MADEN SÜRESİNDE HATA ETTİNİZ
MADEN SÜRESİNDE HATA ETTİNİZ
Arkadaşlar hepinizin bildiği gibi madenlerin süreleri uzatıldı. Dediklerine göre çıkma sansı artmıs bence alakası yok sırf maden yükseltici satmak için yaptılar.Topaz cekiorum 20 30 dk sonra ancak cıkıyor sizin yüzünüzden 5 10 m olan menekşe elmas oldu 50 60 m şimdi ejder üretmeye kalksam sadece menekeslere 250 m mavilere 90 m akikde 90m fln 430 m bunlara gidiyor insaf hadi bazılarını çektik desek en az bunlar icin 300 m gidiyor acaba bu 300 m yi nasıl kasacaz herkez maden arttırıcı için para harcayamıyor VE KADİMLERİ SAYMADIM BİLE HADİ BİRİNİ YAPTIK DİELİM 1DİĞERİ 50 M OLDU SANA EN AZ 350 M BEN ESKİDEN 1 SAATDE 2 MAVİ CEKERKEN ŞİMDİ 1 SAATDE 4 5 TOPAZ CEKEMİYORUM lütfen artık eskisi gibi olsun böle devam edese 1 menekşe 80 90 olacak :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:
#DirenİKV
Re: MADEN SÜRESİNDE HATA ETTİNİZ
Bencede süreleri düzeltilmeli 1 madenin basında 3-5 kisi 5 ila 8 dakika icin beklerken simdi aynı kisiler 15 dakika beklor.
Maden sayıları aynı kalıp süreleri düsürülse mesela 8 dakika daha güzel olacağı kanaatindeyim .
Gece maden cekecem diye oturup uyuya kalıyoruz 15 dakika cok uzun bi süre saat 12 de baslasan sabit 1 madenin basında dursan 24 kez cekebiliyorsun 1 saatte % 10 luk bi sansın olduğunu düsünürsen beklemek boşa gibi duruyor. Ki bu şans asla % 10 olmadı
Maden sayıları aynı kalıp süreleri düsürülse mesela 8 dakika daha güzel olacağı kanaatindeyim .
Gece maden cekecem diye oturup uyuya kalıyoruz 15 dakika cok uzun bi süre saat 12 de baslasan sabit 1 madenin basında dursan 24 kez cekebiliyorsun 1 saatte % 10 luk bi sansın olduğunu düsünürsen beklemek boşa gibi duruyor. Ki bu şans asla % 10 olmadı
evet arkadaşlar aynı sorunları yaşıyoruz. sayın yönetim lütfen maden süre ve çıkma olasılıklarını tekrar gözden geçirin
insanlar yakında bıkacak oyundan çünkü maden çekmeden para kazanılmıyor şu an için ve o yüzden oyunu unuttuk sadece maden çekme işi var
insanlar yakında bıkacak oyundan çünkü maden çekmeden para kazanılmıyor şu an için ve o yüzden oyunu unuttuk sadece maden çekme işi var
KAOS
-
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Oyunda maden cekmekten tadını cıkaramaz olduk. Zevk vermiyor :S Ya maden ya gbm... Eger oyunda daha fazla kalmamızı saglamak istediyseniz evet bunu basardınız! Ancak yakında 15 bin olan normal oyuncu sayısı ki bunun daha da altıdır eminim yakında 1-2 bin kişi belki kalır

:idea: :arrow: Şu Duruma Dur Deyin! İkv Oyuncuları Artık Rahat Oyununu Oynasın 4.Yılına Girdi Artık Zamanı Geldi. :idea:HeliN yazdı:Oyunda maden cekmekten tadını cıkaramaz olduk. Zevk vermiyor :S Ya maden ya gbm... Eger oyunda daha fazla kalmamızı saglamak istediyseniz evet bunu basardınız! Ancak yakında 15 bin olan normal oyuncu sayısı ki bunun daha da altıdır eminim yakında 1-2 bin kişi belki kalır

''Ne Mutlu TÜRKÜMDiyene!''

' Hayati '
-
- Kadim 999
Merhaba,
Arkadaşlar oyunda bir konuda değişiklik yapılırken bazı dengeler gözetilmektedir. Misal sayısını arttırdığımız madenlerin birde süresini aynı bırakmış olsaydık piyasalar bir anda düşerdi bu seferde " günlerce uğraştığımız çektiğimiz madenlerimiz para etmiyor " başlıklı konular açılırdı. Ayrıca 15 dk süresi olan madenler sayesinde madenlerin tek elden çıktığını görüyoruz....
İyi Forumlar..
Arkadaşlar oyunda bir konuda değişiklik yapılırken bazı dengeler gözetilmektedir. Misal sayısını arttırdığımız madenlerin birde süresini aynı bırakmış olsaydık piyasalar bir anda düşerdi bu seferde " günlerce uğraştığımız çektiğimiz madenlerimiz para etmiyor " başlıklı konular açılırdı. Ayrıca 15 dk süresi olan madenler sayesinde madenlerin tek elden çıktığını görüyoruz....
İyi Forumlar..
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
-
- Salgın Koruyucusu
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Anadolu Nefesi
ben sizinle aynı fikirde değilim 1 elmasın başında 4-5 kişi bekliyodu şimdiki çok güzel bi uygulama oldu artık hızlı neti olanlar hızlı maden çekenler program kuranlar artık yok maden çekmenin tadı şimdi güzel oldu devam böyle

GM Atx ozaman bişey dicem inanınrmsın saat aksam 11 den sabah 5 6 ya kadar menekse cekmeye calıstım 2 gece boyunca malesef 1 adet bile cekemedim 200 küsür elmastan acaba saf cıkma oranınını arttırmalısınız acaba sarraf arttırıcımda var aylık nedir bu olay acaba ?
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut
-
- Kadim 999
Merhaba,
200 madende 3. saf maden çekememiş olabilirsiniz. Maden şans işidir arttırıcılarla şansınızı biraz daha arttırmış olursunuz. Siz 200 madende 3. saf elde edememiş olabilirsiniz , fakat bu diğer oyuncular o saatlerde başka bir madenden 3. saf madeni çekmeyecek anlamına gelmez. Maden oranları oyun piyasası gözetilerek yapılmaktadır. İyi oyunlar maden başında bol sabır...
200 madende 3. saf maden çekememiş olabilirsiniz. Maden şans işidir arttırıcılarla şansınızı biraz daha arttırmış olursunuz. Siz 200 madende 3. saf elde edememiş olabilirsiniz , fakat bu diğer oyuncular o saatlerde başka bir madenden 3. saf madeni çekmeyecek anlamına gelmez. Maden oranları oyun piyasası gözetilerek yapılmaktadır. İyi oyunlar maden başında bol sabır...
İstanbul Kıyamet Vakti Facebook'ta[fblike]http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/fblike]
@CaptainATX twiterwww.facebook.com/CaptainATX
https://www.instagram.com/captainatx/
sanırsam hic maden basında beklemediniz sayın gm madenleri attırdık sayısını arttırdınız iyi yaptık dediniz gezin dediniz 1ama öle dediğniz gibi olmuyor 5 dk da biren en azından bekliyoduk cekiyoduk şimdi ölemi bekliyoruz bi maden basında 15 dk bekliyoz tek basıma deil 3 4 kişi cünkü diğer madenler de full dolu 3 4 kişi de diğer menekse madenleinde var 15 dk beklemede koyuyor adamı bi gün gelin beraber bekleyelim isterseniz 3 4 kişi 15 dk nasıl oluyomus tadın bi o sabır ı ..
bakalım tatlı bi sabırmı kibirli bir keyifmi
bakalım tatlı bi sabırmı kibirli bir keyifmi
ROWxKARA RoWxgLoyN
Mahmut
Mahmut