En büyük hırsız İKV !

Teşkilat sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
birazadalet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

En büyük hırsız İKV !

Mesaj gönderen birazadalet »

Millet oyun açığı kullanır bono basar.Burdan sesimizi duyururz suçlu oluruz.Burası nasıl bi yer. Adamlar madem suçlu çarlarına erişim i yasakladınız şimdi ne değişti de açıyorsunuz.Hiç birşey olmamış gibi adam oyuna devam ediyor.Birde ödül vereydiniz bari.İsimlerini item adı olarak 59 da verin. Gerçi suç sizde değil yine. İki gün önce adamlar bu işi yaparken ağzına geleni söyleyen kişiler şimdi eş dost olmuşlar.İtem derdi bu kadar önemli işte. Lafa gelince şerefleri herşeyin üzerinde amenna. Ama gel gör tükürdüklerini yalar olmuşlar. Birisi çıkıpta iki kelime laf etmiyor burda. Dünya düzeni bozuk. Beşer şaşar. Şu yazılanları görüpte silinlerede yazık.Haklı olupta haksız düşürülmek bu olsa gerek ! Komedi dükkanı ikv..
Kullanıcı avatarı
KESFED
İskele Babası
İskele Babası

Re: En büyük hırsız İKV !

Mesaj gönderen KESFED »

birazadalet yazdı:Millet oyun açığı kullanır bono basar.Burdan sesimizi duyururz suçlu oluruz.Burası nasıl bi yer. Adamlar madem suçlu çarlarına erişim i yasakladınız şimdi ne değişti de açıyorsunuz.Hiç birşey olmamış gibi adam oyuna devam ediyor.Birde ödül vereydiniz bari.İsimlerini item adı olarak 59 da verin. Gerçi suç sizde değil yine. İki gün önce adamlar bu işi yaparken ağzına geleni söyleyen kişiler şimdi eş dost olmuşlar.İtem derdi bu kadar önemli işte. Lafa gelince şerefleri herşeyin üzerinde amenna. Ama gel gör tükürdüklerini yalar olmuşlar. Birisi çıkıpta iki kelime laf etmiyor burda. Dünya düzeni bozuk. Beşer şaşar. Şu yazılanları görüpte silinlerede yazık.Haklı olupta haksız düşürülmek bu olsa gerek ! Komedi dükkanı ikv..

Verilen Cezalar demekki o kadardı.. Yada İKV nin kan kaybetmesi yüzünden .. gün geçtikçe gelen saçma sapan güneller yeterince can sıkıyor..
Millet de başka alternatif oyunlar peşine düşüyor, Buda İKV nin kan kaybetmesine neden oluyor..
Tabi onlarda boş durmamak adına BONO Basanları Hırsızlık Yapanları Acıyor Salıyorlar Meydana. :)

Elden birşey gelmiyor ama giden gidiyor, Kalan Birkaç Devamlı oyundakı sahıslarında Cogu Arkadaş ortamı yüzünden Duruyorlar İKV de ..

Gönül rahatlıgıyla Kimse diyemez Oyunda Arkadaşım Ben Verdigim Emegın Karsılıgını alıyorum diye.. 3 Aylık Adam plus kullanıyor bişey cıkmıyor Yagma Artıcı alıyor Bısey cıkmıyor, Maden artırıcı alıyor Bişey çıkmıyor Bu da Ne demek ?

İKV den Milletin Soguması Demek Verılen emegın Paranın Karşılıgını Alamamak Demek, Şahsen ben 1 er Aylık Sıgnak Mıgrat artıcı aldım Halen Setler Yada Takıların Hıcbırısı dusmus Degıl..

Beni İKV de Baglayan tek şey birkaç arkadaşımın dostumun kalması.. Gerisi hikaye Nasıl olsa verdigimizi Alamıyoruz Bölgede neymıs 1000 ın uzerınde madalya var bır Takı setı 1 zırh bır ıtem aldıgımız yok..

Gerıye oyunu oynamanın ne anlamı kalıyor..

HIRSIZLARA ARSIZLARA HELAL OLSUN Kİ İKV YÖNETİMİ'Nİ DİZE GETİRMİŞLER..

AYAKTA ALKIŞ I HAK EDİYORLAR
Resim

Karanlık Aydınlıktan
Yalan Doğrudan Kaçar...
Güneş Yalnız Da Olsa
Etrafa Işık Saçar.
Üzülme....
Doğruların Kaderidir Yalnızlık,
Kargalar Sürüyle,
Kartallar Yalnız Uçar
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wingrove »

AÇTILARDA NOLDU @ ÇARA ÇIK GİR YAPIYON PARA 0 ))
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
Kullanıcı avatarı
xMoRtaLx
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen xMoRtaLx »

ppp
‎"Dünyada her millet, icraatına tahammül ettiği hükümetin mesuliyetine ortak sayılır." Mustafa Kemal ATATÜRK...

xMoRTaLxeFeSPiLSeNJaCKDaNieLS
Kullanıcı avatarı
birazadalet
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen birazadalet »

wingrove yazdı:AÇTILARDA NOLDU @ ÇARA ÇIK GİR YAPIYON PARA 0 ))
Arsızlıkta son nokta :)
Kullanıcı avatarı
wingrove
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen wingrove »

birazadalet yazdı:
wingrove yazdı:AÇTILARDA NOLDU @ ÇARA ÇIK GİR YAPIYON PARA 0 ))
Arsızlıkta son nokta :)

:mrgreen: :mrgreen:

SAKİN OL ŞAMPİYON BU Bİ OYUN :mrgreen: :mrgreen:
hayalxetxSIHHİYE --- hayalxetxWİNG --- hayalxetxWİNGRVE
lastbreaht
Acemi Savaşçı
Acemi Savaşçı

Mesaj gönderen lastbreaht »

Dostum oyun fani dir, arkadaşlıklar ise baki.. Merak etme biz acemiliğimizi bu oyunda attık, artık gerçek oyunlardayıZ:) Çarlarımız açılmıs hiç önemli değil, bu oyuna girdiğimizi görürsen eğer bilki jübilemizi yapmaya gelmisizdiR:):)
hayalxetxFISTIK-hayalxetxSARI-hayalxetxAYARCI-hayalxetxSVG
Kullanıcı avatarı
1aldandim1234
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen 1aldandim1234 »

İKV Forum sayfalarında sergilemiş olduğunuz uygunsuz davranışlar sebebiyle; Forum hesabınız sürekli olarak kapatılmıştır.

Respected
Kullanıcı avatarı
melodrama44
Teşkilat Neferi
Teşkilat Neferi
Klan: Arzın Çocukları

Mesaj gönderen melodrama44 »

bütün dert ney biliyomusunuz bonocu olmak değil para basmamız değil :D . sizin basamamanız :).
keşke

1 temmuz 2012.
HepiyeK45
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı

Mesaj gönderen HepiyeK45 »

melodrama44 yazdı:bütün dert ney biliyomusunuz bonocu olmak değil para basmamız değil :D . sizin basamamanız :).
Sende haklısın insanın kendi kafasında ben adamım diyebilmeli sen bu hatadan yararlanıp birilerini ezmeye çalışıyorsan seni adam yerine koyanın aklından şüphe ederim
Kilitli

“Genel Sohbet” sayfasına dön