En büyük hırsız İKV !
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
- Klan: Arzın Çocukları
Re: En büyük hırsız İKV !
Forum hesabınız uyarı amaçlı 1 gün kapatılmıştır.
En son Respected tarafından 02 Eki 2011 13:45 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Hakaret İçerikli İleti
Sebep: Hakaret İçerikli İleti
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Kimseyi kandırmaca yok ben bu hatayı biliyor olsam basarım ihtiyacım olanı harcarım oyun içinde burayı dikkatli oku ! sen bunu reel paraya geçirip nasıl olurda boğazından geçirirsin hiç mi düşünmüyorsun kul hakkıyla sınanacağını ? o boğazınızdan geçenler haram zehir zıkkım olsun ahirette acısını çekiceksiniz bundan eminim içim rahat o yüzdenmelodrama44 yazdı:HepiyeK45 yazdı:Sende haklısın insanın kendi kafasında ben adamım diyebilmeli sen bu hatadan yararlanıp birilerini ezmeye çalışıyorsan seni adam yerine koyanın aklından şüphe ederimmelodrama44 yazdı:bütün dert ney biliyomusunuz bonocu olmak değil para basmamız değil. sizin basamamanız
.
Benim şüpheci tarafım yoktur seni adam yerine koyana gerizekalı derim.bu açığı siz bulsanız çok dürüst insanlarsınız hemen bildireceksiniz yönetime! sizi gidi iyi aile çocukları.
- melodrama44
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Teşkilat
için rahatsa bi tarafını yırtarcasına yırtınma.HepiyeK45 yazdı:Kimseyi kandırmaca yok ben bu hatayı biliyor olsam basarım ihtiyacım olanı harcarım oyun içinde burayı dikkatli oku ! sen bunu reel paraya geçirip nasıl olurda boğazından geçirirsin hiç mi düşünmüyorsun kul hakkıyla sınanacağını ? o boğazınızdan geçenler haram zehir zıkkım olsun ahirette acısını çekiceksiniz bundan eminim içim rahat o yüzdenmelodrama44 yazdı:HepiyeK45 yazdı:Sende haklısın insanın kendi kafasında ben adamım diyebilmeli sen bu hatadan yararlanıp birilerini ezmeye çalışıyorsan seni adam yerine koyanın aklından şüphe ederimmelodrama44 yazdı:bütün dert ney biliyomusunuz bonocu olmak değil para basmamız değil. sizin basamamanız
.
Benim şüpheci tarafım yoktur seni adam yerine koyana gerizekalı derim.bu açığı siz bulsanız çok dürüst insanlarsınız hemen bildireceksiniz yönetime! sizi gidi iyi aile çocukları.
keşke
1 temmuz 2012.
1 temmuz 2012.
Forum hesabınız 7 gün kapatılmıştır.
Respected
Respected
En son Respected tarafından 26 Eki 2011 01:15 tarihinde düzenlendi, toplamda 2 kere düzenlendi.
Sebep: Küfür İçeren İleti
Sebep: Küfür İçeren İleti
- Respected
- Mebrure'nin Adamı
- Sunucu: Eminönü
Merhaba,
Forum kuralları;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Maddesine istinaden konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.
Forum kuralları;
2. Kişisel tartışma şekline dönüşen konular kapatılacaktır. Uyarı ile kapatılan konuların devamı niteliğinde veya aynı içerikte ya da konunun neden silindiğine yada taşındığına dair konu açılamaz.
Maddesine istinaden konu kilitlenmiştir.
İyi forumlar.