Görev Listesi

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Soulshot
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Kuklacı
Klan: Arzın Çocukları

Görev Listesi

Mesaj gönderen Soulshot »

ArkadaşLar Ben Birçok OnLine oyunda buLundum . Knight , Silkroad ws .. Bu oyunLarda Görev Listesi Oyunun içinde buLunuyor Oyuncu hiçbir Yazıya Gerek kaLmadan Ordan bakıp görevlerini yapıyor . Neden 'İKV' Camiasında böyle bir Özellik Göz arda ediLmiş . Görevleri internetten buLup yapmaktansa Oyunun içinde Olsa daha iyi oLmaz mı ? Burdan YetkiLiLere SesLeniyorum Duy Sesimi ! 8-) :lol:

Başlık düzeltilmiştir. Önerilerinizin dikkate alınması için lütfen İKVDESTEK takımına bildiriniz.
SaygıLarımLa ...

Soulshot / / Tikky / / Fiesta

Resim
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Re: [Gm] Yetkili KişiLer iÇeri *

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Güzel olurdu başka sitelerden aramak yerine :) ama bu başlıkta açman kilitlenmesine sebep olabilir :)
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
Resim
Kullanıcı avatarı
Soulshot
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen Soulshot »

Gargoyle35 yazdı:Güzel olurdu başka sitelerden aramak yerine :) ama bu başlıkta açman kilitlenmesine sebep olabilir :)
4. Konu başlıklarını konunun içeriğini ifade eden şekilde seçilmesi gerekmektedir. (GM, Yönetici,yardım, lütfen, acil ve kişiye özel gibi başlıklar açmayınız. Bu başlıklar dikkate alınmaz. Uyarı yapılmaksızın kapanabilir yada silinebilir)
adamLarın akıLLarına Neden sokuyosun 8-)
SaygıLarımLa ...

Soulshot / / Tikky / / Fiesta

Resim
Kullanıcı avatarı
xXeRsInXx
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen xXeRsInXx »

Anlamıyormusunuz GM içeri ne demek ya adamlar onlar bunu size baştan belirttiler siz anlamamakta hala kararlısınız. Git öneri gönder. Boş boş konular açma 3 forum değiştirdik milyon tane senin örneğine benzer örnek var. Yapabiliyorsanız siz yapın beğenmiyorsan başka oyunda oyna git saydığın oyunlarda oyna bizde bir sürü oyun oynadık belki ama biz gelipte bunları dile getirmiyoruz .
Savaşçı = xXeRsİnXx
Büyücü = Dessas
Şifacı = Şifavermez
Kullanıcı avatarı
Gargoyle35
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Deva

Mesaj gönderen Gargoyle35 »

Soulshot yazdı:
Gargoyle35 yazdı:Güzel olurdu başka sitelerden aramak yerine :) ama bu başlıkta açman kilitlenmesine sebep olabilir :)
adamLarın akıLLarına Neden sokuyosun 8-)

Ben olmasam koydukları kuralları hatırlamıcaklar dimi :D koptum :D
Resim
Kullanıcı avatarı
veym2
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Kara Deniz Yıldızları

Mesaj gönderen veym2 »

Soulshot yazdı:ArkadaşLar Ben Birçok OnLine oyunda buLundum . Knight , Silkroad ws .. Bu oyunLarda Görev Listesi Oyunun içinde buLunuyor Oyuncu hiçbir Yazıya Gerek kaLmadan Ordan bakıp görevlerini yapıyor . Neden 'İKV' Camiasında böyle bir Özellik Göz arda ediLmiş . Görevleri internetten buLup yapmaktansa Oyunun içinde Olsa daha iyi oLmaz mı ? Burdan YetkiLiLere SesLeniyorum Duy Sesimi ! 8-) :lol:
aslında güzel olabilir yeni başlayanlar için
Kullanıcı avatarı
hosapher
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen hosapher »

görevleri internetten bulmak yerine arayıp bulmak onu daha zevkli kılan şeylerden biri. bu şekilde hikayeyi kendi kafanda daha net canlandırbilir kendini kaptırabilirsin
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

konu yalnış başlık altında açılmış ama böyle bir şey bence olmasın yani bana saçma geliyor adamın başında diğer oyunlardaki gibi bir ok nereye gidiceğini belirten veya görev alıcak kişinin parlaması saçma bence
Ottomanxölümsüz anısına
Kullanıcı avatarı
TeaM09
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen TeaM09 »

hosapher yazdı:görevleri internetten bulmak yerine arayıp bulmak onu daha zevkli kılan şeylerden biri. bu şekilde hikayeyi kendi kafanda daha net canlandırbilir kendini kaptırabilirsin
oyunda hikayeleri doğru düzgün okuyan kişi sayısı % 1 varmıdırkine?
Resim
Kullanıcı avatarı
efsaneottoman
İstihbarat Üyesi
İstihbarat Üyesi
Sunucu: Meran
Lonca: Zaman

Mesaj gönderen efsaneottoman »

TeaM09 yazdı:
hosapher yazdı:görevleri internetten bulmak yerine arayıp bulmak onu daha zevkli kılan şeylerden biri. bu şekilde hikayeyi kendi kafanda daha net canlandırbilir kendini kaptırabilirsin
oyunda hikayeleri doğru düzgün okuyan kişi sayısı % 1 varmıdırkine?

bence vardır çünkü oyunun hikayelerinii okumak oyunu anlamanızada yardımcı olur ve İKV nin hikayeleri çok heyecanlı :mrgreen:
Ottomanxölümsüz anısına

“Genel Etkileşim” sayfasına dön