ejder asanın kaybolması saheserın :D destek yardım
ejder asanın kaybolması saheserın :D destek yardım
sayın yönetici bnım ejder asa sahesrını ürettim ustune ustun + bastım ve 10 gun oynamadan çara gırdımde krtık hata olustu dıye bır sey cıktı sonra benı oyundan attı fakat gırdımde ejder asa yanı saheser kaybolmustu bunun üzerine size destege cevap gonderıyorum ama cevap gelmıo hep aynı seyler ve cumartesı gunu saheserlerı nadır eşyalar iyade edılcekler ıcın yokum ne yapmalıyım bılmıyorum lutfen yardımcı olun nerdeyse 2 aydır beklıorm.

Re: ejder asanın kaybolması saheserın :D destek yardım
oyuna girer girmezmi kritik hata aldın.ozcan12 yazdı:sayın yönetici bnım ejder asa sahesrını ürettim ustune ustun + bastım ve 10 gun oynamadan çara gırdımde krtık hata olustu dıye bır sey cıktı sonra benı oyundan attı fakat gırdımde ejder asa yanı saheser kaybolmustu bunun üzerine size destege cevap gonderıyorum ama cevap gelmıo hep aynı seyler ve cumartesı gunu saheserlerı nadır eşyalar iyade edılcekler ıcın yokum ne yapmalıyım bılmıyorum lutfen yardımcı olun nerdeyse 2 aydır beklıorm.
Oyun dosyaalrından br kaçı zarar görmüş ejder asa tanımlaaları bozulmustur belkide.
Yeniden yükleme yap. Bende ölünce uyanmak için canlana tıkladınmı kritik hata oluşuyor.
A R Z L O D O S
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Hyr junondayken kritik hata aldıARZLODOS yazdı:oyuna girer girmezmi kritik hata aldın.ozcan12 yazdı:sayın yönetici bnım ejder asa sahesrını ürettim ustune ustun + bastım ve 10 gun oynamadan çara gırdımde krtık hata olustu dıye bır sey cıktı sonra benı oyundan attı fakat gırdımde ejder asa yanı saheser kaybolmustu bunun üzerine size destege cevap gonderıyorum ama cevap gelmıo hep aynı seyler ve cumartesı gunu saheserlerı nadır eşyalar iyade edılcekler ıcın yokum ne yapmalıyım bılmıyorum lutfen yardımcı olun nerdeyse 2 aydır beklıorm.
Oyun dosyaalrından br kaçı zarar görmüş ejder asa tanımlaaları bozulmustur belkide.
Yeniden yükleme yap. Bende ölünce uyanmak için canlana tıkladınmı kritik hata oluşuyor./ sürücüsündeki ikvden girince bu hatayı alıyom ama c:/ sürücüsündeki IKV den girince boyle hata aldımıyorum.
allahu ekber
Magician
Senin derdini az çok öğrendik daa.. Desteğe mesaj attın bu cumartesi degilde önümüzdeki cumartesi kesin sana sıra gelcek gibi bir his var. Bende.
Senin derdini az çok öğrendik daa.. Desteğe mesaj attın bu cumartesi degilde önümüzdeki cumartesi kesin sana sıra gelcek gibi bir his var. Bende.
A R Z L O D O S
- Magician
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Bizdede 2 aydır his war ama gelmior ozcan bu arada benim ortakımARZLODOS yazdı:Magician
allahu ekber
Bben sizin olayı çözdümde bende kalsın neyse inş gelir diyelim sen yorulunca ortağına devrettin galiba konuları.
A R Z L O D O S