gaffar hk.

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

gaffar hk.

Mesaj gönderen fuci »

ark. gaffar kesilince birçok sır çözülecek dendi ama bence pek bir şey çözülmedi sadece gaffardan sonra gidilen yer öğrenildi başka bir şey olmadı sizcede öyle değilmi bence sır çözülmedi sizinde yorumlarınızı almak istedim
ResimResim
Kullanıcı avatarı
HOPDEDIKS
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Eminönü
Lonca: Raiders of AnatoliA

Re: gaffar hk.

Mesaj gönderen HOPDEDIKS »

Gaffar hain değil , komutan hain; telefondaki bizi hep yanıltmış işte daha ne sır bekliyonuz pembe dizi gibi entrika beklemeyin :D
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SeF4 »

fuci yazdı:ark. gaffar kesilince birçok sır çözülecek dendi ama bence pek bir şey çözülmedi sadece gaffardan sonra gidilen yer öğrenildi başka bir şey olmadı sizcede öyle değilmi bence sır çözülmedi sizinde yorumlarınızı almak istedim
Bazı Sırlar Açığa Kavuştu.ama Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi.Örnek(Büyük Yalan).Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi Cevap Bekliyor.İstihbarat Komutanı Kim ? Neden Yüzünde Çivi Yazısı Var.Gaffar'ın Bahsettiği Konu Ne ? (Ruh Taşlarının Anlamı).Bu Arada Gaffar'ın Ölümünden Sonraki Oyun Hikayesini Bir Tez Olarak Paylaşacağım.
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim
Kullanıcı avatarı
fuci
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı
Sunucu: Tılsım

Mesaj gönderen fuci »

SeF4 yazdı:
fuci yazdı:ark. gaffar kesilince birçok sır çözülecek dendi ama bence pek bir şey çözülmedi sadece gaffardan sonra gidilen yer öğrenildi başka bir şey olmadı sizcede öyle değilmi bence sır çözülmedi sizinde yorumlarınızı almak istedim
Bazı Sırlar Açığa Kavuştu.ama Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi.Örnek(Büyük Yalan).Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi Cevap Bekliyor.İstihbarat Komutanı Kim ? Neden Yüzünde Çivi Yazısı Var.Gaffar'ın Bahsettiği Konu Ne ? (Ruh Taşlarının Anlamı).Bu Arada Gaffar'ın Ölümünden Sonraki Oyun Hikayesini Bir Tez Olarak Paylaşacağım.
merakla bekliyorum tezini
ResimResim
Kullanıcı avatarı
SeF4
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Mesaj gönderen SeF4 »

fuci yazdı:
SeF4 yazdı:
merakla bekliyorum tezini
viewtopic.php?f=46&t=80472 İşte burada
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception
Resim

“Genel Etkileşim” sayfasına dön