Bildiğim kadarıyla Sonxfısıltıı da var ama oyunu bıraktı
Saygılar/Abdullah
Benim büyü fizikselim 500 kapıştıralım mı fizikselleri ? Umarım anlatmak istedigimi anlamışsındır. Güle güle kullan itemlerini.ALFaxPoWeR yazdı:
Bildiğim kadarıyla Sonxfısıltıı da var ama oyunu bıraktışuanda bundan iyi büyü fiziği olan varsa foto koyabilir
![]()
Saygılar/Abdullah
Bu konudaki amaç ne etrafta gezmek nede kp kasmakALFaxPoWeR yazdı:Anladım da bu vs atmalık değil kp kasmalık etrafta gezmeklikvs için ayrı bi büyücü geliyor çok yakında büyü buz:951 yada büyü elektrik 951 dirençler 798 buz yada elektrik çok yakında muratım gelince onla kapışırız
ALFaxPoWeR yazdı:
Bildiğim kadarıyla Sonxfısıltıı da var ama oyunu bıraktışuanda bundan iyi büyü fiziği olan varsa foto koyabilir
![]()
Saygılar/Abdullah
SeRRuh yazdı:Bu konudaki amaç ne etrafta gezmek nede kp kasmakALFaxPoWeR yazdı:Anladım da bu vs atmalık değil kp kasmalık etrafta gezmeklikvs için ayrı bi büyücü geliyor çok yakında büyü buz:951 yada büyü elektrik 951 dirençler 798 buz yada elektrik çok yakında muratım gelince onla kapışırız
hava atmak diyoruz biz buna ama ben o tipleri pek sevmem bilirsin zamanında bire bir yaşadıgımız olaylar. Anlatmak istedigim şey Vs degil büyü hasarının önemsiz olduguydu bunuda zamanında bire bir gördün.He ayrıca artık Vs kavramı benim için çok değişti bu degişim oyuna bakış açım ile doğru orantılı ve oyuna sadece zevk için giriyorum hiç bir iddia ve hırs olmadan.diyecegim o ki cok vs atmak istiyorsan sende gelirsin Eminönü Sunucusuna 5,0 yener gidersin
umarım şimdi daha iyi anlamışsındır demek istediklerimi. Yineliyorum >Büyü hasarı çokda önemli degil
![]()