Mynet Sobee aktarımı

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
Orionxxxposeidon
Cin Avcısı
Cin Avcısı
Sunucu: Kuklacı
Klan: Lodos

Mynet Sobee aktarımı

Mesaj gönderen Orionxxxposeidon »

Charımı Sobee ye geçirmek için doldurdum bütün aktarım alanını karakter isminide yazdım fakat hala aktarımadı charıma gene mynet hesabımdan girliyor bide bazen oyuna girdiğimde (karakteriniz kaydediliyor) diye bir yazı çıkıyor karşıma bu başka birisinin oyunda olduğunumu gösterir?
Orionxxxposeidon / Xposeidonx / Lovexposeidon / Prolifexstelhand
Kullanıcı avatarı
KonyaDabbee
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Beyaz Köşk
Klan: Arzın Çocukları

Re: Mynet Sobee aktarımı

Mesaj gönderen KonyaDabbee »

Karakter transferi Yeni yapılan güncellemeyle 24 saat içerisinde aktarılıyor. Sen Aktarımda Bi yanlıslık yapmıssındır belki.
Karakteriniz kaydediliyor diyorsa Seninde bildigin gibi charına giren vardır.
Resim

Dağlar önümde diz çökerken Kayalara yalvarmam,
Nehirler bana akarken bir Damlayla uğraşmam.

Daha boyun bir karış.Otur dersine çalış.Oyun peşinde koşacagına Git adam olmaya çalış
Lathander
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi

Re: Mynet Sobee aktarımı

Mesaj gönderen Lathander »

Karakteriniz kaydeliyor uyarı mesajı siz oyuna girerken karakterinizin zaten oyunda olduğunda çıkar. Tavsiyem derhal üyelik bilgilerinizi değiştiriniz.

Karakter aktarım noktasında ise karakter aktarımları sunucuların kapanma ve açılma aşamasında gerçekleştirilir.

Eğer başvurunuzu yapmışsanız sunucuların kapanıp açılmasını bekleyiniz. Şu an verilen bir talep en geç yarın sabah 06:30 sularında gerçekleşir.

Eğer başvuru sırasında bir hata ile karışlaşmışsanız bu hata mesajını ve hata mesajı almadan önceki izlenen adımları açıklayınız.
İKV'den Haberdar Olun!

http://www.facebook.com/istanbulkiyametvakti[/center]

“Genel Etkileşim” sayfasına dön