ben IIÖmeRfaRuKII . . . tam 4 senedir bu camiadayım.. hırsız dediler ... yalan epin parası alıyo vermiyor dediler yalan. karakter çalıyor dediler yalan.. bunları diyenler de hep mesSuT---xxsancaktar--mesOUT -- effairgençlikti..
KARAKTERİM ÇALINDI BAŞKA BİR HESABA AKTARILDI. . . VE ŞMDİ GÖRÜYORUM Kİ KARAKTERİM IIÖmeRfaRuKII değilde SANCAKTARII olarak değiştirilmiş ismi ve hikmet mesut yasin KUllanıyor... görün bilin.. kimin ne olduğunu bu benm bu oyuna dair son yazılarım son anılarım son köşelerim.. giderken yalan söylicek halim yok.. kmseye iftira atıcak karakterimde yok.. BİLİN KİMİN NE OLDĞUNU BU yüzden bu yazıyı yazıyorum.. bu yüzden bu forumdayım.. ama bilirimki 4 yıllık emeğimdir.. hedefm vardı. 15 trilyon yaptıktan sonra oyunda ezik hitap ettiğinz tüm oyunculara adam başı 100 m vericektim.d 1 ay öncesine kadar 4 milyar dağıttım.d lodos klanı şahit ama görüyorumki iyilikten.. ne araz alıyoruz.. aldığımız tek şey maraz ve şer... allaha emanet olu kendinize iyi bakın .. unutmayn SANCAKTARII ömerfaruktan dönme bir hırsız chardır... selametle..
yOl gider. faruk gider.YOl akar.. Ömer faruk gider. Buna herkes baKar.. . . .IIÖmeRfaRuKII -- - - -UNutuluruz elbet ama tek istek ÇALıNAN karakterime selam dahi vermemenizdir... allaha emanet..
veda... . .. . ..
-
- İskele Babası
- Sunucu: Karaköy
- Lonca: Argo İzmir
- Discord: yenicead3676
Re: veda... . .. . ..
La yeter artık sıkılmadınmı iftira atmakdan okadar para dağıttım dıosun verdiğin 2 yonca bişey :lol: o paraları hakederekmı yapdın. Okadar çaldın çıpdın senin başına geldi şimdi bırak git artık şu oyunu :twisted:
- GoodfatheR
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Kimseyi asılsız yere suçlamak haddim değildir . İnan Faruk'la ortak oldu bir zaman sonra Faruk'a kazık attı tek söyleyeceğim bir insan ilk önce samimi yaklaşarak , oyuna girmesi için karakterlerinin şifresini veren birisine nasıl bu tür bir kazık atabiliyor ? aklım benim bunu almıyor . Ben Faruk'a gerekli her şeyi anlattım telefonda oda neyin ne olduğunu karakterlerinin kimin elinde olduğunu ona kimin kazık attığını gayet iyi biliyor . O yüzden bu açıklamayı yapmış , neyse daha fazla konuyu uzatmaya gerek yok her şey gayet aşikar ortada . Umarım yapılan yanlış bir gün cezasını bulur
~~ GoodFatheR ~~
~~ KEMALİST ~~
~~ KEMALİST ~~
- - - - - - - - - - - - - - -
Ne Mutlu Türk'üm Diyene !
- Karaxsovalye
- Cin Avcısı
- Klan: Arzın Çocukları
Gerek lodosken gerek Arzken seninle iyi anlaştığımız söylenemez ama bu olay kimin başına gelirse gelsin çok üzücü.Senin adına üzüldüm.Yolun açık olsun..
Radula
RaduLaII
RaduLaIII
RaduLaII
RaduLaIII
Yolun açık olsun faruk , belki birgün tekrardan ...
- tokyo2drift
- Bab-ı Ali Muhafızı
- Lonca: Nefer Team
E pin Hırsızımısın Kontör hırsızımısın bilemem ancak.İnan sana kefil oldu.30 Lira Biliyon
Güle güle Faruk..
Güle güle Faruk..
MassPerformanceHALL
KatyPerry
Nefer Team
KatyPerry
Nefer Team
- citroenn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: Gods Ofthe Game
Ben bu oyunu 2 senedir oynuyorum ve çok iyi vakitlerimiz,arkadaşlıklarımız oldu.Birbirimize sahip çıktık,
beraber yürüdük biz bu yollarda
4 sene boyunca emeğin 1 günde gidiyor işte sonuçta bu bir oyun oyunu bırakmakla en iyisini yapmışsın.İnş Reel hayatatındada başarılı olursun.
beraber yürüdük biz bu yollarda
- UnDeRWoRLDDD
- Cin Avcısı
Selam,
Öncelikle olaylar çok karışık belli. Eğer gercekten çalındıysa destek yardımcı olabılırdı. Bende oyunu bırakıcaktım lonca işler felan oldu; hıdra zırh, taskanat eld, bıçak sırtı ayak bastım genede oyuna gırmıyorum. Fazla sarmıyor, geçen gırdım bırısıyle sınırlı olduğum ıcın kavga ettım değmezdi yani. Neyse yolun acık olsun... Real hayatında başarılar...
Öncelikle olaylar çok karışık belli. Eğer gercekten çalındıysa destek yardımcı olabılırdı. Bende oyunu bırakıcaktım lonca işler felan oldu; hıdra zırh, taskanat eld, bıçak sırtı ayak bastım genede oyuna gırmıyorum. Fazla sarmıyor, geçen gırdım bırısıyle sınırlı olduğum ıcın kavga ettım değmezdi yani. Neyse yolun acık olsun... Real hayatında başarılar...
.
- DescriptionS
- Çınaraltı Müdavimi
:arrow:GoodfatheR yazdı:Kimseyi asılsız yere suçlamak haddim değildir . İnan Faruk'la ortak oldu bir zaman sonra Faruk'a kazık attı tek söyleyeceğim bir insan ilk önce samimi yaklaşarak , oyuna girmesi için karakterlerinin şifresini veren birisine nasıl bu tür bir kazık atabiliyor ? aklım benim bunu almıyor . Ben Faruk'a gerekli her şeyi anlattım telefonda oda neyin ne olduğunu karakterlerinin kimin elinde olduğunu ona kimin kazık attığını gayet iyi biliyor . O yüzden bu açıklamayı yapmış , neyse daha fazla konuyu uzatmaya gerek yok her şey gayet aşikar ortada . Umarım yapılan yanlış bir gün cezasını bulur![]()

~ MustafaKemalAtatürk ~
1881 - 193∞
“Saygı olsun bu çelik atlıların göktuğuna, Tuğu kaldırmış olan orduların Başbuğuna!”
- batuhannnn
- FareAdam Düşmanı
- Lonca: M İ R
adalet yerini bulmuş kaybol git velet
Batuhangs [Bıçak Sırtı Kılıç^]
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...
Batuhangsxşifacı [Mevlana Asa^]
Vatanxduty
İSTANBUL TECHNİCAL UNİVERSİTY
Nokta Koyduysan Bir Kere, Çevirmeyeceksin Onu Virgüle. Ne Soru Kalmalı Ne de Tek Bir Soru İşareti Geriye...