Mynet Sobee aktarımı
- Orionxxxposeidon
- Cin Avcısı
- Sunucu: Kuklacı
- Klan: Lodos
Mynet Sobee aktarımı
Charımı Sobee ye geçirmek için doldurdum bütün aktarım alanını karakter isminide yazdım fakat hala aktarımadı charıma gene mynet hesabımdan girliyor bide bazen oyuna girdiğimde (karakteriniz kaydediliyor) diye bir yazı çıkıyor karşıma bu başka birisinin oyunda olduğunumu gösterir?
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
- KonyaDabbee
- FareAdam Düşmanı
- Sunucu: Beyaz Köşk
- Klan: Arzın Çocukları
Re: Mynet Sobee aktarımı
Karakter transferi Yeni yapılan güncellemeyle 24 saat içerisinde aktarılıyor. Sen Aktarımda Bi yanlıslık yapmıssındır belki.
Karakteriniz kaydediliyor diyorsa Seninde bildigin gibi charına giren vardır.
Karakteriniz kaydediliyor diyorsa Seninde bildigin gibi charına giren vardır.

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.
Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Re: Mynet Sobee aktarımı
Karakteriniz kaydeliyor uyarı mesajı siz oyuna girerken karakterinizin zaten oyunda olduğunda çıkar. Tavsiyem derhal üyelik bilgilerinizi değiştiriniz.
Karakter aktarım noktasında ise karakter aktarımları sunucuların kapanma ve açılma aşamasında gerçekleştirilir.
Eğer başvurunuzu yapmışsanız sunucuların kapanıp açılmasını bekleyiniz. Şu an verilen bir talep en geç yarın sabah 06:30 sularında gerçekleşir.
Eğer başvuru sırasında bir hata ile karışlaşmışsanız bu hata mesajını ve hata mesajı almadan önceki izlenen adımları açıklayınız.
Karakter aktarım noktasında ise karakter aktarımları sunucuların kapanma ve açılma aşamasında gerçekleştirilir.
Eğer başvurunuzu yapmışsanız sunucuların kapanıp açılmasını bekleyiniz. Şu an verilen bir talep en geç yarın sabah 06:30 sularında gerçekleşir.
Eğer başvuru sırasında bir hata ile karışlaşmışsanız bu hata mesajını ve hata mesajı almadan önceki izlenen adımları açıklayınız.
İKV'den Haberdar Olun!
http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]