İKV Çemberlitaş Kutu Rezilliği :(

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
samet5334
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Eminönü
Klan: Lodos

İKV Çemberlitaş Kutu Rezilliği :(

Mesaj gönderen samet5334 »

merhaba arkadaşlar benim ufak bi önerim var:
çoğu kez bulunduğum semtte ttnete gittim fakat her seferinde gittigimde ikv çemberlitaş kutu kalmamıştı, oradaki çalışanlara soruyorum neden kalmıyor bana dedikleri geldiği gün bitiyor ve işin garip yanıda tek bi ttnette olması ve ben bu ttnet'e 1 hafta içinde 5 kere gitti yol parası gidiş-dönüş toplamda: 2 tl 2.5=10 tl işte ikv kutunun yarı parası çıktı neden tek seferde gidip almıcam ki ? işte benim önerimde şu: Neden Carrefour,Teknosa,Kipa,Electro World gibi marketlerde satışı yok da sadece ttnette var ? Bence tekno marketlerdede satışa sunulsun ikv çemberlitaş kutu hem zamandan hepde bütçeden tasaruf yapalım.
cCc İNCİ #@!? cCc
Kullanıcı avatarı
RaidersOfChaos
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Teşkilat
Lonca: I Ergenekon I

Re: İKV Çemberlitaş Kutu Rezilliği :(

Mesaj gönderen RaidersOfChaos »

samet5334 yazdı:merhaba arkadaşlar benim ufak bi önerim var:
çoğu kez bulunduğum semtte ttnete gittim fakat her seferinde gittigimde ikv çemberlitaş kutu kalmamıştı, oradaki çalışanlara soruyorum neden kalmıyor bana dedikleri geldiği gün bitiyor ve işin garip yanıda tek bi ttnette olması ve ben bu ttnet'e 1 hafta içinde 5 kere gitti yol parası gidiş-dönüş toplamda: 2 tl 2.5=10 tl işte ikv kutunun yarı parası çıktı neden tek seferde gidip almıcam ki ? işte benim önerimde şu: Neden Carrefour,Teknosa,Kipa,Electro World gibi marketlerde satışı yok da sadece ttnette var ? Bence tekno marketlerdede satışa sunulsun ikv çemberlitaş kutu hem zamandan hepde bütçeden tasaruf yapalım.
Teknosa'da var. Tabiki ben bunu İzmir'deki FORUM Bornova için söylüyorum. Ayrıca D&R da falan var yani.. Ayrıca bahsettiğin " Kipa , Electro World , Carrefour " gibi kuruluşlarda bulunması için İKV Çemberlitaş kutu alıcısının o kuruluşlarda fazla olması gerekir. Yani uzatmadan sadete geleyim. Çoğunluğa bakıyor biraz bu işler. 1-2 Kişi için öyle kuruluşlara dağıtım falan yapacaklarını zannetmiyorum..
Resim
O ŞİMDİ ASKER !
BoRNoVaLı | Veda Konusu ( Askerlik )

• 25 Aralık 2009 - 20 Aralık 2015 •
Kullanıcı avatarı
samet5334
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

işte bizim semtte alıcı çok var. vermıyorlar :S
cCc İNCİ #@!? cCc
Kullanıcı avatarı
LaNeTLixKRiSTaL
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen LaNeTLixKRiSTaL »

İstanbul / Eyüp'te var daha. 10 tane vardı 2 tane aldım bende.
Kiler'den aşağı inince ttnet var sağ tarafta gir ver parayı al.
Kullanıcı avatarı
samet5334
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

LaNeTLixKRiSTaL yazdı:İstanbul / Eyüp'te var daha. 10 tane vardı 2 tane aldım bende.
Kiler'den aşağı inince ttnet var sağ tarafta gir ver parayı al.
BEN İSTANBUL PENDİKTE OTURUYORUM !!!
cCc İNCİ #@!? cCc

“Genel Etkileşim” sayfasına dön