Başlık düzeltilmiştir. Önerilerinizin dikkate alınması için lütfen İKVDESTEK takımına bildiriniz.
Görev Listesi
Görev Listesi
ArkadaşLar Ben Birçok OnLine oyunda buLundum . Knight , Silkroad ws .. Bu oyunLarda Görev Listesi Oyunun içinde buLunuyor Oyuncu hiçbir Yazıya Gerek kaLmadan Ordan bakıp görevlerini yapıyor . Neden 'İKV' Camiasında böyle bir Özellik Göz arda ediLmiş . Görevleri internetten buLup yapmaktansa Oyunun içinde Olsa daha iyi oLmaz mı ? Burdan YetkiLiLere SesLeniyorum Duy Sesimi !
:lol:
Başlık düzeltilmiştir. Önerilerinizin dikkate alınması için lütfen İKVDESTEK takımına bildiriniz.
SaygıLarımLa ...
Soulshot / / Tikky / / Fiesta

- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Re: [Gm] Yetkili KişiLer iÇeri *
Güzel olurdu başka sitelerden aramak yerine
ama bu başlıkta açman kilitlenmesine sebep olabilir 
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
adamLarın akıLLarına Neden sokuyosunGargoyle35 yazdı:Güzel olurdu başka sitelerden aramak yerineama bu başlıkta açman kilitlenmesine sebep olabilir
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
SaygıLarımLa ...

Anlamıyormusunuz GM içeri ne demek ya adamlar onlar bunu size baştan belirttiler siz anlamamakta hala kararlısınız. Git öneri gönder. Boş boş konular açma 3 forum değiştirdik milyon tane senin örneğine benzer örnek var. Yapabiliyorsanız siz yapın beğenmiyorsan başka oyunda oyna git saydığın oyunlarda oyna bizde bir sürü oyun oynadık belki ama biz gelipte bunları dile getirmiyoruz .
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
- Gargoyle35
- Mezarlık Bekçisi
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Deva
Soulshot yazdı:adamLarın akıLLarına Neden sokuyosunGargoyle35 yazdı:Güzel olurdu başka sitelerden aramak yerineama bu başlıkta açman kilitlenmesine sebep olabilir
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)![]()
Ben olmasam koydukları kuralları hatırlamıcaklar dimi
- veym2
- Tılsım Tanığı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: Kara Deniz Yıldızları
aslında güzel olabilir yeni başlayanlar içinSoulshot yazdı:ArkadaşLar Ben Birçok OnLine oyunda buLundum . Knight , Silkroad ws .. Bu oyunLarda Görev Listesi Oyunun içinde buLunuyor Oyuncu hiçbir Yazıya Gerek kaLmadan Ordan bakıp görevlerini yapıyor . Neden 'İKV' Camiasında böyle bir Özellik Göz arda ediLmiş . Görevleri internetten buLup yapmaktansa Oyunun içinde Olsa daha iyi oLmaz mı ? Burdan YetkiLiLere SesLeniyorum Duy Sesimi !:lol:
görevleri internetten bulmak yerine arayıp bulmak onu daha zevkli kılan şeylerden biri. bu şekilde hikayeyi kendi kafanda daha net canlandırbilir kendini kaptırabilirsin
- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
konu yalnış başlık altında açılmış ama böyle bir şey bence olmasın yani bana saçma geliyor adamın başında diğer oyunlardaki gibi bir ok nereye gidiceğini belirten veya görev alıcak kişinin parlaması saçma bence
Ottomanxölümsüz anısına
oyunda hikayeleri doğru düzgün okuyan kişi sayısı % 1 varmıdırkine?hosapher yazdı:görevleri internetten bulmak yerine arayıp bulmak onu daha zevkli kılan şeylerden biri. bu şekilde hikayeyi kendi kafanda daha net canlandırbilir kendini kaptırabilirsin

- efsaneottoman
- İstihbarat Üyesi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Zaman
TeaM09 yazdı:oyunda hikayeleri doğru düzgün okuyan kişi sayısı % 1 varmıdırkine?hosapher yazdı:görevleri internetten bulmak yerine arayıp bulmak onu daha zevkli kılan şeylerden biri. bu şekilde hikayeyi kendi kafanda daha net canlandırbilir kendini kaptırabilirsin
bence vardır çünkü oyunun hikayelerinii okumak oyunu anlamanızada yardımcı olur ve İKV nin hikayeleri çok heyecanlı :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına