gaffar hk.
gaffar hk.
ark. gaffar kesilince birçok sır çözülecek dendi ama bence pek bir şey çözülmedi sadece gaffardan sonra gidilen yer öğrenildi başka bir şey olmadı sizcede öyle değilmi bence sır çözülmedi sizinde yorumlarınızı almak istedim

- HOPDEDIKS
- Cin Avcısı

- Sunucu: Eminönü
- Klan: Arzın Çocukları
- Lonca: Raiders of AnatoliA
Re: gaffar hk.
Gaffar hain değil , komutan hain; telefondaki bizi hep yanıltmış işte daha ne sır bekliyonuz pembe dizi gibi entrika beklemeyin 
Ya onurlu bir bakış yada görkemli bir direniş.
Bazı Sırlar Açığa Kavuştu.ama Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi.Örnek(Büyük Yalan).Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi Cevap Bekliyor.İstihbarat Komutanı Kim ? Neden Yüzünde Çivi Yazısı Var.Gaffar'ın Bahsettiği Konu Ne ? (Ruh Taşlarının Anlamı).Bu Arada Gaffar'ın Ölümünden Sonraki Oyun Hikayesini Bir Tez Olarak Paylaşacağım.fuci yazdı:ark. gaffar kesilince birçok sır çözülecek dendi ama bence pek bir şey çözülmedi sadece gaffardan sonra gidilen yer öğrenildi başka bir şey olmadı sizcede öyle değilmi bence sır çözülmedi sizinde yorumlarınızı almak istedim
Göster
Sunucu:Sancak
Lonca:Inception

merakla bekliyorum teziniSeF4 yazdı:Bazı Sırlar Açığa Kavuştu.ama Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi.Örnek(Büyük Yalan).Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi Cevap Bekliyor.İstihbarat Komutanı Kim ? Neden Yüzünde Çivi Yazısı Var.Gaffar'ın Bahsettiği Konu Ne ? (Ruh Taşlarının Anlamı).Bu Arada Gaffar'ın Ölümünden Sonraki Oyun Hikayesini Bir Tez Olarak Paylaşacağım.fuci yazdı:ark. gaffar kesilince birçok sır çözülecek dendi ama bence pek bir şey çözülmedi sadece gaffardan sonra gidilen yer öğrenildi başka bir şey olmadı sizcede öyle değilmi bence sır çözülmedi sizinde yorumlarınızı almak istedim

viewtopic.php?f=46&t=80472 İşte buradafuci yazdı:merakla bekliyorum teziniSeF4 yazdı:Bazı Sırlar Açığa Kavuştu.ama Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi.Örnek(Büyük Yalan).Bazı Sırlar Var ki Yeni Öğrenildi Cevap Bekliyor.İstihbarat Komutanı Kim ? Neden Yüzünde Çivi Yazısı Var.Gaffar'ın Bahsettiği Konu Ne ? (Ruh Taşlarının Anlamı).Bu Arada Gaffar'ın Ölümünden Sonraki Oyun Hikayesini Bir Tez Olarak Paylaşacağım.fuci yazdı:ark. gaffar kesilince birçok sır çözülecek dendi ama bence pek bir şey çözülmedi sadece gaffardan sonra gidilen yer öğrenildi başka bir şey olmadı sizcede öyle değilmi bence sır çözülmedi sizinde yorumlarınızı almak istedim
Göster
Sunucu:Sancak