DAHA FAZLA KANIT ISTICEKSENIZ OYUNU BIRAKICAM

Tüm İKV oyuncularının ortak paylaşım alanı
Kullanıcı avatarı
WarLordxILeadeRI
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı
Sunucu: Teşkilat
Klan: Lodos

DAHA FAZLA KANIT ISTICEKSENIZ OYUNU BIRAKICAM

Mesaj gönderen WarLordxILeadeRI »

3 gun once falan WarLordxILeadeRI isimli carım calındı HİÇ KİMSENİN, 10 YILLIK ARKADASIMIN BILE SIFREYI BILMEMESINE RAGMENN dun gırdı oyuna savascımdaydım dava mava dedım alt cektı bugun konustum umranıye Çarsıya cagırdım gelırse dogal yollardan sıfreyı alırım gelmezs ıkv yonetımıne sıgınırım bana kanıt dedınız onu dedınız bunu dedınız karakterımı evet ben kasmadım serhat abı hedıye ettı eskı ısmını bılmıyorum ! bu yuzden o kadar emegımı bır cırpıda sıldınız WarLordxILeaderI ısımlı carımı artık almak ıstıyorum !!! sımdı arkadasımın KerBeRoSS ısımlı carı calınmıs isimi Ertuğrul Şengül rehberlerınızden Flush yeter be adam calıp carlarımızı satmıs varmı bole sey sımdıde benden maden ıstıyodu alın sıze kanıt !

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Konumu sılmeyın ıstersenız daha once actıgımıda sıldınız artık gerı versenız su carı nasıl olur ?
QYuSuFQ [Ecel Getiren]+[Latif]
WarLordxILeadeRI [Ejder Asa]
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass

İki Ters,Bir Düz
Kullanıcı avatarı
HellRiDerS
Fareli Köyün Kavalcısı
Fareli Köyün Kavalcısı

Re: DAHA FAZLA KANIT ISTICEKSENIZ OYUNU BIRAKICAM

Mesaj gönderen HellRiDerS »

Merhaba;

İkv resmi forumlarından bu tarz konulara çözüm bulamazsınız, şifre bilgilerinizi paylaşmamış olsanız dahi hesabınızı kaybetmişsiniz. Bunun birkaç sebebi olabilir.

1. si hesabınızı size veren kişi ( ki bu hesap hakları ihlaline girer ve sınırsız ban sebebidir ) şifre bilgilerinizi değiştirmemiş iseniz almış olabilir.
2. si pc nize Keyloger tarzında bir program yüklenmiş olabilir.

Forum üzerinden çözüm bulamayacağımızı ve forumda bu tarz konuları sildiğimizi hatırlatırız.
Koray YAR
Kullanıcı avatarı
WarLordxILeadeRI
Şarapçı'nın Sırdaşı
Şarapçı'nın Sırdaşı

Mesaj gönderen WarLordxILeadeRI »

HellRiDerS yazdı:Merhaba;

İkv resmi forumlarından bu tarz konulara çözüm bulamazsınız, şifre bilgilerinizi paylaşmamış olsanız dahi hesabınızı kaybetmişsiniz. Bunun birkaç sebebi olabilir.

1. si hesabınızı size veren kişi ( ki bu hesap hakları ihlaline girer ve sınırsız ban sebebidir ) şifre bilgilerinizi değiştirmemiş iseniz almış olabilir.

Forum üzerinden çözüm bulamayacağımızı ve forumda bu tarz konuları sildiğimizi hatırlatırız.
Pc mi hergun taratıyorum 1 adet keylogger bıle yok 1 vırus bıle cıkmıyo adam ıkv acıgından yararlanarak almıs hesap hakları ıhlalıne gırıyor bılıyorum fakat abım hedıye etmıs nasıl gerı cevırırım konumu sılmezsenız sevınırım , forum uzerınden konu bulamayacagımıda bılıyorum fakat benden yukledıgım akce kodlarını ıstıyosunuz :shock: allah askına kım saklıyo ben saklamıyorum sahsen ve hesabı hedıye eden kısı almadıgını soyluyor alıcak bı ınsan degıl sıfremı her aksam degıstırıyodum resmen ...
QYuSuFQ [Ecel Getiren]+[Latif]
WarLordxILeadeRI [Ejder Asa]
WarLordxIMuDuRI
Warlordxdumbass

İki Ters,Bir Düz
Kullanıcı avatarı
lBlackDeathl
Mezarlık Bekçisi
Mezarlık Bekçisi
Sunucu: Sancak

Mesaj gönderen lBlackDeathl »

Mesela bir hesabımı arkadaşımla (Reelde) birlikte kullansak hesap ihlaline mi girer? Ban sebebi midir?
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Mesaj gönderen ARZLODOS »

WarLordxILeadeRI yazdı:3 gun once falan WarLordxILeadeRI isimli carım calındı HİÇ KİMSENİN, 10 YILLIK ARKADASIMIN BILE SIFREYI BILMEMESINE RAGMENN dun gırdı oyuna savascımdaydım dava mava dedım alt cektı bugun konustum umranıye Çarsıya cagırdım gelırse dogal yollardan sıfreyı alırım gelmezs ıkv yonetımıne sıgınırım bana kanıt dedınız onu dedınız bunu dedınız karakterımı evet ben kasmadım serhat abı hedıye ettı eskı ısmını bılmıyorum ! bu yuzden o kadar emegımı bır cırpıda sıldınız WarLordxILeaderI ısımlı carımı artık almak ıstıyorum !!! sımdı arkadasımın KerBeRoSS ısımlı carı calınmıs isimi Ertuğrul Şengül rehberlerınızden Flush yeter be adam calıp carlarımızı satmıs varmı bole sey sımdıde benden maden ıstıyodu alın sıze kanıt !

Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim

Konumu sılmeyın ıstersenız daha once actıgımıda sıldınız artık gerı versenız su carı nasıl olur ?

Şİfreni bilmemsine gerek varmı calmak isteyen yolunu yorganını koymussa car hediye geldi diyon sen ne onlem aldın korumak için carını telefon numarındamıdın hotmail hesabındamı.
Telefon kime ait se onundur
HOTMAİL Onaylı hotmail kime aitse onundur
Sobe hesabındaki şifreyi değiştirince iş bitmez hediye gelmiş hotmailine baktınmı bu su su maile onaylımı diye ha sen simdi hotmail hesabımada giremiyom dersen ikvnin burdaki açıgı nerde.
Telefona kayıtlısa telefonunu biir ele geçirş bakmıs demektir mynette ise sobe hesabınla şifren aynımış demektir

zannederim sen hotmail şifreni bilmiyom bilen zati sobe hesabındaki carı geri alırdın ya uyanıklık var yada düzmece hediye alındısa hotmaile onem vermmeşin demektir hotmail şifresinide çaldın diyorsa ikvnin kolu hotmaile kadar uzanmışmı dersin hatayı önce kendin bir araştır sobee şifemi hergün değiştiyorum desende hotmail sahibi kimse hesap onundur hotmail hesabıda yetmiyor hotmail hesabında onaylı cep tlfo kiminse onundur oda yetmiyor hotmail hesabındaki onaylı mail hesabı kiminse o car onundur sobe şifresi ile iş bitmiyor kolay gelsin.
Pcme bilmem su girmiş felan şifremi caldırdım artık bayatladı yaw.
aynı anda hem hotmail hesabına hem sobe hesabınamı giriyon.
İkili şifre sistemi var bunun kullanayı öğrenir artık sen simdi o çar benimdin de geri alırsın ama diyecek bir yolun kalmmaış hotmail şifrenle sobeye yazı yaz ha hotmail şifremide calmış yemezler artık o ayakları.

Hediye veren kişi ben almadım diyorda o esabı zamanı vakti gelince kaç kişi girdi biliyonmu yok geçmşini bilmyorsan carda bir hak talep edemezsin mail hesabına gir bak onaylı cep yada mail hesabı varmı diye çokmu zor.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

lBlackDeathl yazdı:Mesela bir hesabımı arkadaşımla (Reelde) birlikte kullansak hesap ihlaline mi girer? Ban sebebi midir?
Hayır neden olsun. Şifreyini kim biliyorsa o oynar ama çalma durumlarında mail hesabı kime aitse onun sikayeti olursa hesap ihlalleri olur mail hesabını calmakta 3 ay hapis cezası içerde yatırmıyorlarda 730 tl ödeme yapmak zorunda kalıyon 3 esit parça ile.
Ama bunu yapmak içinde mail sahibi kimlik bilgileri dogru olmak sartıyla sonradan değiştirlmiş kimlik bilgileri gecersiz olur calınma oncesi bilgilere bakılır savcılığa verdinmi hem o kullnana hakkında ve bilgi değiştirmeden dava acabiliyortabi sikayet üstüne sikayet yoksa bişi olmaz. İkv ye sikayet edeceksen hesabın bulundugu mailden hesabın bulundugu maili caldırdısan mail sahibi sensen savcılık.
car aktarılırsa maşl hesabı sende ise o mail hesabı ile o carı bloclatablirsin hesap ihlalleri nedeni ile.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Daha önceleri Mynet üyeliklerinde carın bulundugu hesap ile mail hesabı aynıdın. Reel yada oyundan bir arkaşına verdinmi.
Karşı taraf sorunlusa(özürlüse diyelim artık) Şifre ile giriyordun dogum tarhine baıyor o dogum tarihi ile gizli soruna bakıyor diyelim örnek
02 ocak 1985 gizli soru ise Ankara cevabı göremediginden karşı taraf bilmez.
Ama o Özürlü Gizli sorunu Ankara yaptı ve cevabınada bencaldım desin.
Aradan bir hafta sonra arkdaş şifresinid eğiştirse bile karşı taraf özürlü dogum tarini yazzarak ve gizli soruna cevap verek carı çalardın.

İkvnin aslında tüm üyeliklerini sobee üyeliğine taşımakla kendi alanında bir devrim yapmıstır bunu anlmayan bazı özürlüler var. Bu kişilerde Sobe hesabı ile mail hesaplarının şifrelerini aynı yapmalarından geliyor.

Bir kişiye car verdin girde beni kesek yada şu işimi hallet yardım amaçlı yada aklına ne gelirse işte vermek sucmu carı hayır calmak şuç bunu ispatlamakta carın sahibine aittir.
Hotmail şifresinide aynı yapan vatandaşlar o şifre ile hotmail hesabını yoklar aaa aynı der ve carına bir onay maili yapıverir bu onay maili yapınca carın asıl sahibi bile onay malin şifresni bilmiyorsa o hesabı alamaz. Savcılık harici.

Aradan 2-3 ay gecer sen şifreni değiştirsen yada hotmail şifreni değştirsen ne işine yaraıyacak asıl sahibi olan tezgahını kurmus sen bir kere vernişindir onu ama adam bir ömür boyu sahiptir. Her neyse bu bakımdan Bu oyunlara gelmemekiçin ikili sistem iel oyun oynayın carı caldırsanız bile karşı taraftan geri alma yada ona oynatmamak için o carı bloklatma hakkınız var ama nese boş yazıyorz yarın gene biri çıkar carımı caldırdım der sebep pcme bilmem su felan girmiş aslında imkanı yokta işlerine gelmeyen bazı uyanıklar var oyunda.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
ARZLODOS
Sivri Ada Kaşifi
Sivri Ada Kaşifi

Hh e birde şu var emek düşmanları internet cafelere gecerk orda ikv oynandımı o pclere bir program yüklüyorlar o program adını oraya koyan biliyor sonradan giren cıkar işyeri sahibi bile görmüyor Adam masaya oturuyor sobedeb carına giriyor akşama kadar vakit geziyor ve oyuncu diyorki mail hesabımada bakam mail gelmişmi dedimmi şifre otomatik oalrak kaydediyor.
ve iki şifreyide caldıyan vatandaş carından oluyor bunu yapan gördüm ama ikv zamanında degil başka bir oyun oynarken Oyun ismi tarih oldumu bilmem OGAME siye bir online oyundur.
A R Z L O D O S
Kullanıcı avatarı
Hummer
FareAdam Düşmanı
FareAdam Düşmanı
Sunucu: Kuklacı

Mesaj gönderen Hummer »

WarLordxILeadeRI yazdı:

Pc mi hergun taratıyorum 1 adet keylogger bıle yok 1 vırus bıle cıkmıyo adam ıkv acıgından yararlanarak almıs hesap hakları ıhlalıne gırıyor bılıyorum fakat abım hedıye etmıs nasıl gerı cevırırım konumu sılmezsenız sevınırım , forum uzerınden konu bulamayacagımıda bılıyorum fakat benden yukledıgım akce kodlarını ıstıyosunuz :shock: allah askına kım saklıyo ben saklamıyorum sahsen ve hesabı hedıye eden kısı almadıgını soyluyor alıcak bı ınsan degıl sıfremı her aksam degıstırıyodum resmen ...
Biraz aklı olan saklar benim 4'üde kutusuyla beraber duruyor
Resim
Resim
Resim
Resim
Resim
Jeova Sanctus Unus
Kullanıcı avatarı
necatialperen
İri Fare Avcısı
İri Fare Avcısı
Sunucu: Eminönü

Mesaj gönderen necatialperen »

İçerik Düzenlendi.

Respected

HELLDRİDERS BU FOTOĞRAFI DESTEK BÖLÜMÜNDE HANGİ BAŞLIK ALTINDA YOLLAMALIYIMKİ İLGİLENSİNLER?
xNeCaTix IIxXBIgBaNgXxII [CHARLARIMI JOOP JoOoP isimli karakterdeki Mehmet diye bir şahıs çalmıştır] Sizlere Önerim Arkadaşlık Kurmayın Dostluk ve Alışveriş Yapmayın İlerde Ben Demiştim Demeyeyim...

O'da Artık Bir Emekli...

“Genel Etkileşim” sayfasına dön