Merhaba arkadaşlar ben lonca arıyorum oyunda her gün onlıe olabirim oyunda 47 lwl carım vardı calındı şimdi ttnetden abone olarak başlamayı düşünüyorum sizde yardımcı olursanız sevinirim
NOT:Loncanın hangi klana bağlı olduğu önemli değildir sadece bana yardımcı olsun yeter(oyundaki her şeyi bilirim 2,5 yıldır oyunuyorum).
LONCA ARANIYOR
LONCA ARANIYOR

Benimle TURKCHE KONUŞMA
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
- Sunucu: Tılsım
- Klan: Arzın Çocukları
Re: LONCA ARANIYOR
Arkadasım Bole bi Konu acarsan Seni Kınarlar once oyunda güvenilir ol saglam bi carın olsun saygılı durust ol zaten sana istek qeLir.. Anladınmı güzel kardesim Bİ dahada bole konularla forumu kirletme...
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Merhaba,
Eğer Tılsım Serveri İçinde Herhangi bir Lonca Arıyorsan Genel Sohbet Bölümünden Zaten Serverin belli başlı loncalarının sayfaları mevcuttur.
Kendine de güveniyorsan Bu loncaların Alım sorumlularıyla görüşmen daha olumlu olacaktır
İYİ FORUMLAR
Eğer Tılsım Serveri İçinde Herhangi bir Lonca Arıyorsan Genel Sohbet Bölümünden Zaten Serverin belli başlı loncalarının sayfaları mevcuttur.
Kendine de güveniyorsan Bu loncaların Alım sorumlularıyla görüşmen daha olumlu olacaktır
İYİ FORUMLAR

- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
ya şimdi ben bir kac lonca ile görüştümde dordüzgün ilgilenmed,ler bu yüzden yardımcı olursunuz diye düşünmmüşdüm

Benimle TURKCHE KONUŞMA
- girayankara
- Demirci Çırağı
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Kara
KERATACIOĞLU LONCASI nı tavsiye ediyorum
tamamen espiri amaçlı yazdım sakın ciddiye alma 
Merhab,
Tılsımın en küçük loncası keratacılerın alımları tekrar başlamıştır.
Ben Keratacı Şuan ki güncel kadromuz
Keratecı- Başkan (Baş Kerata)
Keratacıoğlu-Başkan yardımcısı
Keratacıxyardımı-Üye
Katılmak isteyenler Keratacıx die karakter açıp başlasınlar 40 olunca şifrelerini alacam zaten
KERATACILAR MERKES BEBEK OLACAK HERKEZ!!!
BİZ BEBEK EDERİZ OLMAYANI GELİR KERATACI
TILSIMIN REZİLİ!
KERATACI LONCASI ALIMLARI BAŞLAMIŞTIR. TILSIMIN EN GĞCCUK LONCASINA GİRMEK İSTEYENLER MESEJ YAZSIN
Kod: Tümünü seç
http://forum.istanbuloyun.com/viewtopic.php?f=31&t=7108&p=67461&hilit=Keratec%C4%B1#p67461
- Crazyxmanxtwo
- Arzuhalci'nin Adamı
İlgilenmezler tabii CArın tanınıomu yoo saglammı yoo bunlara bakacakalra girayankara doru soledin haa ona girsin bak hazır buldun 
~ xScaRyx ~
Mehmet Etiz
Mehmet Etiz
Ya bende arıyorum ama almıyorlarCrazyxmanxtwo yazdı:İlgilenmezler tabii CArın tanınıomu yoo saglammı yoo bunlara bakacakalra girayankara doru soledin haa ona girsin bak hazır buldun
Büyü¢ü¤Mµr0
mimxeresBOSS
mimxeresBOSS
- kasaphasan06
- Labirent Rehberi
Hey Sana söylüyorum adam insanca yazmış niye Adamı Zor durumda bırakmaya çalışıyorsun ?
Crazyxmanxtwo yazdı:İlgilenmezler tabii CArın tanınıomu yoo saglammı yoo bunlara bakacakalra girayankara doru soledin haa ona girsin bak hazır buldun