merhaba arkadaşlar benim ufak bi önerim var:
çoğu kez bulunduğum semtte ttnete gittim fakat her seferinde gittigimde ikv çemberlitaş kutu kalmamıştı, oradaki çalışanlara soruyorum neden kalmıyor bana dedikleri geldiği gün bitiyor ve işin garip yanıda tek bi ttnette olması ve ben bu ttnet'e 1 hafta içinde 5 kere gitti yol parası gidiş-dönüş toplamda: 2 tl 2.5=10 tl işte ikv kutunun yarı parası çıktı neden tek seferde gidip almıcam ki ? işte benim önerimde şu: Neden Carrefour,Teknosa,Kipa,Electro World gibi marketlerde satışı yok da sadece ttnette var ? Bence tekno marketlerdede satışa sunulsun ikv çemberlitaş kutu hem zamandan hepde bütçeden tasaruf yapalım.
İKV Çemberlitaş Kutu Rezilliği :(
İKV Çemberlitaş Kutu Rezilliği :(
cCc İNCİ #@!? cCc
- RaidersOfChaos
- FareAdam Düşmanı

- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Lodos
- Lonca: I Ergenekon I
Re: İKV Çemberlitaş Kutu Rezilliği :(
Teknosa'da var. Tabiki ben bunu İzmir'deki FORUM Bornova için söylüyorum. Ayrıca D&R da falan var yani.. Ayrıca bahsettiğin " Kipa , Electro World , Carrefour " gibi kuruluşlarda bulunması için İKV Çemberlitaş kutu alıcısının o kuruluşlarda fazla olması gerekir. Yani uzatmadan sadete geleyim. Çoğunluğa bakıyor biraz bu işler. 1-2 Kişi için öyle kuruluşlara dağıtım falan yapacaklarını zannetmiyorum..samet5334 yazdı:merhaba arkadaşlar benim ufak bi önerim var:
çoğu kez bulunduğum semtte ttnete gittim fakat her seferinde gittigimde ikv çemberlitaş kutu kalmamıştı, oradaki çalışanlara soruyorum neden kalmıyor bana dedikleri geldiği gün bitiyor ve işin garip yanıda tek bi ttnette olması ve ben bu ttnet'e 1 hafta içinde 5 kere gitti yol parası gidiş-dönüş toplamda: 2 tl 2.5=10 tl işte ikv kutunun yarı parası çıktı neden tek seferde gidip almıcam ki ? işte benim önerimde şu: Neden Carrefour,Teknosa,Kipa,Electro World gibi marketlerde satışı yok da sadece ttnette var ? Bence tekno marketlerdede satışa sunulsun ikv çemberlitaş kutu hem zamandan hepde bütçeden tasaruf yapalım.
işte bizim semtte alıcı çok var. vermıyorlar :S
cCc İNCİ #@!? cCc
- LaNeTLixKRiSTaL
- İri Fare Avcısı

- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
İstanbul / Eyüp'te var daha. 10 tane vardı 2 tane aldım bende.
Kiler'den aşağı inince ttnet var sağ tarafta gir ver parayı al.
BEN İSTANBUL PENDİKTE OTURUYORUM !!!LaNeTLixKRiSTaL yazdı:İstanbul / Eyüp'te var daha. 10 tane vardı 2 tane aldım bende.
cCc İNCİ #@!? cCc