/f Yalgınbey ...
Artık Satıcam İridyumları... Servetimi Gösteriym Dedim..
- xDESTANBEYx
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Artık Satıcam İridyumları... Servetimi Gösteriym Dedim..
Kimseyi inandırmak zorunda değilim. böyle bir tepki alacağımı biliyordum zaten.. O char 46 lwl.. yüzük kolye yok diye 2 yılanı kesemeyecek değiliz... maden charına item almayıda düşünmüyorum zaten.. paraya bakarsanız asıl para onda değil orjinal charım Yalgınbey de.. O iridyumlarıda 7 aydır çekiyorum.. 7 ayda 109 iridyum çıkmayacakmı? Sunucuda okadar yokmuş güldürmeyin beni sunucuda bini geçik iridyum vardır.. cahilliğinde bukadarı.. bu arada bankada 326 tane osmyum 21 bin küsür osmiridyum var. Osmyumlarda satılık tanesi 1m... Osmiridyumlar 2 binden sınırsız satılır.
/f Yalgınbey ...
/f Yalgınbey ...
Kuvayi Milliye Meteor Pala, Ceket, Ayakkabı, Eldiven, Kolye, Yüzük ve Pantolon Alınır (Erkek)
- xDESTANBEYx
- İri Fare Avcısı
Senin yorumunada tek kelimeyle cevap vereyim. SAÇMALIK.Hydrogenx yazdı:O kadar iridyumu olan birinin çantasındaki para o kadar mı olur acaba? tamam hadi kasa çarım da diyebilirsin, ama bu kesin olarak 33lvlden yüksek çünkü balta kullanabiliyor ve ayrıca klanda. Kasa çarın olsa bile paranı da oraya koyman gerekirdi. Başkalarını yanlışlarla yönlendirme.
İyi Forumlar...
Kuvayi Milliye Meteor Pala, Ceket, Ayakkabı, Eldiven, Kolye, Yüzük ve Pantolon Alınır (Erkek)
Bunda birşey yok. Zamanında bendede vardı buna yakın. Burası Eminönü sunucusu burada her an herşey olabilir. Ummadık taş komaya sokabilir. Günde 5 iridyum çektiğim günleri bilirim...
Ek: İridyum çok kolay çıkan bir materyaldir. 50'de 60'da bir çıkıyor. Neden bu kadar pahalı olduğunu hala anlamış değilim(10m).
Ek: İridyum çok kolay çıkan bir materyaldir. 50'de 60'da bir çıkıyor. Neden bu kadar pahalı olduğunu hala anlamış değilim(10m).
Hidra gelmeden önce ---> :|
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Hidra geldikten sonra --->
GB geldikten sonra -----> :shock:

Fizik ve Matematik Hastası.
Ya arkadaşlar... yorum yazmayın konu düşsün atlara allah aşkına 45 level daha... elinde balta dolanıyor ortalıkta gözünde gözlük yok... 109 iridyumu olacakmış.... peh.
- xDESTANBEYx
- İri Fare Avcısı
Hehe güldürme beni lwl e gözlüğe bakma sen oyunda benı bulDehrayN yazdı:Ya arkadaşlar... yorum yazmayın konu düşsün atlara allah aşkına 45 level daha... elinde balta dolanıyor ortalıkta gözünde gözlük yok... 109 iridyumu olacakmış.... peh.
- xDESTANBEYx
- İri Fare Avcısı
Tmm yazıları okuyabildim
DehrayN sen çok kurnazsın
yazının devamınıda koysaydın.. "inANmıyosan gösteriym gel" dediğimi... seninde küfür edip gittiğinide görürdük... neden onları koymadın.. konuşmanın başını koyup insanları kandırma ....... Ayrıca paran dikkatimii çekti senin okadar paran varsa benım neden olmasın malak..
xDESTANBEYx yazdı:Tmm yazıları okuyabildimDehrayN sen çok kurnazsın
yazının devamınıda koysaydın.. "inANmıyosan gösteriym gel" dediğimi... seninde küfür edip gittiğinide görürdük... neden onları koymadın.. konuşmanın başını koyup insanları kandırma ....... Ayrıca paran dikkatimii çekti senin okadar paran varsa benım neden olmasın malak..
Evet orayı alamadım haklısın göstereyim dedin ama 10 tane göstercektin
- uqurxsamet
- Işık Hanım'ın Elemanı
- Klan: Lodos
Doğru katılıyorum.DehrayN yazdı:1EngiN1 yazdı:Neden yalan olsun adam maden fiyatlarınn artıcağını düşünerek stok yapmış olamaz mı neden bu kadar önyargıyla yaklaşıyorsunuz.
Etolford
arkadaşım saçmalama 1 kere piyasada bu kadar irdiyum yok+ olsa bıle 41 level adamda olmaz. bu adamı gördüğümde 40-41 leveldi
photoshop değilse bile data oynaması... yaptıgı şey şu örneğin ; kalsedon'un uid numarası 13535 iridyumun uid numarası 13619 oyunu güncelledikten sonra üye ve şifre yazma yerine geldikten sonra şifresini ve üye adını yazıyor öylece kalıyor sonra ikv nin dosyalarına geliyor demin yazdığım gibi sadece uidlerin yerlerini değiştiriyor kalsedon u iridyuma yazıyor iridyumu kalsedon a sonra kaydedip cıkıyor. daha önce şifresini ve üye adını yazdıgı için direk giriş butonuna veya entere basarak oyuna giiryor. ve oyunda baktıgında cantasında iridyum oluyor. sadece ona iridyum olarak gözüküyor yansıtsa dahı sadece kendisine iridyum olarak gözüküyor diğer herkeste sadece kalsedon olarak gözüküyor umarım acıklayıcı olmuştur...
Eskiler eskiden güzeldi..