ELVEDA İKV

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili
Sunucu: Tılsım

Re: ELVEDA İKV

Mesaj gönderen AlpAykan »

Kurtpence yazdı:ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM. İKV'NİN ŞANSA DEĞİLDE EMEĞE DAYALI BİR OYUN HALİNE GELDİĞİ ZAMAN DÖNERİM. YERLİ OYUNUMUZ KENDİ OYUNUMUZ DEDİK GİTMEDİK BAŞKA OYUNLARA AMA SABIRDA BİR YERE KADAR. NEYİN NE OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR DETAYLARA VE NEDENLERE GİRMEYE GEREK. ZATEN FORUMDA İMDAT SESLERİNİ GÖRÜYORSUNUZDUR. BİR OYUNDA OLMAZSA OLMAZ ÖZELLİKLERİ İKV SEVERLER FORUMLARDA DEFALARCA DİLE GETİRİYORLAR. YAW ARKADAŞ EN BASİTİ ÇANTANDAKİ EFSUNSUZ İTEMLERİ İŞPORTAYA SATARKEN BİLE TUT SÜRÜKLE YAPIYORUZ. BU EZİYET DEĞİLDE NEDİR. HANGİ OYUNDA VAR BÖYLE UYGULAMA. SAĞ TIKLAYARAK SATSAK, HATTA YANLIŞLIKLA SATTIĞIMIZ EŞYAYI GERİ ALABİLSEK. ÇOK MU ZOR GERÇEKTEN ÇOK MU ZOR BU KADAR BASİT BİR ÖZELLİĞİ GETİRMEK.... BU SADECE BİR TANESİ. OLMASI GEREKEN VE ÇOKDA ZOR OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM DAHA BİR ÇOK ÖZELLİK VAR. HATTA NELER VAR NELER. NEYSE LAFI FAZLA UZATMAYA GEREK YOK HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAH'A EMANET OLUN. HESAPLARIMA ARKADAŞLAR GİRİYOR PLUS BİTENE KADAR. BENİ ARARSANIZ NEREDE BULACAĞINIZI BİLİYORSUNUZ. (BİR OYUNCUNUN İSTEDİĞİNDEN FAZLASI OLAN, HANİ 16 M KULLANICISI OLAN BİR OYUN)

NOT: 6 ADET PLUS HESABIM VARDI. KAYBEDEN KİM SİZCE...
KAybeden ikv abi.
Ve İkv nin kaybı daha da artacak :(

Bir konuşalım istersen abi , haber vermeden gidişin üzücü ,
Kararına saygı duymakla birlikte inşallah en yakın zamanda tekrar dönmeni diliyorum.

Hakkında hayırlısı olsun abi.
Allaha emanet ol ...
Kullanıcı avatarı
melihbey
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos
Lonca: Nefer Team

Mesaj gönderen melihbey »

Kurtpence yazdı:ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM. İKV'NİN ŞANSA DEĞİLDE EMEĞE DAYALI BİR OYUN HALİNE GELDİĞİ ZAMAN DÖNERİM. YERLİ OYUNUMUZ KENDİ OYUNUMUZ DEDİK GİTMEDİK BAŞKA OYUNLARA AMA SABIRDA BİR YERE KADAR. NEYİN NE OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR DETAYLARA VE NEDENLERE GİRMEYE GEREK. ZATEN FORUMDA İMDAT SESLERİNİ GÖRÜYORSUNUZDUR. BİR OYUNDA OLMAZSA OLMAZ ÖZELLİKLERİ İKV SEVERLER FORUMLARDA DEFALARCA DİLE GETİRİYORLAR. YAW ARKADAŞ EN BASİTİ ÇANTANDAKİ EFSUNSUZ İTEMLERİ İŞPORTAYA SATARKEN BİLE TUT SÜRÜKLE YAPIYORUZ. BU EZİYET DEĞİLDE NEDİR. HANGİ OYUNDA VAR BÖYLE UYGULAMA. SAĞ TIKLAYARAK SATSAK, HATTA YANLIŞLIKLA SATTIĞIMIZ EŞYAYI GERİ ALABİLSEK. ÇOK MU ZOR GERÇEKTEN ÇOK MU ZOR BU KADAR BASİT BİR ÖZELLİĞİ GETİRMEK.... BU SADECE BİR TANESİ. OLMASI GEREKEN VE ÇOKDA ZOR OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM DAHA BİR ÇOK ÖZELLİK VAR. HATTA NELER VAR NELER. NEYSE LAFI FAZLA UZATMAYA GEREK YOK HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAH'A EMANET OLUN. HESAPLARIMA ARKADAŞLAR GİRİYOR PLUS BİTENE KADAR. BENİ ARARSANIZ NEREDE BULACAĞINIZI BİLİYORSUNUZ. (BİR OYUNCUNUN İSTEDİĞİNDEN FAZLASI OLAN, HANİ 16 M KULLANICISI OLAN BİR OYUN)

NOT: 6 ADET PLUS HESABIM VARDI. KAYBEDEN KİM SİZCE...
Kamil abi gibi nadide şaheser fevkalede bir insanı kaybeden İkv yönetimi tabi ki :oops: :oops:

Karaköy
Ultron
Megatron
Kullanıcı avatarı
brkcm
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen brkcm »

Hayatında her alanda başarılar. Allah yardımcın olsun hayatta.
Eski
Powerxtürk Kuklacı
Yeni
Torosxbobo Teşkilat
Kullanıcı avatarı
TetiK
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen TetiK »

Benim bu oyuna geri dönmemin baş sebebi sensin Abi Senin bana yaptığını hiç kimsenin yapmayacağını adıdım daha iyi biliyorum bu yüzden sen bıraktığın an benimde oynamamın bir anlamı yok biz senle ne günler geçirdik çalıştık çalıştık Serefsizin biri geldi soydu gitti :) ne yapalım be abi bizim bu oyundan şanssımız yok anladık bunu be abi 3 aylık plus aldım bitsin benide bulamazsınız daha...

Saygılarla;At'ı Olmayan cengaver :)
Çırpındı Karadeniz
İLİŞMEBABAYORGUN..
Kullanıcı avatarı
AlpAykan
Junon'un Katili
Junon'un Katili

Mesaj gönderen AlpAykan »

Ula Alem , acele karar vermeyin , dur bakalım hemen bırakıp nereye gidiyorsun.
Kamil abi de inşallah dönecek buna inanıyorum.
Alem , sunucularımız ayrı olsa da dostluğumuz , kardeşliğimiz baki.
O yüzden bırakma diye bir şey yok.
Ona göre :twisted:
Kullanıcı avatarı
RuTkaYx
Demirci Çırağı
Demirci Çırağı

Mesaj gönderen RuTkaYx »

Kamil abi seni abim olarak görüyorum. Karşılıklı emeklerimiz çok. Benden yana hakkım helaldir. Yazdığın her konuda haklısın abi. İKV asıl oyuncularını kaybediyor. Oyuncularını kaybetmekle birlikte insanlığıda insanlardan alıyor resmen bir mutand'a çeviriyor. Kardeş, dost, canım, cicim olarak geçindiklerimiz, zor durumda hep yan yana olduklarımız şimdi ne arar ne sorar. He evet bir de "İhanet!" var unutmayalım bu arkadaşı. Yapacak bir şey yok. Allah görüyor. Ne kadar sanal bir eser yaratsakta bizler bu oyunda, sonuçta zaman ve emek harcanıyor. Diyecek fazla söz gerekmez. Yönetimi konuşmaya ne gerek. Zaten hafta başı yönetimin başarılarını belirten en az 5 konu görmek mümkün. ;)

IIxZoRBeLaxII
Emre Yıldırım
Resim
ResimEmre YILDIRIM

aLpoS
xScHooLBoyx
islambey
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Anka

Mesaj gönderen islambey »

VALLAHİ YAZACAĞIMIDA BİLEMİYORUM AMA SEN BENCE ARA VER GEL GERİ BAK DEGİŞEN NE VAR NE YOK GERÇİ DEGİŞEN HİÇ BİR HALT OLMAZ DOSLUKLARDAN BAŞKA BİZ SÖMÜRÜLMEYE ONLAR SÖMÜRMEYE ALIŞMIŞ EN AZINDAN GÜZEL ARKADAŞLILARIN HATRIN AARADA GİR BENİM GBİ YAP AZ MAKARA AZDA KUKARA OLSUN AMA BIRAKMA TÜMDEN KAFANI DİNLE İSTANBULA DÖNÜNCE TEKRAR DÜŞNMEYE BAŞLA HATA TOPLANALIM YİNE HAFTASONU MUAHBETTE DEVAM ...AMA ŞU GERÇEKKİ İKV KAN KAYBETMEYE BAŞLADI ÖNCELERİ OYUNU OYUN EGLENCE İÇİN UĞRAŞ VERİYORLARDI ŞİMDİYSE OYNAYANLARI MÜŞTERİ GÖRÜP SAĞMAYA BAŞLADILAR SAĞILANLARIN EN BAŞINDADA BEN GELİYORUM İŞİ TİCARETE DÖKMÜŞLER AYRICA KANI BEŞ PARA ETMEZ ADAMLARIDA EKİPLERİNE KATMIŞLAR...HAYIRLI OLSUN ONLARADA MEVLÜT EFENDİYEDE NEDİYİİİMM HEPSİNE KOCAMNA BİR ALKIŞ VEDE ............HAAASSSSSS......LAAAAAA...... EN UYGUNUDA BU ALLAHA EMANET OL KENDİNE İYİ BAK PAŞAM GÖRÜŞÜRÜZ NASIL OLSA İSTANBULADA...............
refa2003
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen refa2003 »

sa. kamil abi oncelikle almıs oldugun karara saygı duyarak baslamak istiyorum. gercekten bizim buradaki amacımız oyundan farklı olan dostluklar hos muhabbetler. Ama emre kardesımın de yazdıklarına canı gonulden katılmıyor degılım. cunkı ıkv ıslam abının dedıgı gıbı ısı artık tıcarete dokmus cıgerı bes para etmez adamlarla ıslerı ılertmeye calısıyor olsun onlarınkını ıs olarak gorup saygı duymak lazım! neyse gelelim senin mevzuna artık bebisler uyandı laflarını duyamıyacakmıyız 2 dakıka cıgara molası(yanlıs anlamayın mıgratta 2 dakıka dedıgınde bız cıktıkdan sonra gelıyor...) bu kısımlar tabıı kı ısın makara kısmı. Abi Rabbim hakkında hayırlı olanı versın sevdıklerınle mutlu ol. Allaha emanet ol selamlar..

Dyaklatiyanus
patrikaryal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen patrikaryal »

Benim bu tarz oyunlar içinde gördüğüm(ki bütün oyunları bu genellemenin içine katabilirim) GM lerin kendini gerçekten efendi zannetmeleri))Nitekim oyun hatalarını ve kusurlarını absorbe etmek için oyuncuların paralelinde yaklaşım tarzları ile onlara psikolojik destek vermesi gereken bu şahıslar malesef ahkam kesmekten öte geçemiyorlar.Bakıyorum konuya yapıcı 1 GM yorumu yok,ne iş yaparsanız siz??Bu duruma müdahil olmayacaksanız,en azından yolun açık olsun demeyecekseniz ne iş yaparsanız siz?? Yakında mutlu azınlık olarak sadece GM ler ve GM severler ile oynamaya başlayacaklar emin olun))Nitekim aşırı hızla büyüyen ve suya sabuna dokunmadan para kazandıran bu sektörde rekabet çok fazla ve saf değiştirmek çok kolay bunu farketmek çok zor olsa gerek ki bu arkadaşlar şu olayı çok önemsiz görüyorlar...Bir oyunda ne kadar çok oyuncu olursa olsun o oyunu götüren lokomotif oyuncular vardır,ANKA sunucusunda bu anlamda en fazla 4-5 oyuncu kaldı onlarda oyunu bugün bıraksın inanın 1 hafta içerisinde sunucuda adam kalmaz.Kamilde öyle bir adamdı bu sunucu için ve bıraktı ve bırakın ikna etme uğraşlarını yolun açık olsun diyen bile olmadı yönetici kısmından...
Kullanıcı avatarı
ersinbakar
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen ersinbakar »

bende geri gelecektim uzun aradan sonra sayende şevkim kırıldı :D teşekkürler bende vaktinde cok güzel ortamımdan koparken istemiyordum gitmek ama senin fikrine katılaraktan bende ayrıldım... şimdi ne işin var diyeceksiniz nette gezinirken bir gireyim ankada ne var ne yok diye ama hiçbirşey değişmemiş :D

“Genel Sohbet” sayfasına dön