Tekrar Merhaba Kuklacı

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Tekrar Merhaba Kuklacı

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Selamlar,
-Uzun bir süreden sonra tekrar forumu ziyaret ediyorum;Son 2 senedir hiç bir online oyun oynamadım ve oynayacağımı da sanmıyorum.Ama öncesine kadar çok sevilen oyunların tamamını oynadım,hepsinde dereceler yaptım ve hepsinden sıkılıp bıraktım.Ancak İKV öyle bir oyundu ki benim için; Yapımcıları Türk olması benim İKV'ye sonsuz destek vermeme neden oldu.Hep bi ilgim oldu bu oyuna karşı , hala da var.Şu an gerek sosyal iletişim ağlarından , gerekse dergilerden takip edebildiğim kadar takip ederim...Yaklaşık 7 kere oyunu bırakmaya karar verdim 7 sinde de benim insanlara çok güvenimden karakterlerim çalındı ve 7 sinde de geri döndüm.Ama bu defa dönmem imkansız hem oyundan çok ama çok geri kaldım , hem de artık eski hevesim yok.Malesef insan bir şeye ne kadar istese de 8. kez 0 dan başlayamıyor.Evet artık tahmin etmişsinizdir,Ben İkxkritikçisi-Gladioxrecep.Bayağıdır forumu ziyaret etmiyordum.Hazır ziyaret etmişken söylemek istediğim bir takım şeyleri paylaşmak isterim sizlerle.Sözün kısası bu kompozisyon da İkv'nin size katıp , online oyun bağımlısı olmanın sizden aldıklarına değiniceğim.
-Yıl 2006-2007 Şans eseri İstanbul Kıyamet Vakti denilen oyuna rast geldim.Merakla indirdim ve oynamaya başladım.Oyunun ilk aşaması(beta) zamanında görüntü kalitesi çok düşüktü.Bu benim baştan ; " Peh , bu ne kadar berbat oyun " deyip silmeme neden olmadı.Oyunun türk oyunu olması beni o kadar cezbetti ki elinde sonunda yükselip İsmini MMORPG'ler arasında altın harfler ile yazdıracağını biliyordum.Oyun ilk başladığındaki o müzik hiç bir şeye değişmem.Mısır Çarşı'sının sağındaki yoldaydı ... ilerliyordum nasıl olduğunu hatırlamamakla birlikte bi anda tecrube 2 para 3 yazısı geldi . Galiba yanlışlıkla kertenkele kesmiştim . Ama hala tecrubenin nasıl arttığını öğrenemedim oraya gittim buraya gittim hiç kimseden yardım almadan Agah Bey'e vardım . Bir yazı çıktı . " Teşkilat'a Katılış " . Hemen okudum açıklamasını ve koordinatlarına baktım . oyunda 2 çeşit koordinat var birisi kuzeye birisi güneye doğru . Jandarma Ali mısır çarşısının önünde ve bana çok yakın olmasına rağmen ben gidip kuzeydeki koordinatları buldum. J.Ali yoktu ortalıkta gel zaman git zaman tüm Eminönünü dolaştım . En sonunda üstündeki kırmızı kıyafetle diğer Jandarmalardan farklı bir adam gördüm . Gittim ve nihayet Jandarma ali imiş . Görevi aldım oyuna başlarken inanılmaz zevk ve merak içerisindeydim . İnanın şu an ( Daha doğrusu oyunu oynadığım zaman) görev'i alırım , okuma penceresine bir kere bile bakmam . Ama o zamanlarda hepsine baktım okudum inceledim koordinatlarıbuldum . İnternetten görev listesini araştırdım . Her seviyenin görevini buldum . Güç bela 9 seviye olduğumda içimdeki sevinç ve heyecanla geleceği bekleme telaşını anlatamam . Bir fare adam kestim biri bana değişik bişey yolladı bu ne dedim ve baktım " Ensarbaba " İsimli kullanıcı size bir grup daveti yolluyor . Kabul ediyormusunuz ? Bende biraz düşündüm ve kabul ettim . Hiç konuşmadan canavar kesiyoduk . Sonra bana gelen para 20-25 lira iken bir örümcek kestiğinde " Ensarbaba " ya 512132 gibi bir para çıktı . Ben " Yazık ya bu oyunundamı hilesini çıkardılar " dedim . Oda " Hani ? Ne hilesi " dedi . " Baksana bana 20-25 lira çıkarken sana 512132 civarı para çıktı az önce " dedim . " Yoo yok öyle birşey " dedi . O sayede " Ben ensar " Dedi . Bende " ... memnun oldum . " dedim. onu kestim bunu kestim derken seviye atladım . Gülünçtür , dağılımım şöyleydi ; 6 Sarraf 5 lokman 6 Madenci . Bir sürü maden vardı onların arasından bir maden buldum ve üstüne tıkladım bir çektim Saf bakır diyordu . Sonra belki değerlidir dedim orada durdum bir tane daha çıkmasını beklerken diğer bakır madenlerinide buldum . Ama bunlardan saf bakır değil bakır çıkıyordu . O zamanlar Beta zamanında 29 lwl giysilerinde saf bakır madeni de apa gibi popülerdi . Bir kişi gelip " Bana 15 tane saf bakır getir sana 150 bin veriyim , her saf bakır başına 10 bin . " dedi . Bende tabii piyasayı bilmeden " tabi olur hemen buluyum " dedim ." Güzel arkadaş listeme ekledim sana mesaj atarım bittimi diye " dedi .Ben yaklaşık 1 saat 32 dakikada topladım ve getirdim . Paramı alıp Tek dostum olan Ensar'ın yanına gittim ." Haha kardeşim bak 150 bin kazandım az önce " dedim . " Vayy beee nasıl kazandın kardeşim ya " dedi. Tabii daha 150 binin ne kadar bi fiyat oldugunu bilmiyoruz . 11 seviyeyim ve fare adam kesiyordum . " Hayripıtırcık " İsimli kullanıcıya rastladım . Güzel bir sohbet ettik . Bana bu torbalardan çıkanları al işportacıya sat para kazan dedi . Ben hep bunu yaptım ve bi anda 600.000 , 840.000 ve sonunda 1.230.000 param oldu . Bunu yine tek dostum olan " Ensarbaba " 'ya taşıdım . Sevindi . Sonra " Bende para kazandım " Dedi . " Nasıl ?" Dedim . " Abim Babamurat var . Öz abim . O Başka yerde ben Ankarada'yım o bu oyunda oynar o verdi " dedi . Gel zaman git zaman Işık hanım ile tanışma faslına girdim . Kertenkeleydi fare adam dı derken O değişik görevi verdi . " Kızgın Kum " ben daha nerede oldugunu bile bilmiyordum . " İslamgücü " ne rastladım . Danıştım ve ben yardım ederim dedi . Gün geçtikçe dahada çok arkadaş ediniyordum . Sonra havadislerde 39 Seviye'nin geldiğini gördüm . Eskisi gibi dolu olan Eminönü bi anda 3-4 günlük ıssızlığa büründü . Bazı uyanık " Apa " cılar hariç . Herkez gidiyordu ama nereye gittiğini bilmiyordum . Ben 24 lwl olunca Ensar'ın abisi ile tanıştım ve bana Kitabeyi ve diğerlerini yapmayı öğretti . Onları yaptım ve sonunda ensarla buluştum . Ne kadarda zevkliydi ... ben 24 oldum hehey derdim oda 25 oldum derdi öylesine bi tatlı rekabet vardı . Sonunda Ensar'ın abisi oyunu bırakmıştı ve itemleriyle birlikte çarını Ensar'a bırakmıştı . İtem nedir bilmezdim . Tıpkı benim gibi Ensar'da . Onca itemi vardı ve nasıl ticaret yapacağını bilmiyordu . O zamanlar 1m olan Kaplan Emsali Kütük yaranı 5m e almış ve parasını bitirmişti . Sonra ben yeni çar açtım . Ve oyuna ara verdim . Eskinin tecrubesiyle daha hızlı lwl atladım . Sonra 33 oldum . Lodos Kalesinin önünde " Gladioxyeska " ile tanıştım . 3 Çizgi Kahverengi rütbesi vardı . Grup daveti yolladı ve hiç tereddüt etmeden kabul ettim . Grupta ; " Gladioxyeska " , ben , " xxxgladioxxx " , " Erolçiğdem(eskiçarı)","Rauf ve kaan " vardı . gittik ve bi anda herkezi kesmeye başladık . Sonra O klanı beğenmeyip arz oldum . " Yakışıklıxprens " diye birisine rastladım . Arzdı .Pembe yıldız rütbesi ve birde gözlüğü vardı . Bayağı havalıydı hani . Sonra Pomaks yada başka bişeydi ... ismi olan bi kızla beraber gezerlerken lodoslar geldi . Beni grubuna aldı ve orda arzların güçlü oldugunu anladım . Sonra " Gladioxyeska " ile tanıştım . Koyu bir muhabbet ettik . Bana aynen şunu söyledi ; " Şimdi sana bir çar şifresi vericem . Buna gir sana çık dediğimizde çık sonra tekrar gir bir süre ... " Bende evet olur dedim . Meğerse Klan Parası hilesiymiş bu meşhur . Gel zaman git zaman Rauf ve Gladioxyeska ile iyi tanıştık . Erol ve Kaan ile daha koyu değildim . Bana Gladiox loncasına gir dedi ve girdim . Gladiox..... çarını açtım . Ensar oyunu bırakıp itemlerini bana vermesiyle ticareti öğrendim . Piyasayı takip ettim ve maden çektim . Oyunda hiç bir Alman + ok ucu savaşçı " Gladioxyeska " yı yatıramazdı . İtemleri Element + direnç'ti . Ve yetenekleride sır . Ben ilk itemleri eski ve arkadaşları sonra sadece saldırı sonra ok ucu ve sonra alman ok ucu olarak dizdim . Bayağı zorlukla kendi çabamla oyunu öğrendim ve bayağı arkadaş edindim . İlk Hırsızlık vakamı Eminönünde tam olarak banka arkası işportacının 2 sokak üstünde yaşadım . Isırgan Tohumunun orda . Bana tam olarak ismi " Tunç " olan birisi itemlerimi vermemi ve sonra geri vereceğini teklif etti . Bir sürü koyu arkadaşım olmuştu ve hiç hırsızlık vakası olmazdı . Hemen olur dedim yeni bir arkadaş bulma çabasıyla . Ve alıp gitti . 3 Kişi vardı . " Simyacı " " sdrbag " ve ismi yahudi bakımdan bişey ifade eden birisi vardı . O 3 . kişiye anlattım . Ve bölgeden anons geçti . Hırsız vermedi . Ve olay orda kapandı . Yeni yeni çevre edindim . İtem verdiler . Kurt magarasının önünde 39 oldugumda birisi geziyordu . " dragonxteam " selam verdim . Nasılsın dedim . İyidir dedi görev yapıcam hiç adam yok dedi . Tüm arkadaşlarımı çağırdım . Geldiler ve yardım ettiler . Bir arkadaşım daha oldu . Üstelik İsmi umut ve kardeşi doğucan vardı . Tam benim durumumdaydı . Gel zaman git zaman bayağı arkadaş edindim . Oyun gelişti Bir zamanlar 100-150 kişi oynadığımız oyun 600-900 kişiye kadar çıktı . Kuklacı gelişti , gelişmenin verdiği zenginlikle hırsızlar çoğaldı .Yeniler eskilerin tecrubesine yenik düştü ve bizler popüler olduk . Rekorlar kırmaya başladım . Sonra Kardeşimin yaptığı çok kötü bir yanlış olay sonucu banlanma cezası aldım . Hemen bunu duyar duymaz anı anına X....x , X.xx,X...xxx,Gladiox.... çarlarındaki itemleri " Kikimokoxtwo" a aktardık . Ve bir çar açıcaktık . Çar ne olsun diye düşündüm . Ve sonunda bulduk . İtemlerime şayan ve şanıma şan katıcak bir isim . İsim öyle popüler oldu ki Forumlarda oyunda ismi çok geçti . Rekorlar kırdım . Zorda olana yardım ederek yükseldim . Er meydanları çıktı . Eski Handan Hanımın orada gruplar kurduk . Genellikle " IxSaWxI " Kurardı 2. grubu ve 1. grubuda ben . " Xgökhanx " kardeşim ile grupları kurardık adam çağırırdık . Tabii ben kuklacıda en ünlü kritikçilerdenim ya . Tıpkım geldi . Gerçekten oda eski ve muhteşem bir oyuncuydu . Devilxx Yani şimdiki Şahxhan . Hep rekabet içindeydik kritiklerimiz hep şifacıların korkusu oldu . Arzlar gerçekten artık bizi çok konuşmaya başladı . Sonra aramızda rekabete başladık . Ws lerdehep bi ben yenerdim bi o bi ben bi o. Sonra bende olmayan ve sunucuda 2 tane olan bi itemi setini aldı . Alman ok ucu kolye ve yüzük . Beni ezdi geçti . Sonra bende eski rus takı seti aldım . Bir gün şansa tam 10-4 yendim . Derindeki sır çıktı araştırdım didindim güzel yerlere geldim ve inanın bu adama hayret ettim . Gece gündüz kasıp kuklacıdan ilk 49 haberi geldi . " Benxefsaneyim " harika bir oyuncu oldu . İtemleri ilk o dizdi neredeyse . Oyunu bıraktığımda itemler 5m di . Bir geldimki ne olsun aynen 39 lwl zamanı . 39 dada ilk itemler 30-35 m oldu . 49 Dada . Hemen akılcı düşündüm . İtem dizmemeye karar verdim . Sonra yücelen dizdim item düşüre düşüre ve hırsla beraber . Güçlü oldum bayağı . Kuklacının en üstün 2 loncasından birine girdim . ve Daha sonra Oyunun en güçlü loncasına tabii ki . " Darkxhero " Ali kardeşim ile beraber iyi zaman geçirdik . Oyundaki konuşmalarımızı çoğu hırsız duydu . Bir gün Arz Kaledeyken adam bana " Canee çarını versene " dedi ... Tabi dedim ve verdim . Sonra yine aynı kişi nasıl olur ben senden çar şifresi istemedim dedi . Ne oldu ne diyosun şakamı bu dedim ? meğerse adamın teki " Darkxher"ö" diye bir çar açmış . Ve itemlerim güme gitti iyimi . Göz göre göre . Oyuna girip klandan " Çarım çalınıyooo" demekle kaldım . Tekrar dizdim itemlerimi tekrar yükseldim . Demem o ki ;
Bu oyun gerçekten Tıpkı hayat gibidir . Yükselme devri ve alçalma devri olur . Ticaretler tıpkı hayattaki gibidir . İnsanlar ve diğer şeyler . Ben herşeyden bir amaç çıkarmayı benimsedim . Bu oyundanda çıkardığım amaç Hayat oldu . Bir merakla başladım . Yükseldim ve inanılmaz bir şekilde ayağım kaydı , Kaydırıldı . Hırsız damgası yedim . Araştırdım didindim ben bu olamam dedim birisi gerçekten benim hesabımdan , benim Ip'mden ve inanılması güç bir şekildebenim bilgisayarımdan çar çalmaya kalktı . Ve başarısız oldu ne mutlu .Trajikomik bir şekilde 4 çarımıda sildim .
-Bu oyun , size ne kadar bilir misiniz dostlar;Bu oyundaki dostluklar o kadar samimi ve içtendir ki gerçek hayatta bile oyundaki arkadaşlarınızla buluşabilirsiniz , Size ticareti öğretir pazarlığa alışırsınız , Kimseye gerektiğinden fazla güvenmemeyi öğrenirsiniz acısını çekerek, Tarihe ve Kimya'ya ilginiz artar , İnanın bana bir anda gerektiğinden daha olgun olursunuz eğer benim gibi bu oyuna böyle yaklaşırsanız.Kardeşim , başında kötü şeyler gelen şu anda yanımda olamayan kardeşim..Oyunda başıma neler neler getirdi bilemezsiniz,Oyunun yarısı beni 24-25 yaşında yarısı 16-17 yaşında bilir.Siz siz olun kimseye "Abi" demeyin ya da kimsenin size abi demesine izin vermeyin.Çünkü ; Sonunda iftiraya mahkum düşme ihtimaliniz var,benim durumuma düşme ihtimaliniz var.Şu an inanın bana içim çok rahat.Yalan söylemedim , ne bir malım mülküm var oyunda ne de kaybedeceğim bir şeyim var.Ama bir insanın bile güvenini kazandığınız zaman onu kaybetmek herşeyden çok daha fazla zarar verir insana , onu kaybetmekten sakınırım.
*Malesef oyun geliştikçe ilgi artıcağı yerde azalıyor.Bunun nedeni oyunu paraya dökmektir,oyuncunun halinden anladığınızda oyun bazı şeyleri başarır.
*Hırsızlık artıyor , nedeni ise artık bazı şeylerin değerli olması.Beta zamanında hırsızlık yoktu , bunun nedeni hırsızlık yapanın eline bir şey geçmeyecek olmasıydı.
*Oyun daha da karmaşık hale geliyor , 0'Dan başlayanların hiç ama hiç şansı yok oyunu bırakmaktan başka.
*Oyunda edebi ve felsefi bakımdan gelişmiş kullanıcılara oyunda Fan art Dışında(yılda bir oluyor)fırsat verilmiyor.Önleri açılırsa oyunda en azından forumda yetki verilirse çok güzel işlere imza atıcaklarına inanıyorum.
-Karakterimde ; İkvxkritikçisi - Philotheos - Gladioxrecep - Bestofhealer'da ben yokum.Blizzard kardeşim var , çar onundur.İtemleri isterse bağışlayabilir.
Sağlıcakla kalın dostlar , Allaha emanet olun.Her ne kadar hata yaptıysam affola, hakkınızı helal edin.
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
ComboStyLe
İskele Babası
İskele Babası

Re: Tekrar Merhaba Kuklacı

Mesaj gönderen ComboStyLe »

Recep abi benim özele bir mesaj at ordan konuşalım seninle :arrow: :arrow:
ComboOFStreet
FeveRNoVa
COMBOKİSS
Kullanıcı avatarı
HiTMaNiac34
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HiTMaNiac34 »

dostum çekmeköyde nerdesin [İçerik Silinmiştir.]

Kişisel bilgilerinizi paylaşmayınız.

[GM]HellRiDerS
Resim

Resim
Kullanıcı avatarı
tokyo2drift
Bab-ı Ali Muhafızı
Bab-ı Ali Muhafızı
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen tokyo2drift »

HiTMaNiac34 yazdı:dostum çekmeköyde nerdesin
Dostum imzanı düzeltmelisin ;)
MassPerformanceHALL
KatyPerry

Nefer Team
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Hummer »

tokyo2drift yazdı:
HiTMaNiac34 yazdı:dostum çekmeköyde nerdesin
Dostum imzanı düzeltmelisin ;)
Bende diyorum orda ne yazıyor :)
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
CARIZMA
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen CARIZMA »

Biraz üzücü ama zamanın gördügü bu oyunun tanıyabiLecegi kütük yaranın kütük oLdugu zamanın en iyi kritikçisi tabi Vito yuda es geçmemek Lazımdı. Neyseki bazı hataLar bazı karaLamaLar böyLe birini yıLdırdı. YıLdırdı demeyeLimde çaresiz bıraktı bütün yazılanları usanmadan okudum haklı haksız birçok şeyini biLirim Recep in ..

CARIZMA.
CARIZMA CaRİzmATiX CaRİzmATiXII CaRİzmATiXHeaLT

Zirve düşüşün başLadıgı yerdir.

[Raiders Of AnatoLia]
Kullanıcı avatarı
lodossovalyesi
Cin Avcısı
Cin Avcısı

Mesaj gönderen lodossovalyesi »

Selamlar,
Erdi kardeşim,İnan bana bu oyuna benim kadar değer veren bir tek oyuncu bulamazsın.Nelerimi vermedim oyun için,dile kolay tam 8 defa oyuna yeniden başladım sırf diğerlerine yetişmek için ve her başlayışımda birilerinin alman + ok seti , birilerinin ışık hanım zırhı , birilerinin de yeni çıkan çemberlitaş zırhlı vardı.Her defasında yeniden başladım,bıkmadan usanmadan...Oyuna döndüm , oyunda eski sevdiklerim beni hala sımsıkı oyunda tutuyodu hepsi bana güveniyodu allaha şükür.Ama ben beceremedim bir yerden sonra 8.kere tekrar o 100-200m parayı aktarmak için herkesin gözü kapalı beni seçtiği o dönemlere gelmeyi beceremedim.Yazık bana bu hallere düştüm heri dönmeyi çok isterim.Ama nasıl yükselirim bir daha o kadar , mechul.Çarlarım hiç çalınmasaydı ne sermayem vardı oyunda tekrar dönebilirdim ama şuan ki sermayem bi urban set , bir fiziksel büyü seti , birde farabi set.Tek item başka bir şeyim yok.Eskiler ne güzel günlerdi be erdi..
İkvxkritikçisi
Kullanıcı avatarı
YakamozxPaix
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen YakamozxPaix »

Merhaba recep kardeşim seni hatırlarım pek sohbetim yoktu ama insanlığından ve dürüstlüğünden şüpheye düşmeyeceğim sayılı ender insanlardansın tıpkı erdi kardeşim gibi eskiler de hırsızlık yoktu dediğin gibi çünkü çoğu olgun kişilerdi ama şimdi nerede 9 yaşındaki çocuk sana gelip adam ol lan falan diyor yaş 26 gerisini sen düşün kardeşim en iyisini yapıyorsun hiç başlama artık oyun eski oyun değil biz eskide kaldık yeniler yeni oldu sadece ama dediğin gibi sadece bir tek şey eskimedi oda eskilerin eskilere olan güveni ve dostluğu sağlıcakla kardeşim her şey gönlünce olur inşallah...

SwaT
Beyazın kaderi kirlenmek siyahın kaderi suçlanmaktır.

Resim

Y a K a M o Z
Kullanıcı avatarı
Usta
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen Usta »

Recep kanka öncelikle o uzun yazında hiç benden bahsetmemişsin bunun için sana biraz kızdım :arrow: :!: :D Ayrıca 8 defa döndün oyuna noldu peki ? Her defasında aynı muhabbetler biliyoruz ikimizde neler olduğunu, boşver oyunu filan bitti artık İkv, bundan 2 sene evveli bitmişti zaten son 1 sene içinde iyice batırdılar oyunu zamanında krallar gibi oynamıştık oyunu şimdi ise paşalar gibi gittik oyundan :) Onun için fazla takma kafana, ayrıca sakında geri dönüş falan yapıyım deme fena bozuşuruz ona göre :D
Resim
Resim
Kullanıcı avatarı
baddxdream
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen baddxdream »

Yazıyı tuttum gerçi uzun die okumadım ama :) saglam kritik atıodun hatırlıom seni alman kritikçisi
kötürüya

Sizler birer kuklasınız oynamayı bekleyen bizler ustayız o konuda oynatmayı bilen

“Genel Sohbet” sayfasına dön