Tablo daha önce başkası tarafından başka bi şekilde hazırlanıp verildiyse kusura bakmayın. Canım sıkıldı ve bende yapmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Bi yanlışım olursa mutlaka belirtin.
Vermiş olduğun konuya baktım. Ve dikkatimi çeken bişi oldu. Konudaki paylaşım yapan arkadaşın tablosundaki rütbeler farklı. Farklı derken grafiklerden anlaşılıyor yani Ve Fotokopici falan demişsin ya bu oyunu sadece sen veya o veya bi başkası bilmiyor bunuda kafana sok. Konuyu tartışmaya çevirmek istemiyorum. Kişiler hakkında yanlış ve ..talca düşüncelerinizi kendinize saklayın. Kimseninde kalbi kırılmasın..
Tablo daha önce başkası tarafından başka bi şekilde hazırlanıp verildiyse kusura bakmayın. Canım sıkıldı ve bende yapmak istedim. Umarım beğenirsiniz. Bi yanlışım olursa mutlaka belirtin.
Sen Ve senin Şu Lanet olasıca esprilerin...
adam buradaki rütbeleri kesip yapıştırsaydı o rütbelerin üzerindeki:KaRaBeLa yazısından kesitler bulunurdu.
EMEĞE SAYGI TEBRİKLER.
Arka planı tamamen siyahla kaplayıp üstüne onları yapıştırmak zor değil.
Yine belirtmek isterimki rütbeler Klan Parası sayesinde değil ŞAN bakımından değişiklik göstermektedir.
Açtığınız bildirme konularının doğruluğundan emin olmadıkça lütfen paylaşmayınız.
Ayrıca bu konunun benzerini Benjamın imzalı kardeşimiz 6 7 ay önce paylaşmıştı, ara sıra güncelleniyor yorum atanlar sayesinde zaten.Ve buna benzer onlarca konu forumda mevcut zaten
Bknz:
Forum Kuralları Madde 3
Yeni bir konu başlığı açmadan önce o konunun Forum'da mevcut olup olmadığını kontrol edilmelidir. Forum'da açılacak konular ilgili bölümlere yazılmalıdır. Bunun için Forum'un arama özelliği kullanılabilir. İKV Forumun düzenli bir şekilde devam edebilmesi ve oyuncularımızın İKV Forumdan en iyi şekilde faydalanabilmesi için bu hususa önem gösteriniz. Aksi takdirde ilgili konular kilitlenebilir, taşınabilir veya silinebilir.
Sen Ve senin Şu Lanet olasıca esprilerin...
adam buradaki rütbeleri kesip yapıştırsaydı o rütbelerin üzerindeki:KaRaBeLa yazısından kesitler bulunurdu.
EMEĞE SAYGI TEBRİKLER.
Senin Boyun kaç ki Bukadar BÜYÜK LANET ediyosun bre mel un