YÖNETİM yaptıgınız işmi sizin
- ismailkoruyucu
- İri Fare Avcısı
- Sunucu: Sancak
- Klan: Lodos
YÖNETİM yaptıgınız işmi sizin
Arkadas 500 akce yükledik carımızı aktaracaz 6500 akce geldi O Akceleri kullndık iksir falan cektik kullndık hesabımızı blokladılar...BU NASIL Bİ İŞTİR...
İmzanız düzenlendi
Re: YÖNETİM yaptıgınız işmi sizin
Merhaba,
Konu ile ilgili detaylı bilgi alabilmek ve sorununuzun çözüme ulaşabilmesi adına lütfen İletişim/Destek Formu doldurunuz.Bildirim tipini "Ceza/İtiraz" olarak belirleyiniz.
Bilginize.
Konu ile ilgili detaylı bilgi alabilmek ve sorununuzun çözüme ulaşabilmesi adına lütfen İletişim/Destek Formu doldurunuz.Bildirim tipini "Ceza/İtiraz" olarak belirleyiniz.
Bilginize.
- Viceroy
- Teşkilat Neferi
- Sunucu: Meran
- Lonca: Devgenç
Geçmiş olsun ismail :|
Savrulurken Raconun Kırmızı Pelerini O Zarif Öfkeye,Zaman Ki Sana Hasta Oldu;İncelikli Haytasın.Nüksederken Raksını Mahallenin Eyvallahı,Güzelleş Be Oğlum! Şimdilik Ölümüne Kadar Hayattasın.
RELAXEFENDY
- ismailkoruyucu
- İri Fare Avcısı
Yönetim 100 ejderha İksirimi aldınız ne zaman verceksiniz Milleti hırsızlar soyar bizide siz mi soyuyorsunuz?
İmzanız düzenlendi
500 akçe yerıne 6500 akçe gelsın desteğe bıldırmeden harca sonrada neden banlandı de olacak işmi İSMAİL ayıp edıorsun aga bıldır bakalım 500 cekıorsun hata oldugunu bıldın halde ıksır cekıp kullanıorsun hıc acmasalar hak :!:
haketmişsin iyi olmuş sana bildirseydin desteğe
- ROckStarGAMES
- FareAdam Düşmanı
Katılıyorum.raltun yazdı:500 akçe yerıne 6500 akçe gelsın desteğe bıldırmeden harca sonrada neden banlandı de olacak işmi İSMAİL ayıp edıorsun aga bıldır bakalım 500 cekıorsun hata oldugunu bıldın halde ıksır cekıp kullanıorsun hıc acmasalar hak :!:
-
- FareAdam Düşmanı
- Klan: Arzın Çocukları
raltun yazdı:500 akçe yerıne 6500 akçe gelsın desteğe bıldırmeden harca sonrada neden banlandı de olacak işmi İSMAİL ayıp edıorsun aga bıldır bakalım 500 cekıorsun hata oldugunu bıldın halde ıksır cekıp kullanıorsun hıc acmasalar hak :!:
Eşi benzeri olmayan kar taneleri değiliz
- lBlackDeathl
- Mezarlık Bekçisi
Arkadasın yaptıgı yanlıs tamam ya yönetim? hic mi sucu yok?
- XeDwaRdianXX
- Sahaf Yardımcısı
ismail benimde savaşcımı banladılar mecler car ları sattı ban yemediler biz bikere yazdık diye 2014 e kadar ban , 999m üzerinde degeri olan cardı ful drenc set max özel set ve maden iksir vb seylerim gitti .s