MADEN SÜRESİNDE HATA ETTİNİZ

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
McK1907
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Re: MADEN SÜRESİNDE HATA ETTİNİZ

Mesaj gönderen McK1907 »

CaptainATX yazdı:Merhaba,

200 madende 3. saf maden çekememiş olabilirsiniz. Maden şans işidir arttırıcılarla şansınızı biraz daha arttırmış olursunuz. Siz 200 madende 3. saf elde edememiş olabilirsiniz , fakat bu diğer oyuncular o saatlerde başka bir madenden 3. saf madeni çekmeyecek anlamına gelmez. Maden oranları oyun piyasası gözetilerek yapılmaktadır. İyi oyunlar maden başında bol sabır...
Ahmet Bey madenlerin sayısı ve süresi artırıldı ve bunda karakterlerin maden başında oturarak değilde gezerek maden çekmesi amaçlandı.Burada size hak veriyorum maden başında oturmalar çok kötüydü.Ancak birde duruma şöyle bakalım isterseniz.Herhangi bir maden düşünün 15 dk da bir çıksın.Bu madene ben rast geliyorum ve çekiyorum.Çektiğim anda saat 12:00 olsun.Bu madenin bir daha ki çıkma saati 12:15 olacak yani.Ancak ben madenlerin sürekli aynı dk da çıkmadığını bildiğim için diğer madenlere göz attıktan sonra 12:12 de madenin başında oluyorum ve dikilmeye başlıyorum.Yani madenin ne zaman çıkacağını ufak da olsa tahmin edebilme şansım oluyor.Ancak ben o madeni beklerken oradan geçen başka bir karakter madenin ne zaman çekildiği hakkında herhangi bir bilgisi olmadığı için madenin başında 30-40 sn bekleyip gitmek zorunda kalıyor.Çünkü adam bilemiyor ne zaman çekildiğini ve kaç dk daha beklemesi gerektiğini.Hal böyle olunca da madeni çekmek için ben daha avantajlı oluyorum.

Şimdi birde olaya eski sistemden bakalım.Herhangi bir madeni çektim ve o madenin çıkma süresi yaklaşık 4 -5 dk.Ben maden çekerken saat 13:00 ve madenin bir daha ki sefere çıkma zamanı 13:04 ve ya 13:05.Ben madeni çektikten 1 dk sonra oradan farklı bir karakter geçiyor.Yine madenin ne zaman çekildiği hakkında en ufak bir bilgisi yok.Ancak o şahıs önceden de bu madeni topladığı için madenin 3-5 dk ya çıktığını biliyor ve süre kısa olduğundan madeni beklemenin deyeceğine inanıyor.Böylece benim avantajım da ortadan kalkmış oluyor.İkimizde madeni çekmek için eşit şansa sahip oluyoruz.

Burada söylemeye çalıştığım şey maden süreleri çok uzun oldu.Ancak insanlar yine de madenlerin ne zaman çekildiğini bilmediği için bir madenin başını belliyor ve orada bekliyor.Ve tabiri caizse bütün bir gün boyunca madeni rehin alıyor.Benim önerim madenlerin süresi biraz olsun azaltılsın ve ya da çekilmiş bir madenin üzerine sağ tıkladığımızda madenin ne zaman çıkacağıyla ilgili tam süre vermese bile bir kaç ipucu versin ki maden başında oturmak yerine gerçekten madenleri gezerek toplamak zevk versin inanlara.Teşekkürler İyi forumlar.
Kullanıcı avatarı
Kurmay
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Kurmay »

Kurmay yazdı:
CaptainATX yazdı:Tekrar Merhaba,

Oyun içerisinde yukseltme paketlerini birebir test etmek adına ben ve ekibim sunuculardayız. Tüm madenlerin ne kadar yoğun olduğunu saat saat listeliyoruz.Maden işi gerçekden büyük bir sabır gerektiriyor fakat bahsettiğiniz kadarda durum umutsuz değil.
Yaw bu adamı seviyorum :D Tam kafa dengi :D :D
ATX Bey diyelim,
Şöyle düşünseniz;
Bir ülkede 1 milyon kişi var.Günde üretilen ekmek 3 milyon.Ancak 500 bin tanede kepek ekmeği üretiliyor.
Aradan 4 SENE GEÇMİŞ ve bu ülkenin nüfusu 4 milyon olmuş.
Günde kişi başına 3 ekmek düşüyorsa 4x3 =12 milyon ekmek yapar.Ülkede ekmeği üretimini 12 milyona çıkarmış.
Günde 2 kişiden birine 1 kepek ekmeği düşüyorsa 4:2=2x1=2 milyon ekmek yapar.
Ülke nüfus arttığı için ekmek üretimini arttışmış.Sizce yanlış mı yapmış?
Ekmek normal madendir.
Kepek ekmeğide saf madendir.
İyi forumlar... :D
;)
Resim
Kullanıcı avatarı
pardusxartist
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen pardusxartist »

menekşe hariç benim madenlerde bir problemim yok yalnız menekşe gerektiğinden çok arttı. Transformatör reçetelerini kimse üretemiyor menekşeyd bir el atmanız şart bence
RebeLsxaRTisT

ResimResim

Resim
Kullanıcı avatarı
marasaldadas
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos
Lonca: Hasta La Vista

Mesaj gönderen marasaldadas »

En büyük sıkıntı menekşede ya, çıkma ihtimali artırılsın yada, reçetelerdeki sayısı düşürülsün.
mArAşAldAdAş Dadaşdede Fikrimimincegülü Ramizkaraekşi
su gördüm düşümde
karanlıktı ve gürültüyle çağlıyordu
ceplerimde kül vardı ve yanıyordu
sonra sabah oluyor
ve bir ceylan kalbinde alem ağlıyordu
Kullanıcı avatarı
MeDiTaSYoN
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen MeDiTaSYoN »

tamam uzattınız bizim için ama şöyle olsa ?

madenler 10 dk'da bir çıksa saatte 6 maden çekilir.
ama şuanki durumda 3 maden çekiliyor ? bunu düzeltin gerisi kolay
MeDiTaSYoN
Kullanıcı avatarı
avss123
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: Pardonn

Mesaj gönderen avss123 »

bazı arkadaşlar fazla abartmış ben yanlızca akşamları 1 saat ayırarak 2 haftada 4 menkşe çktm akık falan saymyrum topladgm elmasta 150 yi geçmez , isyan edecegnize sabredn biraz
Kyuubimode[Ruh Döven Asa(^)][Hidroflorik Asa(^)]
Şifacımkessss[Mevlana Asa(^)]
Xkyuubimodex[Transformatör Asa(^)]
Kyuubimodee[Kıyamet Asa(^)][Sıfır Kelvin Asa]
Xxkyuubimodexx[Bıcak Sırtı Kılıç(^)][Taş Kanat Tabanca]
Kyuubımode[Bıcak Sırtı Kılıç][Taş Kanat Balta]
Kullanıcı avatarı
fenomen
Zincir Bozan
Zincir Bozan

Mesaj gönderen fenomen »

ben bu maden olayının degıstırılmesınden yanayım gereksız yere cok zaman harcıyoruz
sız hıc yenı basladıgınız bır oyunda saatlerce maden cekmek ıstermıydınız cok sacma dımı
handanın ölümü
http://www.dailymotion.com/video/xdb1dm_ikv-handan-olumu-fenomen_videogames

''Okuyun, diyor okuyun. Çünkü mürekkebin akmadığı yerde kan akıyor.''

“Genel Etkileşim” sayfasına dön