Bencil olmayın artık ya
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Bencil olmayın artık ya
Ya arkadaşlar oyunda ne çok keyfine düşkün bencil insan varya geçen 1 inden şaman görevi için yardım istedim küfür etti bana ya sizde 1 lwl değilmiydiniz sizede yardım etmeselerdi bekle gelirdiniz o lwl o yüzden çok kızgınım ikv yöneticilerininde bu konuya el atmasını istiyorum 77 lwl charla girmek kolay bide 1 lwl başlayan bir charla girsenler o zaman ne oluyo :evil: :evil:
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Bencil olmayın artık ya
Dediğiniz doğru olabilir ama 6 ayda 1 allahın kulu denk gelmezmi 1 görevi 6 ayda yapamıyom halada yapamıyomSavas yazdı:Merhaba;
Online bir oyun sonuçta çok sayıda değişik karakterli insanı barındırıyor sen onlardan bencil olanına denk gelmişsin
biraz araştırmadan sonra oyunda yardımsever oyuncuların sayısı azımsanacak kadar değil.
İyi Eğlenceler....
KaraXHayalet yazdı:Dediğiniz doğru olabilir ama 6 ayda 1 allahın kulu denk gelmezmi 1 görevi 6 ayda yapamıyom halada yapamıyomSavas yazdı:Merhaba;
Online bir oyun sonuçta çok sayıda değişik karakterli insanı barındırıyor sen onlardan bencil olanına denk gelmişsin
biraz araştırmadan sonra oyunda yardımsever oyuncuların sayısı azımsanacak kadar değil.
İyi Eğlenceler....
sen pazar günü oyunda ol ben senin bütün görevlerini yaparım
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
- KaraXHayalet
- Yalnız Adam'ın Dostu

Tamam arkadşlar konuyu kapatalım sağulsun bazı arkadaşlardan yardım alıp x ve bronz görevlerini tamamla dım zaten diğerleri önemli değil ilerkiyi etkilemiyo en azından sayın yöneticilerden konunun kapatılmasını istiyorum
KaraXHayalet yazdı:Ya arkadaşlar oyunda ne çok keyfine düşkün bencil insan varya geçen 1 inden şaman görevi için yardım istedim küfür etti bana ya sizde 1 lwl değilmiydiniz sizede yardım etmeselerdi bekle gelirdiniz o lwl o yüzden çok kızgınım ikv yöneticilerininde bu konuya el atmasını istiyorum 77 lwl charla girmek kolay bide 1 lwl başlayan bir charla girsenler o zaman ne oluyo :evil: :evil:
Merhaba,
Oyun içerisinde rehber takımı üyelerinden yardım istemeniz durumunda görevlerinizi zorlanmadan yapabilirsiniz.
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
[Striker] (49)
[Xsimok] (49)
[GeBeRTeN] (49)
- xxJUN
- Teşkilat Neferi

- Sunucu: Tılsım
- Lonca: Zuğauça
Striker yazdı:KaraXHayalet yazdı:Ya arkadaşlar oyunda ne çok keyfine düşkün bencil insan varya geçen 1 inden şaman görevi için yardım istedim küfür etti bana ya sizde 1 lwl değilmiydiniz sizede yardım etmeselerdi bekle gelirdiniz o lwl o yüzden çok kızgınım ikv yöneticilerininde bu konuya el atmasını istiyorum 77 lwl charla girmek kolay bide 1 lwl başlayan bir charla girsenler o zaman ne oluyo :evil: :evil:
Merhaba,
Oyun içerisinde rehber takımı üyelerinden yardım istemeniz durumunda görevlerinizi zorlanmadan yapabilirsiniz.
Hiçte gülesim yoktu :mrgreen: Ya Söylüyorum 0-7 Yaş Grubuna Rehberlik Vermeyin . Daha Tarihi Okumayı Bilmiyorlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Ozamanlarda Rehbermi Vardı . Yönetici sayısı Bir elin parmakları kadar bile değildi :mrgreen:
Tutmayın Beni :mrgreen: :mrgreen:
Ozamanlarda Rehbermi Vardı . Yönetici sayısı Bir elin parmakları kadar bile değildi :mrgreen:
Tutmayın Beni :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
TAKA
Myicefreezeyou
Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
AHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:Striker yazdı:KaraXHayalet yazdı:Ya arkadaşlar oyunda ne çok keyfine düşkün bencil insan varya geçen 1 inden şaman görevi için yardım istedim küfür etti bana ya sizde 1 lwl değilmiydiniz sizede yardım etmeselerdi bekle gelirdiniz o lwl o yüzden çok kızgınım ikv yöneticilerininde bu konuya el atmasını istiyorum 77 lwl charla girmek kolay bide 1 lwl başlayan bir charla girsenler o zaman ne oluyo :evil: :evil:
Merhaba,