LONCA ARANIYOR
Re: LONCA ARANIYOR
istersen tech oncasına katılabilirmisin 
yetkili techxxbaşkan
Tamam haklısın eziğim carımda ne gözlük ve 177 item ama doğru bi şey varsa ben kimseyi arkasından vurmama fark budur adamın üstünde isterse en iyi setler olsun o setin iç boşsa o set bir işe yaramaz sadece çöptür !!!

Benimle TURKCHE KONUŞMA
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Hayır Bole Konular qeNeLLikle Kilitleriniyorda..
Hemde Forumda Boyle Konular Cok ACıuldı Bak istersen 
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Ben Kendime SAglammıyım Diyorum Muro ..enesmik yazdı:crazy sen sağlammısın
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
Muro olum şu oyunda napmak istediğini hala anlamış değilim kendini miletten üstün görmeler,adamların hedeflerini kıskanmalar napmaya çalışıyosun anlamıyorum..Benim bildiğim yarası olan gocunur adamlar sana hiç bişey yapmıyoken onları bi kapak etme çabaları felan...Seni çok ezdiler galiba şimdi millete böyle davranıyosun ama senin adamlığın buysa bize sökmez koçum sana diyeceğim tek şey oyunda allaha emanet ol bu dünyada iki şeyle oynamıyacaksın biri şeytan öbürküde Cesurlar umuraım anlatabildim..

23.05.2010 Tılsım Sunucusu Ölüm Oyunu Savaşçı Klasmanı 3.sü
crayzxmanxtwo senn adama forumu böle konularla kirletme diyosun emre arkdasımızı hırsızlıklı kirletiyosunn...eğer senn yanımda olsaydınn sırf emre arkdasımız adına seni öldürürdüm...bence o kadar insaflı yardım sever düşüncesiyle ilerlerken sen yoluna serit çekiyosun..senii allah a hawal ediyorumm..allah seni bildiği gibi yapsınn...sonunna kadar emre arkdasımın arkdasındayım.firavun