İşte Meranın En iyi Büyü Fizikçisi

Meran sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
ALFaxPoWeR
İskele Babası
İskele Babası
Sunucu: Meran
Klan: Arzın Çocukları

İşte Meranın En iyi Büyü Fizikçisi

Mesaj gönderen ALFaxPoWeR »

Resim

Bildiğim kadarıyla Sonxfısıltıı da var ama oyunu bıraktı :D şuanda bundan iyi büyü fiziği olan varsa foto koyabilir ;)

Saygılar/Abdullah
Kullanıcı avatarı
Canceazi
Kadim Hidra Avcısı
Kadim Hidra Avcısı
Lonca: #direngezi

Re: İşte Meranın En iyi Büyü Fizikçisi

Mesaj gönderen Canceazi »

Ya apo madem emdesin bi sahili bi uçağı alıp güzel bir fotoraf yaratsaydın bize :)
Resim
Colorado - Magicem
- BeoWulfxBaNDeRaS - MeGaxPeaRSoN

Resim
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

ALFaxPoWeR yazdı:Resim

Bildiğim kadarıyla Sonxfısıltıı da var ama oyunu bıraktı :D şuanda bundan iyi büyü fiziği olan varsa foto koyabilir ;)

Saygılar/Abdullah
Benim büyü fizikselim 500 kapıştıralım mı fizikselleri ? Umarım anlatmak istedigimi anlamışsındır. Güle güle kullan itemlerini.
ALFaxPoWeR
İskele Babası
İskele Babası

Anladım da bu vs atmalık değil kp kasmalık etrafta gezmeklik ;) vs için ayrı bi büyücü geliyor çok yakında büyü buz:951 yada büyü elektrik 951 dirençler 798 buz yada elektrik çok yakında muratım gelince onla kapışırız :D
Kullanıcı avatarı
mazidenbiri000
İskele Babası
İskele Babası

Mesaj gönderen mazidenbiri000 »

İsmini neden sildin?

Karakter Bilgisi ;

PoweRMaGe :lol:
ALFaxPoWeR
İskele Babası
İskele Babası

facede paylaşcaktım da:D orayı unutmuşum salla ;)
Kullanıcı avatarı
SeRRuh
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi
Sunucu: Eminönü
Lonca: Utopia
Discord: sahinmur4t

Mesaj gönderen SeRRuh »

ALFaxPoWeR yazdı:Anladım da bu vs atmalık değil kp kasmalık etrafta gezmeklik ;) vs için ayrı bi büyücü geliyor çok yakında büyü buz:951 yada büyü elektrik 951 dirençler 798 buz yada elektrik çok yakında muratım gelince onla kapışırız :D
Bu konudaki amaç ne etrafta gezmek nede kp kasmak :) hava atmak diyoruz biz buna ama ben o tipleri pek sevmem bilirsin zamanında bire bir yaşadıgımız olaylar. Anlatmak istedigim şey Vs degil büyü hasarının önemsiz olduguydu bunuda zamanında bire bir gördün.He ayrıca artık Vs kavramı benim için çok değişti bu degişim oyuna bakış açım ile doğru orantılı ve oyuna sadece zevk için giriyorum hiç bir iddia ve hırs olmadan.diyecegim o ki cok vs atmak istiyorsan sende gelirsin Eminönü Sunucusuna 5,0 yener gidersin ;) umarım şimdi daha iyi anlamışsındır demek istediklerimi. Yineliyorum >Büyü hasarı çokda önemli degil ;)
numberone
Sahaf Yardımcısı
Sahaf Yardımcısı

Mesaj gönderen numberone »

ALFaxPoWeR yazdı:Resim

Saygılar/Abdullah

ee nolmuş yani en iyi fizikcisin diye intaarmı edek. adını gızlemış bıde emınden baska kım olabılrkı xD fızıkcı oldunda ne oldu ne ıse yarıyo
[code]Çinoxxx[/code][/b][/i][/color]

Resim
Kullanıcı avatarı
ByaLoNeII
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Sancak
Klan: Lodos
Lonca: Suskunlar

Mesaj gönderen ByaLoNeII »

Kardeş söyleden ve can ve kudret yerinden karalamışında karekter penceresinden ismin belli oluyor :D
IIaLoNeII*mrdexteR*wınchesteR*göndeRgeLsin
ALFaxPoWeR
İskele Babası
İskele Babası

SeRRuh yazdı:
ALFaxPoWeR yazdı:Anladım da bu vs atmalık değil kp kasmalık etrafta gezmeklik ;) vs için ayrı bi büyücü geliyor çok yakında büyü buz:951 yada büyü elektrik 951 dirençler 798 buz yada elektrik çok yakında muratım gelince onla kapışırız :D
Bu konudaki amaç ne etrafta gezmek nede kp kasmak :) hava atmak diyoruz biz buna ama ben o tipleri pek sevmem bilirsin zamanında bire bir yaşadıgımız olaylar. Anlatmak istedigim şey Vs degil büyü hasarının önemsiz olduguydu bunuda zamanında bire bir gördün.He ayrıca artık Vs kavramı benim için çok değişti bu degişim oyuna bakış açım ile doğru orantılı ve oyuna sadece zevk için giriyorum hiç bir iddia ve hırs olmadan.diyecegim o ki cok vs atmak istiyorsan sende gelirsin Eminönü Sunucusuna 5,0 yener gidersin ;) umarım şimdi daha iyi anlamışsındır demek istediklerimi. Yineliyorum >Büyü hasarı çokda önemli degil ;)

Reklam diye bişi duydunmu muradım:D bak üst de de yazmışım bunu face de bazı GRUPLARDA paylaştım dedim orada pek etkili olmadı burada da kurallara uyarak ban yemeden reklamımızı yapıyoruz biz hava atma işini çoktaaan geçtik bu itemler iki aydır dizili en az... amacım hava atmak olsa en başta kimsede yokken koyardım fotoyu...Zevk için giriyorum diyorsun bende zevk için giriyorum ve zevk alabildiğim en iyi karakter bu; yani üstü full fizik büyücü Yineliyorum büyü hasarımı hava atmak için değil reklam yapmak için yazdım...

“Genel Sohbet” sayfasına dön