haklı adam oraya bildir ama hata sendede varibram yazdı:Merhaba,
Konu ile ilgili detaylı bilgi alabilmek ve sorununuzun çözüme ulaşabilmesi adına lütfen İletişim/Destek Formu doldurunuz.Bildirim tipini "Ceza/İtiraz" olarak belirleyiniz.
Bilginize.
YÖNETİM yaptıgınız işmi sizin
-
- Şarapçı'nın Sırdaşı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Arzın Çocukları
Re: YÖNETİM yaptıgınız işmi sizin
Vindemiatrix[(^)Ecel Getiren]---Kastilya
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
İlk göz ağrım => Kincalious (Silindi)
--------------------------------------------------------------------------------------
Frkncl /*/ Sıkıntı yok !
Süresini tam belirtmemişsiniz ama 999 gün ban yediyseniz bu karakteriniz 999 gün sonra açılacağı anlamına gelmiyor ne yazık ki. Süresiz anlamına gelmektedir.XeDwaRdianXX yazdı:ismail benimde savaşcımı banladılar mecler car ları sattı ban yemediler biz bikere yazdık diye 2014 e kadar ban , 999m üzerinde degeri olan cardı ful drenc set max özel set ve maden iksir vb seylerim gitti .s
İstanbul Kıyamet Vakti Çözümleme Ekibi
- Therockboy
- İri Fare Avcısı
- Klan: Lodos
Yönetim 60 tl zararda hediye olarak mı versin akçeleri ?lBlackDeathl yazdı:Arkadasın yaptıgı yanlıs tamam ya yönetim? hic mi sucu yok?
Düşmanlarımı her zaman daha samimi bulmuşumdur. Hiç değilse ellerine bıçak aldıklarında arkamda değil tam karşımda dururlar.!!
- Notr25
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Mu Be On
Oyun içerisinde Herhangi bir ikv ürününün veya Epin Satışı yasaktır. Bkz : :arrow: viewtopic.php?f=46&t=62866
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Hata yapmasınlar? Nasıl fikir?Therockboy yazdı:Yönetim 60 tl zararda hediye olarak mı versin akçeleri ?lBlackDeathl yazdı:Arkadasın yaptıgı yanlıs tamam ya yönetim? hic mi sucu yok?
- Therockboy
- İri Fare Avcısı
hata olmayan bi oyun sölermisn ??lBlackDeathl yazdı:Hata yapmasınlar? Nasıl fikir?Therockboy yazdı:Yönetim 60 tl zararda hediye olarak mı versin akçeleri ?lBlackDeathl yazdı:Arkadasın yaptıgı yanlıs tamam ya yönetim? hic mi sucu yok?
Düşmanlarımı her zaman daha samimi bulmuşumdur. Hiç değilse ellerine bıçak aldıklarında arkamda değil tam karşımda dururlar.!!