ejder asanın kaybolması saheserın :D destek yardım

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
ozcan12
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Tılsım
Klan: Arzın Çocukları

ejder asanın kaybolması saheserın :D destek yardım

Mesaj gönderen ozcan12 »

sayın yönetici bnım ejder asa sahesrını ürettim ustune ustun + bastım ve 10 gun oynamadan çara gırdımde krtık hata olustu dıye bır sey cıktı sonra benı oyundan attı fakat gırdımde ejder asa yanı saheser kaybolmustu bunun üzerine size destege cevap gonderıyorum ama cevap gelmıo hep aynı seyler ve cumartesı gunu saheserlerı nadır eşyalar iyade edılcekler ıcın yokum ne yapmalıyım bılmıyorum lutfen yardımcı olun nerdeyse 2 aydır beklıorm.
ResimResim
Resim
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Teşkilat

Re: ejder asanın kaybolması saheserın :D destek yardım

Mesaj gönderen ARZLODOS »

ozcan12 yazdı:sayın yönetici bnım ejder asa sahesrını ürettim ustune ustun + bastım ve 10 gun oynamadan çara gırdımde krtık hata olustu dıye bır sey cıktı sonra benı oyundan attı fakat gırdımde ejder asa yanı saheser kaybolmustu bunun üzerine size destege cevap gonderıyorum ama cevap gelmıo hep aynı seyler ve cumartesı gunu saheserlerı nadır eşyalar iyade edılcekler ıcın yokum ne yapmalıyım bılmıyorum lutfen yardımcı olun nerdeyse 2 aydır beklıorm.
oyuna girer girmezmi kritik hata aldın.

Oyun dosyaalrından br kaçı zarar görmüş ejder asa tanımlaaları bozulmustur belkide.
Yeniden yükleme yap. Bende ölünce uyanmak için canlana tıkladınmı kritik hata oluşuyor. D:/ sürücüsündeki ikvden girince bu hatayı alıyom ama c:/ sürücüsündeki IKV den girince boyle hata aldımıyorum.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Magician
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Magician »

ARZLODOS yazdı:
ozcan12 yazdı:sayın yönetici bnım ejder asa sahesrını ürettim ustune ustun + bastım ve 10 gun oynamadan çara gırdımde krtık hata olustu dıye bır sey cıktı sonra benı oyundan attı fakat gırdımde ejder asa yanı saheser kaybolmustu bunun üzerine size destege cevap gonderıyorum ama cevap gelmıo hep aynı seyler ve cumartesı gunu saheserlerı nadır eşyalar iyade edılcekler ıcın yokum ne yapmalıyım bılmıyorum lutfen yardımcı olun nerdeyse 2 aydır beklıorm.
oyuna girer girmezmi kritik hata aldın.

Oyun dosyaalrından br kaçı zarar görmüş ejder asa tanımlaaları bozulmustur belkide.
Yeniden yükleme yap. Bende ölünce uyanmak için canlana tıkladınmı kritik hata oluşuyor. D:/ sürücüsündeki ikvden girince bu hatayı alıyom ama c:/ sürücüsündeki IKV den girince boyle hata aldımıyorum.
Hyr junondayken kritik hata aldı
allahu ekber
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Magician

Senin derdini az çok öğrendik daa.. Desteğe mesaj attın bu cumartesi degilde önümüzdeki cumartesi kesin sana sıra gelcek gibi bir his var. Bende.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Magician
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı

Mesaj gönderen Magician »

ARZLODOS yazdı:Magician

Senin derdini az çok öğrendik daa.. Desteğe mesaj attın bu cumartesi degilde önümüzdeki cumartesi kesin sana sıra gelcek gibi bir his var. Bende.
Bizdede 2 aydır his war ama gelmior ozcan bu arada benim ortakım
allahu ekber
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Bben sizin olayı çözdümde bende kalsın neyse inş gelir diyelim sen yorulunca ortağına devrettin galiba konuları.
A R Z L O D O S

“Genel Etkileşim” sayfasına dön