veda... . .. . ..

Kuklacı sunucusuna ait Genel Sohbet alanı
Kullanıcı avatarı
ziyaovic
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Klan: Lodos

Re: veda... . .. . ..

Mesaj gönderen ziyaovic »

ReaL hayaTın da bassaRıLar faRugum senın km oLdugunu heRkez iyi biliyoR sen deRt etme az e pin aLmadk zamnında ah ah :) oLanLaRa uzuLdum bnde uzun zaman oYunda yokTum 1/2 veLedin söLedikLeRine takMa s. eT :D diyecek bisey yok oyunda nıce ceLmeLeR yediK dustuk kaLktık qq oyuNa 4.5 senediR emek veRip sadece 2 dk da eLden gıdıyoR sayısız charLaRım gitti tuRk oyunu sonucta oLacak o kadaR :) heRkez ıyı kaptıRmıs oyuna kendıLeRini bıRak kaptıRsınLar meydan coLuk cocuGa Kalsn biRazda ;) bizden bu kadaR neyse fazLa söze geRek yoK haYatta basaRıLar...

ziyaovic / Belalıxziyaovic / Osmanlıbüyü
RUGİENTES CaMiLoCieNFueGoS

Vatan ne Türkiye'dir Türklere, ne Türkistan
Vatan, büyük ve müebbet bir ülkedir, Türklere Turan..
Kullanıcı avatarı
bymad22
Işık Hanım'ın Elemanı
Işık Hanım'ın Elemanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen bymad22 »

Selametle...
19faruk19
Salgın Koruyucusu
Salgın Koruyucusu

Mesaj gönderen 19faruk19 »

batuhan vvelet velet diyosunda maden dağtırken 4 karakterle gelen ben değiLDim sendin.d ki bunu bütün klan gördü rahat olsun herkes.. geri dönüş yoktur. ki olursa.. zaten sallarım bu sefer Kuklacıyı.. epin sattım 4 sene.. 1 yönetici blok atamadı karakterime niyemi.d sıradan değiliz bazıları gibi unutulmaz bazıları
Mckerem
mcibo
mcsinan
kaptanlevent
goodfather
ziyaoviç
yorgunkral
BÜTÜN UNİFOR. OLAN KErevizinden tutun patlıcanına salatalığına kadar unutulmaz ve isimlerini sayamadığım bir dünya ADAM GİBİ Adam saydıklarım hepinize.. son sözüm olarak OYun. Oyundur.. Hayat Oyun dEĞLdir.. kaptırmayın kendinizi fazla.. niyemi. 4 sene boyunca milyarlar yapıp .. nadideler dizip gözünüzün önünde karakterinizin başkası tarafından oynanmasını herkes KALDIramaz.. kaLDırabilenler.. OYunu Oyun olarak görenlerdir.. OyuNU hayatıyla birleştirenler değildir allAha emanet .. . .
Kullanıcı avatarı
citroenn
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Lonca: Gods Ofthe Game

Mesaj gönderen citroenn »

Batuhan velet dediğin kişi senin abin yaşında kimin velet olduğu herkes biliyo.
Resim

Resim
TEŞKİLAT SUNUCUSU BÜYÜCÜ VS'Sİ https://www.youtube.com/watch?v=nWxADXiI_VU

“Genel Sohbet” sayfasına dön