Bencil olmayın artık ya

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kilitli
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Bencil olmayın artık ya

Mesaj gönderen KaraXHayalet »

Ya arkadaşlar oyunda ne çok keyfine düşkün bencil insan varya geçen 1 inden şaman görevi için yardım istedim küfür etti bana ya sizde 1 lwl değilmiydiniz sizede yardım etmeselerdi bekle gelirdiniz o lwl o yüzden çok kızgınım ikv yöneticilerininde bu konuya el atmasını istiyorum 77 lwl charla girmek kolay bide 1 lwl başlayan bir charla girsenler o zaman ne oluyo :evil: :evil:
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Re: Bencil olmayın artık ya

Savas yazdı:Merhaba;

Online bir oyun sonuçta çok sayıda değişik karakterli insanı barındırıyor sen onlardan bencil olanına denk gelmişsin
biraz araştırmadan sonra oyunda yardımsever oyuncuların sayısı azımsanacak kadar değil.
İyi Eğlenceler....
Dediğiniz doğru olabilir ama 6 ayda 1 allahın kulu denk gelmezmi 1 görevi 6 ayda yapamıyom halada yapamıyom
Kullanıcı avatarı
snmz35
Çınaraltı Müdavimi
Çınaraltı Müdavimi

Mesaj gönderen snmz35 »

alışırsın :D
Göster
Tahammül

Seviyoruz bu hayatı
Kullanıcı avatarı
MaTRaX
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen MaTRaX »

KaraXHayalet yazdı:
Savas yazdı:Merhaba;

Online bir oyun sonuçta çok sayıda değişik karakterli insanı barındırıyor sen onlardan bencil olanına denk gelmişsin
biraz araştırmadan sonra oyunda yardımsever oyuncuların sayısı azımsanacak kadar değil.
İyi Eğlenceler....
Dediğiniz doğru olabilir ama 6 ayda 1 allahın kulu denk gelmezmi 1 görevi 6 ayda yapamıyom halada yapamıyom

sen pazar günü oyunda ol ben senin bütün görevlerini yaparım :)
HAKSIZLIK KARŞISINDA SUSAN DİLSİZ ŞEYTANDIR !
Kullanıcı avatarı
KaraXHayalet
Yalnız Adam'ın Dostu
Yalnız Adam'ın Dostu

Tamam arkadşlar konuyu kapatalım sağulsun bazı arkadaşlardan yardım alıp x ve bronz görevlerini tamamla dım zaten diğerleri önemli değil ilerkiyi etkilemiyo en azından sayın yöneticilerden konunun kapatılmasını istiyorum
Kullanıcı avatarı
FERRAND
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Alem-i Cihan

Mesaj gönderen FERRAND »

:) böyle insan varmı hala
Resim
Kullanıcı avatarı
Striker
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen Striker »

KaraXHayalet yazdı:Ya arkadaşlar oyunda ne çok keyfine düşkün bencil insan varya geçen 1 inden şaman görevi için yardım istedim küfür etti bana ya sizde 1 lwl değilmiydiniz sizede yardım etmeselerdi bekle gelirdiniz o lwl o yüzden çok kızgınım ikv yöneticilerininde bu konuya el atmasını istiyorum 77 lwl charla girmek kolay bide 1 lwl başlayan bir charla girsenler o zaman ne oluyo :evil: :evil:

Merhaba,

Oyun içerisinde rehber takımı üyelerinden yardım istemeniz durumunda görevlerinizi zorlanmadan yapabilirsiniz.
FIRTINA NE KADAR SERT ESERSE ESSİN KAYADAN ALIP GÖTÜRECEĞİ SADECE TOZUDUR...

[Striker] (49)

[Xsimok] (49)

[GeBeRTeN] (49)
Kullanıcı avatarı
xxJUN
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Tılsım
Lonca: Zuğauça

Mesaj gönderen xxJUN »

Striker yazdı:
KaraXHayalet yazdı:Ya arkadaşlar oyunda ne çok keyfine düşkün bencil insan varya geçen 1 inden şaman görevi için yardım istedim küfür etti bana ya sizde 1 lwl değilmiydiniz sizede yardım etmeselerdi bekle gelirdiniz o lwl o yüzden çok kızgınım ikv yöneticilerininde bu konuya el atmasını istiyorum 77 lwl charla girmek kolay bide 1 lwl başlayan bir charla girsenler o zaman ne oluyo :evil: :evil:

Merhaba,

Oyun içerisinde rehber takımı üyelerinden yardım istemeniz durumunda görevlerinizi zorlanmadan yapabilirsiniz.

Hiçte gülesim yoktu :mrgreen: Ya Söylüyorum 0-7 Yaş Grubuna Rehberlik Vermeyin . Daha Tarihi Okumayı Bilmiyorlar :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ozamanlarda Rehbermi Vardı . Yönetici sayısı Bir elin parmakları kadar bile değildi :mrgreen:

Tutmayın Beni :mrgreen: :mrgreen:
AyakLıHasTane
IMECAZMİRAI
xJUN
xJUNII
xJUNIII
TAKA
Myicefreezeyou

Devler gibi eserler bırakmak için, Karıncalar gibi çalışmak lazım.
Kullanıcı avatarı
VeNGaT
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Sunucu: Meran

Mesaj gönderen VeNGaT »

Striker yazdı:

Merhaba,

AHAHHAHAAHAHAHAHHAHAHAHA :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Kilitli

“Genel Etkileşim” sayfasına dön