Artık Satıcam İridyumları... Servetimi Gösteriym Dedim..

Alım - Satım ilanlarınızı buraya bırakabilirsiniz
Kullanıcı avatarı
xDESTANBEYx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü
Klan: Arzın Çocukları

Re: Artık Satıcam İridyumları... Servetimi Gösteriym Dedim..

Mesaj gönderen xDESTANBEYx »

Kimseyi inandırmak zorunda değilim. böyle bir tepki alacağımı biliyordum zaten.. O char 46 lwl.. yüzük kolye yok diye 2 yılanı kesemeyecek değiliz... maden charına item almayıda düşünmüyorum zaten.. paraya bakarsanız asıl para onda değil orjinal charım Yalgınbey de.. O iridyumlarıda 7 aydır çekiyorum.. 7 ayda 109 iridyum çıkmayacakmı? Sunucuda okadar yokmuş güldürmeyin beni sunucuda bini geçik iridyum vardır.. cahilliğinde bukadarı.. bu arada bankada 326 tane osmyum 21 bin küsür osmiridyum var. Osmyumlarda satılık tanesi 1m... Osmiridyumlar 2 binden sınırsız satılır.

/f Yalgınbey ... 8-)
Kuvayi Milliye Meteor Pala, Ceket, Ayakkabı, Eldiven, Kolye, Yüzük ve Pantolon Alınır (Erkek)
Kullanıcı avatarı
xDESTANBEYx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Hydrogenx yazdı:O kadar iridyumu olan birinin çantasındaki para o kadar mı olur acaba? tamam hadi kasa çarım da diyebilirsin, ama bu kesin olarak 33lvlden yüksek çünkü balta kullanabiliyor ve ayrıca klanda. Kasa çarın olsa bile paranı da oraya koyman gerekirdi. Başkalarını yanlışlarla yönlendirme.

İyi Forumlar...
Senin yorumunada tek kelimeyle cevap vereyim. SAÇMALIK.
Kuvayi Milliye Meteor Pala, Ceket, Ayakkabı, Eldiven, Kolye, Yüzük ve Pantolon Alınır (Erkek)
Kullanıcı avatarı
OveRCLocK
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen OveRCLocK »

Bunda birşey yok. Zamanında bendede vardı buna yakın. Burası Eminönü sunucusu burada her an herşey olabilir. Ummadık taş komaya sokabilir. Günde 5 iridyum çektiğim günleri bilirim...

Ek: İridyum çok kolay çıkan bir materyaldir. 50'de 60'da bir çıkıyor. Neden bu kadar pahalı olduğunu hala anlamış değilim(10m).
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra ---> :o
GB geldikten sonra -----> :shock:
Resim

Fizik ve Matematik Hastası.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Resim
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Ya arkadaşlar... yorum yazmayın konu düşsün atlara allah aşkına 45 level daha... elinde balta dolanıyor ortalıkta gözünde gözlük yok... 109 iridyumu olacakmış.... peh.
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

Resim
Kullanıcı avatarı
xDESTANBEYx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

DehrayN yazdı:Ya arkadaşlar... yorum yazmayın konu düşsün atlara allah aşkına 45 level daha... elinde balta dolanıyor ortalıkta gözünde gözlük yok... 109 iridyumu olacakmış.... peh.
Hehe güldürme beni lwl e gözlüğe bakma sen oyunda benı bul ;) bu arada resimlerden hiç bişey anlaşılmıyor net resmi koyda ne yazmışım hep beraber okuyalım ;)
Kullanıcı avatarı
xDESTANBEYx
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Tmm yazıları okuyabildim :D DehrayN sen çok kurnazsın ;) yazının devamınıda koysaydın.. "inANmıyosan gösteriym gel" dediğimi... seninde küfür edip gittiğinide görürdük... neden onları koymadın.. konuşmanın başını koyup insanları kandırma ....... Ayrıca paran dikkatimii çekti senin okadar paran varsa benım neden olmasın malak..
Kullanıcı avatarı
DehrayN
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen DehrayN »

xDESTANBEYx yazdı:Tmm yazıları okuyabildim :D DehrayN sen çok kurnazsın ;) yazının devamınıda koysaydın.. "inANmıyosan gösteriym gel" dediğimi... seninde küfür edip gittiğinide görürdük... neden onları koymadın.. konuşmanın başını koyup insanları kandırma ....... Ayrıca paran dikkatimii çekti senin okadar paran varsa benım neden olmasın malak..

Evet orayı alamadım haklısın göstereyim dedin ama 10 tane göstercektin :D 109 tane değil :D küfür edip gittiğimi gördün :D Şikayet et butonuna bassaydın :D Çünkü olmayan bir şeyi koyamam :D Benim param benim param yokki :D abi :D
Kullanıcı avatarı
uqurxsamet
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen uqurxsamet »

DehrayN yazdı:
1EngiN1 yazdı:Neden yalan olsun adam maden fiyatlarınn artıcağını düşünerek stok yapmış olamaz mı neden bu kadar önyargıyla yaklaşıyorsunuz.

Etolford

arkadaşım saçmalama 1 kere piyasada bu kadar irdiyum yok :D + olsa bıle 41 level adamda olmaz. bu adamı gördüğümde 40-41 leveldi :D photoshop değilse bile data oynaması... yaptıgı şey şu örneğin ; kalsedon'un uid numarası 13535 iridyumun uid numarası 13619 oyunu güncelledikten sonra üye ve şifre yazma yerine geldikten sonra şifresini ve üye adını yazıyor öylece kalıyor sonra ikv nin dosyalarına geliyor demin yazdığım gibi sadece uidlerin yerlerini değiştiriyor kalsedon u iridyuma yazıyor iridyumu kalsedon a sonra kaydedip cıkıyor. daha önce şifresini ve üye adını yazdıgı için direk giriş butonuna veya entere basarak oyuna giiryor. ve oyunda baktıgında cantasında iridyum oluyor. sadece ona iridyum olarak gözüküyor yansıtsa dahı sadece kendisine iridyum olarak gözüküyor diğer herkeste sadece kalsedon olarak gözüküyor umarım acıklayıcı olmuştur...
Doğru katılıyorum.
Eskiler eskiden güzeldi..

“Kapalı Çarşı” sayfasına dön