Resimleri Detaylı.Göster
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı

- Lonca: I Ergenekon I
@Estergon
Senin neyini takip edicem. +18 miş eminim öylesindir.. Konuşmalarından 13-15 yaş grubundan farkın yok ne hikmetse artık.. Herkese abi abla ayağı çek sonra +18 im diye ortalıkta dolaş.. Hadi kardeşim bak işine.
Konu Kilitlensin. Lütfen yine tartışmaya çeviriliyor !
Senin neyini takip edicem. +18 miş eminim öylesindir.. Konuşmalarından 13-15 yaş grubundan farkın yok ne hikmetse artık.. Herkese abi abla ayağı çek sonra +18 im diye ortalıkta dolaş.. Hadi kardeşim bak işine.
Konu Kilitlensin. Lütfen yine tartışmaya çeviriliyor !
- Respected
- Mebrure'nin Adamı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
RaidersOfChaos yazdı: Konu Kilitlensin. Lütfen yine tartışmaya çeviriliyor !