ELVEDA İKV

Anka sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
Kurtpence
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı
Sunucu: Anka
Klan: Lodos
Lonca: Anka Plus

ELVEDA İKV

Mesaj gönderen Kurtpence »

ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM. İKV'NİN ŞANSA DEĞİLDE EMEĞE DAYALI BİR OYUN HALİNE GELDİĞİ ZAMAN DÖNERİM. YERLİ OYUNUMUZ KENDİ OYUNUMUZ DEDİK GİTMEDİK BAŞKA OYUNLARA AMA SABIRDA BİR YERE KADAR. NEYİN NE OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR DETAYLARA VE NEDENLERE GİRMEYE GEREK. ZATEN FORUMDA İMDAT SESLERİNİ GÖRÜYORSUNUZDUR. BİR OYUNDA OLMAZSA OLMAZ ÖZELLİKLERİ İKV SEVERLER FORUMLARDA DEFALARCA DİLE GETİRİYORLAR. YAW ARKADAŞ EN BASİTİ ÇANTANDAKİ EFSUNSUZ İTEMLERİ İŞPORTAYA SATARKEN BİLE TUT SÜRÜKLE YAPIYORUZ. BU EZİYET DEĞİLDE NEDİR. HANGİ OYUNDA VAR BÖYLE UYGULAMA. SAĞ TIKLAYARAK SATSAK, HATTA YANLIŞLIKLA SATTIĞIMIZ EŞYAYI GERİ ALABİLSEK. ÇOK MU ZOR GERÇEKTEN ÇOK MU ZOR BU KADAR BASİT BİR ÖZELLİĞİ GETİRMEK.... BU SADECE BİR TANESİ. OLMASI GEREKEN VE ÇOKDA ZOR OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM DAHA BİR ÇOK ÖZELLİK VAR. HATTA NELER VAR NELER. NEYSE LAFI FAZLA UZATMAYA GEREK YOK HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAH'A EMANET OLUN. HESAPLARIMA ARKADAŞLAR GİRİYOR PLUS BİTENE KADAR. BENİ ARARSANIZ NEREDE BULACAĞINIZI BİLİYORSUNUZ. (BİR OYUNCUNUN İSTEDİĞİNDEN FAZLASI OLAN, HANİ 16 M KULLANICISI OLAN BİR OYUN)

NOT: 6 ADET PLUS HESABIM VARDI. KAYBEDEN KİM SİZCE...
xKuRTPeNÇex - Kurtpence- Kurtpençe - Sarsılmaz
Kompedan - Xecutioner - Pusu
Kullanıcı avatarı
Damir
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Lonca: Meclis-i Ayan

Re: ELVEDA İKV

Mesaj gönderen Damir »

Kurtpence yazdı:ARKADAŞLAR OYUNU BIRAKIYORUM. İKV'NİN ŞANSA DEĞİLDE EMEĞE DAYALI BİR OYUN HALİNE GELDİĞİ ZAMAN DÖNERİM. YERLİ OYUNUMUZ KENDİ OYUNUMUZ DEDİK GİTMEDİK BAŞKA OYUNLARA AMA SABIRDA BİR YERE KADAR. NEYİN NE OLDUĞUNU HERKES BİLİYOR DETAYLARA VE NEDENLERE GİRMEYE GEREK. ZATEN FORUMDA İMDAT SESLERİNİ GÖRÜYORSUNUZDUR. BİR OYUNDA OLMAZSA OLMAZ ÖZELLİKLERİ İKV SEVERLER FORUMLARDA DEFALARCA DİLE GETİRİYORLAR. YAW ARKADAŞ EN BASİTİ ÇANTANDAKİ EFSUNSUZ İTEMLERİ İŞPORTAYA SATARKEN BİLE TUT SÜRÜKLE YAPIYORUZ. BU EZİYET DEĞİLDE NEDİR. HANGİ OYUNDA VAR BÖYLE UYGULAMA. SAĞ TIKLAYARAK SATSAK, HATTA YANLIŞLIKLA SATTIĞIMIZ EŞYAYI GERİ ALABİLSEK. ÇOK MU ZOR GERÇEKTEN ÇOK MU ZOR BU KADAR BASİT BİR ÖZELLİĞİ GETİRMEK.... BU SADECE BİR TANESİ. OLMASI GEREKEN VE ÇOKDA ZOR OLMADIĞINI DÜŞÜNDÜĞÜM DAHA BİR ÇOK ÖZELLİK VAR. HATTA NELER VAR NELER. NEYSE LAFI FAZLA UZATMAYA GEREK YOK HEPİNİZİ ÇOK SEVİYORUM. KENDİNİZE İYİ BAKIN ALLAH'A EMANET OLUN. HESAPLARIMA ARKADAŞLAR GİRİYOR PLUS BİTENE KADAR. BENİ ARARSANIZ NEREDE BULACAĞINIZI BİLİYORSUNUZ. (BİR OYUNCUNUN İSTEDİĞİNDEN FAZLASI OLAN, HANİ 16 M KULLANICISI OLAN BİR OYUN)

NOT: 6 ADET PLUS HESABIM VARDI. KAYBEDEN KİM SİZCE...

Abi nereye yav? bırakıyorum felan diyosun . Konuşmadan hiçbir yere bırakmam !!!!!
FATALFORCE
Kullanıcı avatarı
turkoxKANPARA
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen turkoxKANPARA »

Güzel abimiz bizlerde emğin büyük hakkını helal et bilki bizlerin hakkı sana sonuna kadar helaldir. Biraz daha sabret abi yada biraz ara ver kafa dinle. EN azından eski güzel günlerin hatrna arada uğrada muhabbetini bizlerden esirgeme güzel abim. Kendine cici bak abi canını sıkma bizde sonçta bazı şeylere birlikte olmak için katlanıyoruz. Bu oyunun belkide tek güzel tarafı ama biz burda sanal ortamda belki herkesin de sahip olamıyacağı küçük bir topluluk olştrmuşuz ki ben her sefe3rinde şu oyuna girdğmde listemde sizler görerek kendimi iyi hissederim. Evet benimle abilerm arkadaşlarım kardeşlerim hepimiz ne kadar saçmada gelse bu oynda en azndan birlikte bir şeyleri paylaşa biliyoruz demek evet bence burda en önmli şey budur. Biraz ara vermek herkese iyi gelir abi biraz solklan sakin kafa ile yazdıklarımı oku lütfen geri dönmen ümidi ile en azndan o güzel muhabbetinin hatrı güzel vakitlerin hatrı için .. ..

Kullanıcı avatarı
ParduS
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları
Lonca: Rebels

Mesaj gönderen ParduS »

Selam ;
Hepimizin Bildiği Gibi Kamil (Kurtpençe) Anka 'nın Demirbaşlarından Olup,Kimseyi İnciltmemek İçin Elinden Geleni Yapan Yardımsever Bir Kişiliğe Sahip Olup ,Bana Göre Abi den Farksız İdin Hala da Ölesin , Oyun da Beni Anlıyanların Basında Geliyor ve Yapmıs Olduğun İyilikler İçin Teşekkürlerimi Sunuyorum.

Oyun Eskisi Gibi Sarmadığını Eski Anıların olmadığı, Eskinin Yerini Hiç bir Şeyin Tutmadığını ,Sen de Bilirsin ;) O Bakımdan Sunu Belirtmek İsterim Hayatın Her Saniyesi Değerli Bunu İster Pozitif veya Negatif Yapmak Bizim Elimizde ,Senle Dostluğumuz Sanal Alemin de Olmadığını Bilirsin :) O bakımdan Bırakmana Sevindim, Artık Konusmalarımızda Oyun gecmiyeceğini Bilmek Güzel Olur :P .

Oyuna Belli Bir Süre Ara Vermeni Dilerim , İstanbul'a Döndüğün de Aklında Olan İşleri Yerine Getirmeni Rica Ediyorum , Belki Birileri Görür Ders Cıkartır ;).

Mesleğin Bir O kadar Zor Olsa da Dualarımız Sizinle , ALLAH TÜRK ORDUSUNU KORUSUN VE YÜCELTSİN !
See you at the bitter end from the time we intercepted feels more like suicide..
Kullanıcı avatarı
Wizards
Tılsım Tanığı
Tılsım Tanığı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen Wizards »

Kamil abi ,

üzeimde emeğin büyüktür geldiğim ilk günden beri arkamda oldun destek çıktın.
Bu nedenle bu oyunda tanıyıp da bu kadar sevdiğim saygı duyduğum nadir insanlardansın.
Pardus un da dediği gibi güzide sunucumuzun demirbaşlarından biriydin, bırakmana oldukça üzülsem de kararına saygı duyuyorum.Senden tek istediğim hakkını helal etmendir.
Şu iki satırı yazana kadar o kadar çok şey yazıp yazıp sildim ki seninle ilgili , seninle ilgili yazmak istediğim o kadar şey vardı ki.
Daha çok şey yapacaktık ama nasip değilmiş abi , hayatında sana başarılar diyorum.

Nazım
Hear Me Roar

House LANNİSTER
Kullanıcı avatarı
green16
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen green16 »

S.a. abim biliyorsun uzun süredir türkiyedeyim. Oyuna giremiyorum pek ama şu oyun sayesinde çok iyi dostluklar abiler kardeşler edindim. Yeri geldi güldük yeri geldi gecelerce uyumadık herşeyden önemlisi çok sevdiğimiz bir abimizsin. Bu oyunda sayende gerek yardımlarınla, sempatıklığınle, temiz yüreğinle çok zevk aldık. Biliyorsun biz artık oyunuda önemsemeyip sızın gibi abılerımızle muhabbet etmek için giriyoruz oyuna. Çunku bızımde çok hoşumuza gıdıyor buyuk muhabbetı dınlemek nasıhat almak gülmek makara vs. Hepinizi çok özledim senın gonlun nasıl rahat edecekse o şekılde olsun abım ama oyunda kalmandan yana ısteklerımız. Allah'a emanet ol, olun inş vesselam
MuHaCiR(49)*

' Yaz dostum, kimse göçmez bu dünyadan mal ile.. '
patrikaryal
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen patrikaryal »

Come Kamil Come)))telefonumu kimlerden bulacağını biliyosun ara konuşalım.Kızgın kumlardan serin sulara atlayalım,eurovisyona katılalım::)),nitekim oynadığım oyunda hepsi mümkün)))Bekliyorum...Biliyosun bende senden daha fazla plus hesap vardı ve hepsini bıraktım,sadece güzel insanların hatrına foruma bakıyorum arada bir,sende bıraktın 6-7 kişi kaldı))onlarlada yakın zamanda farklı mecralarda buluşuruz inşallah...
Kullanıcı avatarı
AxOResX
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Lonca: Time of Death

Mesaj gönderen AxOResX »

oyunda sevdiğim kişilerden biriydin Kamil abi bırakmana üzüldüm senle kadimi kesemesekte bana cok yardımın oldu :D kısa bir sürede tekrar aramıza dönersin dileğiyle hakkını helal et hakkım varsa helal olsun görüşmek üzere kamil abi

Perkay :D:D :D
Anka

Axor
Berkayxaxor ^Ejder Asa
Resim
Xaxorx

Kuklacı

Wiçhester
Axor
Kullanıcı avatarı
asixxkral
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen asixxkral »

Kendi ne iyi bak kamil abi.Söylediklerinde çok doğru
CaSuaL(49)
Kullanıcı avatarı
DelifisekTolga
İskele Babası
İskele Babası
Lonca: Delifişek-Anka Firariler

Mesaj gönderen DelifisekTolga »

Yolun Açık Olsun Abicim...
Allah Her Şeyi Gönlüne Göre Versin
Lafta Çok Sert Esersiniz; İcraata Gelince Pamuk Şekersiniz...

“Genel Sohbet” sayfasına dön