Tekrar Merhaba Kuklacı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: M İ R

Re: Tekrar Merhaba Kuklacı

Mesaj gönderen batuhannnn »

Yılların eskimeyen oyuncusu Gladioxrecep,İkvkritikçisi.

Rütbeyle ilerletsen işi ses getirirsin.
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Malesef herkes zamanla eskiyor be batuhancığım :)
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
BarisLord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen BarisLord »

Bende unutuldum herhalde kanka seninle labirentte defalarca maceralarımız oldu defalarca phil kestik bir Gladioxbarisi 28 level yapamamıştık o ayrı. :D Sivri adada umut sen ben az köyü basmamıştık. Loxacasfasfgsfgg ismini hala yazamadığım örümceklerde günlerce para kasardık. Hatta Uxmxuxtxrxexcxexpxaxbxixsxi diye şifacımız vardı Umutvebarış diyede birtane :D İsimler o dönemin isimleri :D Hatırlarımda İkvxkrıtıkçisi dendiği zaman önünde duran yok gibi birşeydi Turnuvalara girmiştik tesla conk setim vardı magnezyum zırhım vardı almıştında panik olmuştum :D Olsada yine panik olsam oyundan zevk alarak oynadığım kişilerden biriydin güzel şeyler hep kısa sürer. Umut vandan ankaraya taşınmıştı birdaha ulaşamadım bir kaç kere oyunda gördüm tanıyamadı zaman işte insana herşeyi unutturuyor. Yeskayıda unutmamalı tabi sapasağlam şifası vardı. Rauf hep para isterdi :D haraç keserdi bizden :D Kaan zembekoğlunun akrabası diye duymuştum süt tipli carı IpwqI türünden bir ismi vardı koca gün alfa keserdim kaanla. eskileri anmak gercekten güzel :D Tcxbaris - Gladioxbaris - Xantibüyücüx - Xxthexxbaris :D
gladioxbaris MaXPayNe LetMeKisSYou IIfReqaNsII Comando NeGaTiVe
Kullanıcı avatarı
batuhannnn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: M İ R

Mesaj gönderen batuhannnn »

lodossovalyesi yazdı:Malesef herkes zamanla eskiyor be batuhancığım :)

benimde duraklama devrim başladı bende gidiciyim osmanlı gibi olmaz inş sonum dışa borçlandım,lonca yok tek imparatorum,vaatte bulunan çok gerçekleştiren yok,çoluk çocukla uğraşıyoruz.fransız kapitülasyonunu bir y... ya verdik tepemize bindi,arkadaşlarımızı kışkırttı (örn:barış),sapsız iftiralar attı,meyve veren ağaç taşlandı
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty

İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY

Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Kullanıcı avatarı
BarisLord
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen BarisLord »

Batuhan kimin ne olduğunu biliyoruz polemik yaratmaya gerek yok, konu kilit attırmaya hiç gerek yok, kac seneden beri görmedğim arkadasımı görmüşüm. Kimse ona buna bakıp bacısını güzel diye baskalarına sosyal paylasım sitelerinde link atmıyor. Sen zaten baştan beri teksin yalnız imparator değil elimin kiri olamassın. Herkes ne olduğunu biliyor oyunda.
gladioxbaris MaXPayNe LetMeKisSYou IIfReqaNsII Comando NeGaTiVe
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Selamlar,
Barış,kardeşim benim.Eski zamanları açman ne güzel oldu onları anlatman..Özledim yahu.İnşallah dönerim geri zaman da bulamıyorum pek ama illa ki muhabbet etmek için foruma geri gelirim :)
Ustam,sen neler yaptın ? En son zırh falan düşürmüştün latif falan basmıştın neler oldu da oyundan bıkmış gibi bi halin var :)
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usta »

En son gördüğün haldeyim kanka :) Oyuna arada sırada giriyorum pek fazla ilgilenmiyorum artık çemberlitaş falan filan derken oyunun iyice içine ettiler dediklerimi unutma sakın aklın varsa gelme oyuna :) Keşke benim çarada bişey olsada şu oyundan alakamı kessem... :roll:
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Pişman olursun sakın atma eşyalarını ustam :)
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usta »

Merak etme Recep eşyalarıda atsan çarı da silsen hepsini geri alma imkanın var artık :) Karakter kapatılırsa anca kurtulursun oyundan başka bi çare olmuyo :D :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Bak ben zamanında kurtuldum ustam :)
İkvxkritikçisi